![]() |
Cevap: Fener`i İmha Planı!
[B][/B]YÜREĞİNİZLE OYNAYIN YETER. YENEMEYECEĞİNİZ BİR TAKIM YOK. SADECE KENDİNİZE GÜVENİN. AKILLI OYNAYIN. ŞAMPİYONLUĞA İNANIN. YÜREĞİNİZİ ORTAYA KOYUN. BAŞKA BİŞEY GEREKMEZ.
|
feneri saf dışı bırakmanın yanısıra beşiktaş ve trabzona fazla şans tanımamak açısından bu maçta mağlup olmamamız gerekiyor
tabi üç puan elmas değerinde olacak bu hafta... |
evimizde aldığımız eskişehir galibiyetiyle gelen 3 puanın daha da anlam kazanması bakımından fenerbahçe karşısında iyi futbolla en azından puanla dönmemiz lazım...
|
[QUOTE=ÇAĞLAR GİYİM;482203]SIRA SENDE ARAGONES FENERİ EZİP SENİDE SKİBE GİBİ GELDİGİN YERE YOLLAYACAGIZ[/QUOTE]
YA BIRAKIN ARAKONEZ KALSIN BİZİM İŞİMİZE YARAR ADAM UYUYARAK MAÇ SEYREDİYO BUDA BİZİM İÇİN İ AVANTAJ DİYORUM |
BU GİDİŞLE ŞAMPİYON ANADOLUDAN
|
Bence sivasspor un kadıköyde soguk kanlı baskılı ve akılcı oynaması gerek fener herkese yenilir yenilir gelir sivasspor u yenebilir bu nedenle şimdiden havaya girmenin yersiz oldugunu düşünüyorum sakin ve sabırlı oynamak gerekir...
Tşk... |
Her zaman her yerde En Büyük Sivas F5 i de hezimete uğratacaz inşallah Mehmet bu maçta En büyük sorumluluk sende ve sende sorumluluğunun bilincindesin biliyoruz ve artık senden gol yada goller bekliyoruz hadi memedim şimdi görev zamanı...
|
memo gol gol gol
memo gol gol gol bali gol gol gol bali gol gol gol |
Cevap: HAYDİ YILDIZIM YAZ BU HAFTA 2 ADET
MEHMET YILDIZ A VE TÜM TAKIMA ALLAH GÜÇ VE KUVVET VERSİN FB Yİ YENİP BİR ADIM DAHA YAKLAŞALIM MUTLU SONA.İSTANBUL DAKİ HEMŞEHRİLERİMİZİ SİVASSPORUMUZU 90 DAKİKA DESTEKLEMELRİNİ İSTİYORUM ALAYINA FORZA YİĞİDO !! VARMI ÖTESİ HERŞEY SİVAS VE SİVASLI İÇİN
|
feneri imha etmek icin bir plana ihtiyacimiz yok paf takimimiz bile oynasa yener:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:53. |