![]() |
Cevap: Futbolcular Ne Dedi?
[QUOTE=albina58;478024][B]Şampiyonluk paralosı ile gidilen bu yolda muhakkak ki her kaybedilen puan üzücüdür.Bakınız dün GS antalya'da ummadığı bir mağlubiyet aldı.Bu liğ çekişmesi bol zor bir liğtir.Kolay maç yoktur.
Önemli olan,Takım ruhunu ve desdeği sonuna kadar vermektir.[/B][/QUOTE] DESTEGIMIZDE BIRSEY DEGISMEDI TAKIMI BIRAKIYORUZ FALAN DEMEDIM FAKAT BURSA'YA BERABERLIGE GIDERSEK KIMI YENMEYE GIDECEZ NEDEN GUCUMUZUN FARKINA VARAMIYORUZ SIVASSPOR ICIN BURSA COK GUCLU BIR RAKIP DEGIL LUTFEN ABARTMAYALIM BUNU NIYE FUTBOLCULARA KORKU AŞILANIYOR BANA GORE SIVASSPOR COK GUCLU TAKIM AMA BUNUN FARKINDA DEGIL OZELLIKLE BU HAFTA PUAN KAYBETMEMEMIZ GEREKIRDI HERSEYE RAGMEN INSALLAH BUNDAN SONRA GALIBIYET ICIN CIKARIZ SAHAYA |
turkcell super ligin lideru bu sivassa bursasporda barcelona ozaman resmen sıvas yarı sahasında oynandı mac..verılmeyen penaltılar sivasın şansıyla attıgı gol bugun bursa mutlak galıbıyeti kacırdı..tebrık edıyorumm ertugrul saglami helal olsun cok ıyı takım olmus bursaspor...
|
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR.
HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR .LAKİN; BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE- BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE... MEVLANA |
[QUOTE=avrupafatihi900;478011]ayrıca lafı stediğini gibi şeklendirmekte üstünüze yok ben 4 byük 5 büyk yok diye bişe demedim dedimi 5. büyük olamayacakınız demekkis ende biliyosunki olamayacağınızı hemen lafı anlamak istediğin yerden anlamak sitediğin gibi anlamışsın[/QUOTE]
lan gundi sen kimsin def ol git su siteden |
lostie demişki 3 maçtada darmadağın ettik kardeşim bilmiyorsan yaayım 1 maç kazandınız o da galatasarayı ilk yendiğiniz maç öteki ikisi berabere bitti
|
[QUOTE=TxS63;478045]turkcell super ligin lideru bu sivassa bursasporda barcelona ozaman resmen sıvas yarı sahasında oynandı mac..verılmeyen penaltılar sivasın şansıyla attıgı gol bugun bursa mutlak galıbıyeti kacırdı..tebrık edıyorumm ertugrul saglami helal olsun cok ıyı takım olmus bursaspor...[/QUOTE]
Açıkçası bugünki maçta Sivas gerçekten kötü top oynadı,ama sivas hep böyle oynamıyor.Bu yüzden lider zaten ;) |
bozkurt187 noldu işine gelmeyince çirkefleşmeye başladın zorunamı gittii yazdıklarım
|
[QUOTE=avrupafatihi900;478016]ayrıca sivaslı birine sizin gibi argo konuşmak yakışmıyor yanınızda sizin fikirlerinizi paylaştığımızda dostunuz paylaşmadığımızda düşmanınız olmamalıyız... hoşgörü nerde kaldı o zaman bu forumda herkes sivasspor ne kadar mükemmel ne kadar süper derse ne anlamı kaldıki[/QUOTE]
kardesim sen manyakmisin lan cik git su siteden |
[QUOTE=avrupafatihi900;478049]lostie demişki 3 maçtada darmadağın ettik kardeşim bilmiyorsan yaayım 1 maç kazandınız o da galatasarayı ilk yendiğiniz maç öteki ikisi berabere bitti[/QUOTE]
Şöyle dersem daha açık olur sanırım.Kupadan sizi eledik ve ligdede 3 puanı aldık (: |
[QUOTE=candayanmaz58;478041]biz trabzon beraber kalsın beşiktaş yensin yada berabere bitsin gibi yorumlar edersek biz şampiyonluğu istemiyoruz demektir
lidere yakışanı yapmalıyız saldırmalıyız saldırmalıyız saldırmalıyız[/QUOTE] VAROL HEMSEHRIM AYNEN KATILIYORUM BURSAYA BERABERLIGE GIDILIRMI GIDILIRDE SOYLENIRMI SOYLENIRDE SEVINILIRMI BIZE YAKISMIYOR BIZ HER MACA GALIBIYET ICIN CIKMALIYIZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:26. |