![]() |
Cevap: TSL//Sivasspor-Ankaraspor maçı tahmin ve yo
bence bu macda zor gececek. ankara bize her zaman ters gelmiştir. allahtan hafta ıcı ankarada kupa macına cıkacak ve özer gibi bi oyuncuda maçımızda olmayacak. aksı takdırde bızım ıcın sıkıntılı olması muhtemeldı..cok zevklı bı mac olacagıınıda dusunmuyorum. bana kalırsa 1-0 kazanacagız.. üç puanı aldıktan sonra gerısının pek onemı kalmıyo bundan sonra..
|
ankara bize ters geliyo ama bu sene şeytanın bacagını kırdık sıra ankarada galatasaray konya ve ankara ters gelen takımlardı bu ikisini yendik sıra ankarada özer hurmacıda yok bizim maçtaaaaaaabu hafta rahat maç olacak
en az 2 0 olurrrrrrrrrrrr :D:D:D:D:D:D:D:D |
SİVASSPOR 2-0 Ankaraspor inşallah kazanacağız.
|
sivasspor bu maçı alıp liderliğini devam ettirecek.
moreller düzelecek. sivassporu kıskananlar çatlasın. sivasspora başrıla dilerim. |
sivassporum geçen haftanın yenilgisini çok acı cıkaracak ankaradan
|
[QUOTE=Yiğiter;484555]aNKARA2NIN BİR NUMARASI özER hURMACI SAKATLANDI VE 4-6 HAFTA SAHALARDAN UZAK..[/QUOTE]
HİÇ KİMSE BİR FUTBOLCUYA BAGLI DEGİLDİR AYRI YETTEN ÖZER HURMACININ TRAK KEMİGİ KIRILMIŞ KENDİSİNE ŞİFALAR DİLİYORUM... AMA TABİKİ ÖZER HURMACI İYİ BİR FUTBOLCU AMA ÖZER VEYA DİGERİ FARK ETMİYO BİZİM KESİNLİKLE KAZANMAMIZ LAZIM ANKARASPOR MAÇINI |
Cok dikkat edilecek bir mac cünkü Ankaraspor ligi bitirmis gibi oynuyorlar ne zaman ne yapacaklari hic belli olmayan bir takim.
Ne kadar son haftalar bir düsüs de olsalar da Bizim mac icin kiyaslama yapmamak gerek lideri her takim her takim yenmek ister. Diger yandan Carsamba günü oynanacak kupa macin da yorgun olacak takim iki mac üst üste Kadiköy de Fenere karsi oynamak hic de kolay degildir ama en önemlisi insallah sakat vermeyiz carsamba günü. Bülent hoca Ankarspora karsi takimi iyi motive etmeli ve oynatigi Futbol dan ödün vermemeli cünkü Fener macinda oynanan Futbol son iki sezondur oynadigimiz Futbol degildi. 2 Dafe öne gecip ve ayni anda beraberlik golü yemesi cok düsündürücü sistem olarak?? |
Gecen hafta Feneri yenseydik Ankaraspor macindan kesin puan kaybeder ya da yenilirdik.Bence Fenere kaybetmemiz Ankaraspor macini yenme sanmizi arttiriyor.Gene de cok korkuyorum.Son haftalarda cok kotu oynuyoruz.
Sivasspor 1 Ankaraspor 0 diyorum.Ama iyi oynamassak Sivasspor 1 Ankaraspor 1 de olabilir. |
[COLOR="Purple"][/COLOR][B]Bitisde 3 Puan, hakkiyla Sivasspor´a yazilsinda nasil olursa olsun Insaallah.;)[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/B]
|
[QUOTE=vedat58;485375]Şampiyonluk Adaylarının Kalan Maçları
16 Şubat 2009 20:37 Düzenle Sil Sivas-------Trabzon-----Galatasaray----Fenerbahçe---Beşiktaş Ankara------Konya------Bursa-----------Kayseri(D)---H.Tepe(D) A.Gücü(D)---GS---------Trabzon(D)-----Kocaeli------G.Birliği BJK---------G.Antep(D)---E.Şehir-------Bursa(D)-----Sivas(D) Denizli(D)---İ.B.B-------G.Antep(D)-------E.Şehir-------Kayseri Antalya-----H.Tepe(D)---FB-------------GS(D)-------Kocaeli(D) Konya(D)----G.Birliği---İ.B.B(D)---------Ankara(D)----Bursa Trabzon-----Sivas(D)----Ankara---------A.Gücü------E.Şehir(D) G.Antep(D)--Kayseri-----H.Tepe(D)------BJK(D)-------FB İBB---------Kocaeli(D)--A.Gücü---------Denizli------Ankara(D) H.Ttepe(D)--Bursa-------G.Bİrliği------Antalya(D)---A.Gücü(D) G.Birliği------E.Şehir(D)--BJK(D)---------Konya--------GS GS(D)-------FB----------Sivas----------Trabzon(D)--Denizli(D)[/QUOTE] arkadaşlar bu tabloya göre şampiyon olmak istiyorsak kendi sahamızdaki maçları kayıpsız geçip deplasmandada 2 galibiyet yeter diye düşünüyorum ya siz?? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:36. |