![]() |
Cevap: Şampiyonluğa Olan İnancımız Nedir?
ben bu işi yaparım arkadaş" diye gaza gelmenin başarmanın temel şartı olduğunu analtır...inanmak basarmanin yarisidir
|
[B]KESİNLİK O ŞAMPİYON OLCAĞIZ....O KUPA YILLARDAN SONRA BOĞAZ KÖPRÜSÜNÜ GEÇİP ANADOLU'YA SİVASIMA GELECEK...
2 KUPAYI GETİRİN BİZE CANIMIZI VERELİM SİZE[/B] |
Geçen sene şampiyonluk yolunda acemiydik . Şimdi artık şampiyonluğun önemini anladık . Kesinlikle şampiyonuz
|
[B] 1 haftadır Sivastayım şehirde şampiyonluk havası yok. İnşallah şehir de takım gibi şampiyonluğa inanır ve ipi göğüsleriz.[/B]
|
[B][I]İNANDIK, İNANIYORUZ, İNANIN,...[/I][/B]
|
BU SENE TRABZONSPOR DA ATAKATA VALLA YA TRABZON YA BİZ OLURUZ
ŞAMPİYON |
bence sampiyonluğun en büyük adayıyız ama hakrmler yer bizi inş şampiyon olacağız hepniz maça bekliyoruz bu takımı taraftar ayakta tutuyor lütfen maçlarda uyumayalım
|
[QUOTE=hursit0658;474489]taraftar olarak hiç bi bilincimiz yok olsa... bugün o 4eylül stadı sessiz olmazdı...bu takım başka ilin olsunn takımlar gitmeye korkar biz ise sinama izliyoruz sadece.... ankaragücünü bursayı vb kulüpleri örnek alalım taraftar olarak[/QUOTE]
Haklısın...Maça gidip de desteklemeyenlere teşekkür ediyorum.Müsait olup da maça gitmeyenlere 2 kere teşekkür ediyorum.Bu takım Barcelonayla Şampiyonlar Liginde final maçı yapsa bu seyircinin yapacağı şeyler yine aynı.Diğer takımların seyircisi coşkulu,tezahürat o biçim.Sivasspor'a bakıyorsunuz takım doludizgin,seyirci yaşayan ölü gibi.Ne dek boş,böyle gelmiiiiiş böyle gider... |
[B][FONT="Trebuchet MS"]Yine bi isler cevirilmezse o zaman Sampiyonlugga umudumuz var !!
Allah nasip ederse kimse bizi bu yoldan alikoyamaz [/FONT][/B] |
Türkiyedeki bütün sivaslılar takımımıza destek verirsek tabiki oluruz, şu benliğini kaybetmiş sivaslılarada sesleniyorum burdan özünüze geri dönün.İnşallah allahın izniyle şampiyon olacağız, buna canı gönülden inanıyorum(z).
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:00. |