![]() |
Cevap: MARATON`dan Analiz!!
[QUOTE=alemdar6161;481966]ee direkten dönünce ne oluyor?sayı mı kazanılıyor :)[/QUOTE]
[I][B]En Komiğime Gidende Baska Takımların Taraftarlarının Sitemize Gelip Bizim Yazdıklarımızdan Açık Yakalamaya Çalışmaları... Gülünç Duruma Düşmeyin Ben Birkere oLsun Ne Ts Ne Es Es Nede Baska Bi Takımın Sitesine Giripde Bakmadım Ne Yazılıyor Diye Benim İçin Önemide Yok Yazılanların...Çekemeyeceksen SUSACAKSIN !![/B][/I] |
NEDE GÜZXEL YORUM YAPMIŞLAR : SİVASTA ÖYLE BAĞIRAN ÇAĞIRAN SEYİRDİDE YOK :))))))))
|
[B][COLOR="Blue"]yorumlarınız için teşekkürler şansal ve erman hocam sivassor emin adımlarla taraftarı desteği ile yola devam edeceğiz.[/COLOR][/B]
|
Haram olsun 3 puan...Anadoludan böyle bizans oyunlarıyla şampiyon çıksın istemiyoruz.Başkanınız çıkmış hakettik diyor bide el insaf...
|
Eskişehir maçı geride kaldı artık kadıköyden çıkarıcagımız 3 puana bakılmalı bence mutlaka kazanılması gereken bir maç kazanırsak çok büyük avantaj saglarızzz...
|
EVET GERÇEKTENDE UCUZ KURTULDUĞUMUZ Bİ MAÇTI AMA YİNEDE ÜÇ PUAN ALMAK GÜZEL TABİ BUNDAN SONRA BÖYLE ECEL TERLERİ DÖKMEK İSTEMİYORUZ
|
penaltıyı verse sankı atacaklar.... kalede kim var.. bunu hesaba katmıyorlar...
|
[QUOTE=SEMİHH;482519]Haram olsun 3 puan...Anadoludan böyle bizans oyunlarıyla şampiyon çıksın istemiyoruz.Başkanınız çıkmış hakettik diyor bide el insaf...[/QUOTE]
fenere trabzona hakemler yuzunden 3 puanlarınız gıttı sesınız cıkmadı burda 1 puanı kovalıyosunuz.. sizede yazılar olsunn........... ilk maçta attıgınız bedava penaltıyı ne çabuk unuttunuz........ilahi adalet diye ben buna derim işte.... |
[QUOTE=SEMİHH;482519]Haram olsun 3 puan...Anadoludan böyle bizans oyunlarıyla şampiyon çıksın istemiyoruz.Başkanınız çıkmış hakettik diyor bide el insaf...[/QUOTE]
de get........................................... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:00. |