![]() |
Cevap: TSL/Bursaspor - Sivasspor
SİVASSPOR SİVASSPOR SİVASSPOR
_______*SS*SS*________*SS*SS * _______ _____*SS*___*SS*____* SS*___*SS* ______ ___*SS*______*SS*_*SS* _______*SS *____ __*SS*__________*SS*___ _______*SS *___ __*SS*__________________ ______*SS* ___ ___*SS*_*_ *__ SİVASSPOR __* __*SS*____ ____*SS*__________ _________ *SS*_____ ______*SS*_________ _______*SS *_______ ________*SS*________ ____*SS*__ _______ __________*SS*_______ _*SS*_____ ______ ____________*SS*_____*SS*________ _____ ______________*SS**SS*_ __________ ____ ________________ *SS______________ BİZ BURDAYIZ; ÇAKALLAR KAÇSIN!!! |
Bursa deplasmanı zor bir deplasman.Taraftarları takımını çok iyi ateşliyor, ancak buna rağmen sivassporumuzun maçı 1-0 alacağını düşünüyorum...
|
Sivas'taki maçta bursa taraftarına gereksiz yere küfür etmiştiniz, şimdi aynısını onlarda yapsa haksızlar mı?
|
3-1 diyorum.Rahat alırız bu maçı...
|
ıns kazanırız bız ıst bursaya macı ızlemeye gelecegız ıns bır sıfır olsun bıızm olsun
|
[COLOR="Lime"][B][FONT="Courier New"][FONT="Comic Sans MS"]bursa macı cok zor gececek
ins bu mactanda alnımızın akı ile cıkarız[/FONT][/FONT][/B][/COLOR] |
zor maç ama bu maçı öyle yada böyle alacaz...............
|
zOR MAÇ 0-1 OLMALIDIR.Musa aydın atmalıdır.
|
Bu hafta 3 büyükler denen 3 takımda puan kaybetti.Bu müthiş bişey.Bu şansı iyi kullanıp bundan sonraki haftalar puan kaybetmememiz lazım.Bursayıda tabiki yeneceğiz şampiyon olmak istiyorsak ki istiyoruz yenmemiz lazım.ALLAH yardımcımız olsun..............
|
Bundan sonra bizim için bütün maçlar final bütün maçlar şampiyonluk maçı! Futbolcularımızın bu gerçeği akıllarından hiç çıkarmadan oynayacaklarına eminim.
Bu hafta üç büyültülmüşün kayıplarını göz önüne alırsak, ayrıca haftaya bjk-ts maçı olduğu gerçeğini de bu fonksiyona dahil edersek, Bursa karşısında alacağımız üç puan aslında bize en az 7-8 puan olarak dönecektir. Gün şampiyonluğa ölümüne asılma günüdür. Benim tahminim Bursa: 0 Sivassporumuz: 2 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:24. |