![]() |
Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''
İşin ilginç tarafı bizimle oynayan her takım şahlanıyor,daha iyi konsantre oluyor.Bu da işi daha da zorlaştırıyor.Baksanıza Fb ligin en iyi oyununu bize karşı oynadı.
|
[QUOTE=tuzlugollu;484581]EE SENDE HAKLISIN BE HOCA SAMPIYON FENER OLSUN BIZ TURKIYE KUPASINI ALALIM DIYOSUN BANA GORE BUYUK BI GAF BU BU ACIKLAMAYI DENGESIZ INSANLAR AYNEN SOYLE ANLAR MACI SATTTIM KUPAYI VERECEKLER BIZE IYI BI SONUC ALACAGIMIZ KESIN KUPADA DIYOSUN NERDEN BILIYON YAV HOCA....NEYSE SANA YAKISAN ARTIK SIVASSPORLA YASADIGIN GUZELLIKLERE ARTIK TARAFSIZ VE CALISTIRDIGIN TAKIMIN ONURUNU GURURUNU GOZETEREK DEVAM ETMENDIR ARTIK SU FENER BAHCE SEMPATIZANI GORUNTUDEN CIK O TAKIMIN BASINA GECTIGINDE ICINDEKI FANATIKLIGIDE ORTAYA CIKARABILIRSIN AMMA SAHSEN BI SIVASSPORLU OLARAKBU BENIM AGRIMA GIDIYOBENIM HOCAM BENIM TAKIMIMI TUTUMALI EN AZINDAN CALISTIRDIGI SURECE NEYSE SANA ILERLEYEN MACLARDA BASARILAR DILERM................[/QUOTE]
gardaşımmmmmm sanaaaa sonuna kadar katılıyorum ne dediysen kelimesi kelimesine helal olsun valla cok haklı ve dogru konuştun |
valla bülent hocayı ilk defa böyle kulubesinde sessiz oyuncularına taktik vermeden gördüm ve mac bitene kadar neden neden neden neden dedim icimden???? izce neden hic oyuna müdahale etmedi?????? seni gardasım kadar severdi bülent hoca neden böle ettin be gardaşım?cocuk colugun agzına düştük yaw sivassporumuza yakışmadı bu skor... hele oynanan maç hic yakışmadı senenin en kötü macını bugun oynadık
|
[QUOTE=eskiyaaa58;484725]valla bülent hocayı ilk defa böyle kulubesinde sessiz oyuncularına taktik vermeden gördüm ve mac bitene kadar neden neden neden neden dedim icimden???? izce neden hic oyuna müdahale etmedi?????? seni gardasım kadar severdi bülent hoca neden böle ettin be gardaşım?cocuk colugun agzına düştük yaw sivassporumuza yakışmadı bu skor... hele oynanan maç hic yakışmadı senenin en kötü macını bugun oynadık[/QUOTE]
bende anlayamadım.dedim ya ne zaman kafamı çevirsem bizim kulübeye hoca en kenarda oturuyor hatta bir ara 70 lik ded aragones bile saha kenarına gelmiş birilerine taktik veriyor hava da çok soğuk değildi ama nalayamadım doğrusu özellikle defansın açıklarını biz tribünden gördük hoca en azından ona müdahale etmeliydi o işi de saha içinde mehmet yıldız yaptı,gerçekten takımı saha içinden yönetiyor ama olmadı işte çarşamba olmasın böyle,bu maçtan dersler çıkarılır aynı hata tekrarlanmaz umarım... |
helal olsun b bülent hocaya burda onun hakinda kötü konusan herkesi kiniyorum... mac saatinde gercekden burda sadece iyi günlerin taraftarlarini gördük gerci hem iyi günde hem kötü günde taraftar olanlarda vardi ...
yok bülent hoca maci satmis yokk onur fb li kurtarmas maci .....böyle taraftar olunmas bizim birlik olmamis lazim ya....;) |
liverpool gibi takımlar yeniliyorsa tabi ki bizde yenileceğiz bundan doğal bişey yok
|
[QUOTE=yakup yilmaz;484737]helal olsun b bülent hocaya burda onun hakinda kötü konusan herkesi kiniyorum... mac saatinde gercekden burda sadece iyi günlerin taraftarlarini gördük gerci hem iyi günde hem kötü günde taraftar olanlarda vardi ...
yok bülent hoca maci satmis yokk onur fb li kurtarmas maci .....böyle taraftar olunmas bizim birlik olmamis lazim ya....;)[/QUOTE] ben satmıs satmamıs bılemem hiç aklımın ucundan dahı gecmıyor... amaaaaa bulent hoca duyduguma gore macdan sora bır gun fb yı calısmak ıstıuyorum dıyorsa bende bulent hocayı sıddetle kınıyorum... dogruya dogru yanlısa yanlıs bıraz once destek verdım bulent hocaya oyundan dolayı...ama her zamankı gıbı cok konusuyor bulent hoca acık bır durum... bulent hocam futbol antrenorlugun : 10 medya tarafın : 0 |
daha yeni staddan geldim ben boyle bir sey gormedim, zaten taraftarimiz yok denecek kadar azdi ve organize degildi buna ragmen one geciyoruz takimi geriye yasliyosun ya bravo ! sana buyuk hoca(!)
|
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulundu.
Uygun yaptığı açıklamada "Nihayetinde biz Sivasspor takımıyız. Her maçı kazanacaksınız diye bir şey yok. Her takım yeniliyor. Sonuçta Fenerbahçe ile deplasmanda oynuyoruz. 2 kere öne geçtik ama koruyamadık. Kendi alanımıza çekildik. nedemk ya satınnız dupe duz maçı |
TABIKI SUCLU SENSIN HOCAM !!!!! Fenerbahceye karsi kadiköyde ne CHALESE , MILAN INTER; SEVILLA ;MANSCHSTER kadiköykde 3 forvetle oynadi nicin sen böyle tercih yapip ölmüs feneri diriltin potaya soktun, ama sen deli kanli adamsin yapacagindan hic süphem yok.??????? BÜLENT UYGUN sucu kabul ettigine göre BÜLENT HOCA - BÜLENT UYGUNA 50.000 Euro ceza vermeli ...yap bunu süperligde bir ilke imza at .???????
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:21. |