![]() |
Cevap: Galatasaray`dan Tekrar Başvurusu
yenmek o kadar iyiyse yenilmekte o kadar şereftir sonuçta yenildiğiniz takım lig lideri bunu bu kadar uzatmanın anlamını ben çözemiyorum daha neler çıkaracaklar bakalım niye hazmedemiyorsunuz yenilgiyi kardeşim oldu işte sonuç karşınızda kendi topçularına bir şey diyemiyorlar tff şikayette bulunuyorlar falan filan bunlar kendilerini nerde görüyorlar bilemiyorum
|
hiç bişey çıkmaz sadeca gs ın ne kadar küçüldügü çıkar.yenildin hazmedecen gs olmazki yakışıyormu sana hani büyük takımdın nerde kaldı büyüklük.olmaz işler peşindesin.senin asıl derdin kupa maçları bunu bahane edip hakemleri baskı altına almak,kupa maçlarında hakemlerden torpil peşinde oldugun ortaya çıkarki buna yorum bile yapmam.
|
hangi kural hatası arkadaşlar eger kırmızı kartan dolayı kural hatası dıyorlarsa hakem raporunda umıtın kufur ettıgı yazıyo hazımsızlıktan baska bişi degil bu
|
kural hatası dedikleri kırmızı kartan sonra macın yanlış başlamasıymış.
peh saçmalık bu oyunu etkıleyecek bı hata olsa neyse dıyecem kartan sonra maçın ılk yarısı bıttı zaten |
İLLA BİDAHA MI YENCEZ ATAMADIĞIM GOLLERİ YEMEK Mİ İSTİYORLAR FARKTAN KURTULDULAR DAHA NE İSTİYORSUNUZ ANLAMADIM KARDEŞŞŞŞŞŞ
|
[FONT="Arial Black"][/FONT][COLOR="Red"][/COLOR]GS macı kazansaydı ki bu kural hatası var mac tekrar oynanır dermiydi acaba:D büyüksen büyük ama senden büyük takım olduğunuda unutma biz yiğidoyuz kanımzın kırmızısı kar ımızın beyazı ile doğdu bu takım daha neler yapacak hayran kalacaklar... bunların zoru başka karın ağrılarını ileriki günlerde öğreneceğiz yürü be yiğido kim tutar sizi...Salı günü görüşürüz
|
Kendi oynadığı maçlarda kendi lehlerine yapılan kural hatalarına itiraz etmişlermi acaba.
Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali. Adamlar yenilgiyi hazmedemiyor. tamamda kardeşim senin takımın kötü oynadı yenildi, kabul et artık. Maç tekrarlanırsa belki yeneriz diye hayal kurmak yerine yenildiğini kabul et ve önündeki maça bak. Kendinizi bu kadar küçültmeyin sayın GS'liler. |
şimd gs maçları taktikle kafa karıştırarak kazanmak istiyor.salı günü işinin zor olduğunu gördü.Çöküntüyü önlemek için dayama vermeye kalkışıyorlar.Sivassporu biliyorlar.Bizi bir daha yen diye.Yenecek yenecek.Büyük olmak büyüğü parçalamakla oluyor.Her şeyin bir zamanı var.gs ninde zevali sivasın elinden olacak
|
Cevap: Galatasaray'dan tekrar başvurusu!
[QUOTE=58_babacan_58;466667][B][COLOR="Red"]bunlara bir tek lafım var "YAYLA KANCIĞI " bunlar tam ya her şeye itiraz edilmezki arkadaş.[/COLOR][/B][/QUOTE]
:D:D:D onlar daha cook ugrasırlar bi numarada cıkmaz:) |
hem büyük olmak hem bu kadar ezilmek çok kötü bi duygu olsa gerek. Lakin bu kadarda çirkefleşip yerin dibine girmek sinek ten yağ çıkarabilirmiyim diye kendini de yırtmak çok yazık ama hiç üzülmüyorum salatalara tüm türkiye görüo nasıl bi pislik ve ayak oyunlarına düştüklerini bizim tarihimizde yok ki böyle ayak oyunları bunlar değilmi bizi 3lü 4lü averajla geçen seneki 3 lüğümüzü bile elimizden alanlar
ZAVALII CİNCON BETER OL BETER :D :D :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:30. |