![]() |
Cevap: BURSAYA GİDİYORUZ (İSTDER)
abı ben gelemıye bılırım maca sımdıden sıze hayırlı yolculuklar
|
[QUOTE=zaralı ulkucu;474783]abı ben gelemıye bılırım maca sımdıden sıze hayırlı yolculuklar[/QUOTE]
a a a a olmazki mustafa sen hiç bizimle bursa yolculuğu yaptınmı ne kadar zevkli geçer biliyormusun sonradan pişman olmayasın heee :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
[QUOTE=omercoskun;474786]a a a a olmazki mustafa sen hiç bizimle bursa yolculuğu yaptınmı ne kadar zevkli geçer biliyormusun sonradan pişman olmayasın heee :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:[/QUOTE]
gelmek ıcın elımden gelenı yaparımda omer abı ekonomık krız benıde vurdy |
kriz kimi vurmadıki ama ne yapalım şartları zorluyacaz artık mustafacığım ;)
|
buyrun gelin hemşolarım ben orda olcam bu fırsatı kaçırmam sivasım bursa ya gelmiş kaçar mı:D
|
abi orda sizi tribünde bulmak istiyorum ya o kadar sitede aynı çatı altındayız tanışmak da isterim maçı beraber izlemek:D
|
ben de sivasımın maçında olcam bursada oturuyomm
|
omer abı bende maca gelıyorum her zaman her yerde bır ulkucu lazım bende bursadayım ıstder recep baskan her zaman her yerde tam destek bu sene sampıyon anadoludan forza sıvasspor
|
bende bursadayım sizlerle tanışmak istiyorum arkadaslar...
|
[QUOTE=kangallı58;474879]bende bursadayım sizlerle tanışmak istiyorum arkadaslar...[/QUOTE]
tamm kardes tanısırız ıstanbul sıvasspor taratar dernegı olarak bursadayız kardesım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25. |