![]() |
Cevap: HaLı SaHa MaÇıNa
3.BUCUKTA MEYDANDA OLUN YEDEK............
|
[B]Bu arada ımzaamdakı levent abıye selamlar sevıyoruz yaw Levent ABı bu arada onunla facebookta dalga gecenlerı kınıyoruz...!![/B]
|
AHMETTURAN KARDEŞİM SENİN MAÇTA AMURA YATTIĞINI SÖYLEYEN ARKADAŞLAR BENİ UYARDI BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ!:confused::confused::rolleyes:
|
AHMETTURAN KARDEŞİM SENİN MAÇTA ÇAMURA YATTIĞINI SÖYLEYEN ARKADAŞLAR BENİ UYARDI BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ!:conf used:
YANİ ÇAMUR YUKARI YANLIŞ OLDU :D |
[QUOTE=gül5858;480513]AHMETTURAN KARDEŞİM SENİN MAÇTA ÇAMURA YATTIĞINI SÖYLEYEN ARKADAŞLAR BENİ UYARDI BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ!:conf used:
YANİ ÇAMUR YUKARI YANLIŞ OLDU :D[/QUOTE] Ya ahmet çok süper oynar haAA c.ronaldonun gençlik versiyonu ahmeTT :D:D:D çamurada yatarR topada yatarrR :) |
DESENİZE YARIN GÜZEL Bİ MAÇ BİZİ BEKLİYO ARDINDANDA ESKİŞEHİR MAÇI HARİKA OLCAK
|
[QUOTE=ZALIM_58;480550]DESENİZE YARIN GÜZEL Bİ MAÇ BİZİ BEKLİYO ARDINDANDA ESKİŞEHİR MAÇI HARİKA OLCAK[/QUOTE]
Arkadaslar yedek gelmek ısteyenler gelsın sızlerı beklıyoruz.. Haydı gelemıyecek arkdaslar olabılır..! |
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;480538]Ya ahmet çok süper oynar haAA c.ronaldonun gençlik versiyonu ahmeTT :D:D:D çamurada yatarR topada yatarrR :)[/QUOTE]
Resul gorusuruz macta... Canım arkamdan konusmaa |
[QUOTE=gül5858;480513]AHMETTURAN KARDEŞİM SENİN MAÇTA ÇAMURA YATTIĞINI SÖYLEYEN ARKADAŞLAR BENİ UYARDI BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ!:conf used:
YANİ ÇAMUR YUKARI YANLIŞ OLDU :D[/QUOTE] Hakeme tesekkur edıyorum.. Gul5858 Arkadasım Bugun saat 3.bucukta meydandayız |
[B]Bakalım hangi takım kazanacak ben hazırım oynayamıyacağım ama olsun fotoğraf çekeceğiz[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:16. |