![]() |
Cevap: Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ!
Değerli kardeşlerim bu adamları spor yazarı diye getirenlerde suç ama dikkat çekmek ve fenerbahçe sempatisi yakalamak için yazmış bu yazıyı belliki
İstinalar kaideyi bozmaz Sivasspor bizim için herzaman büyük takım ve öylede kalacak . |
[B]
Sorunuz yetkili editörümüze ulaştırılmıştır. Sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Lutfen herkes tepki mailini gondersin....![/B] |
sivasspor bu sene o kadar cok süper maclar oynadi ki ben sayamam... peki senin 4 büyükler dediginiz takimlar ne oynuyor? fener bu hafta bizi yendi haftaya yenilir sivasda yenerse nolacak fenerin sivas galibiyeti?
15 kere yenin bir kere yenilin hemen kötü olursun.... |
ee sen kötü futbol oynarsan, ruhunu ortaya koymazsan dil uzatan çok olur.. Elin çakalları çoktandır böyle bir fırsat arıyorlardı.. Dün sağolsun takımda bu çakallara yem attı onlarda kinlerini kusuyorlar..
|
sporx.com imzam size anladınız siz onu
|
kım oldugunu sanıyor bu zekadan yoksun ınsann
|
Bu adamın adını hiç duymadım..
Böyle çirkef bir yazıyı yazmasa ömür boyu duymayacaktım da.. Eeee bunlar lağım suyundan nemalanan kişicikler..Adını başka nasıl duyuracaktı ki..? |
[QUOTE=besyo_cu;485000][url=http://resimzade.com/Show.html?i=2365][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2365[/img][/url]
tıpe baksana meymenet yok kı maymun suratlıı |
BU KÜÇÜCÜK ADAMIN ÇİRKİN RESMİNİ BARİ BURAYA KOYMAYIN
|
[B][COLOR="Red"]İstanbul özentisi
İstanbul yavş..ı Kıskananlar delikanlıysa bir takıma destek olsun Sivasspor gibi başarılı olsun.. Hee güreşçiliğe gelince ATA sporumuzdur yaparız ancak Sezer Badur'un Fenerbahçeye ilk maçtaki golünü bir güreşçimi attı Kamanan diye futbolcuyu güreş federasyonuu buldu Yada sizin Aragonesleriniz mi????[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:32. |