![]() |
Cevap: YÖNETİM UYGUN'A SAHİP ÇIKTI
insanları bir anda gökyüzüne çıkartıp bir anda yerin dibine sokmakta üstümüze olmayan bir milletiz sanırım.. biz bülent hocayi ne bir anda gökyüzüne çıkarttık .. nede bir anda yerin dibine sokariz.. iyi gününde kötü gününde herzaman yanındayiz. bülent hoca bizi diğer kuluplerden ayıran çok farkli özellikler var ne onlar biz olabilir.. nede biz onlar başkanindan teknikdirektörüne. futbolcusuna kadar aralarında bir manevi bağ var bu manevi baği ne diğer kuluplerin milyondolarlari nede araya atilan nifak tohumlari bozabilir.. bu bir davadir eğer başarı dediğimiz olay sadece şampiyonluksa varsin olmasin takım şampiyon.. onlar ellerindeki bütceye göre zaten benim gönlümün şampiyonudur
|
çok güzelde oyuna geldik işte 35 gün ceza aldı ve lig biti sivassporumuzda ligi yine 3 ncü veya 4 ncü bitirecek MANTELİTE bülentin sayesinde...Yedek kulubesine vurarak neyi isbatlıyorsun sen acabaa asker bülent yaktın koca SİVASSPOR'umuzu.Bu fırsat bir daha ele geçermi? 3 büyükler çok kötü bir sezon geçiriyor.yapma etme inanmıştık sana güvenmiştik ama bizi hüsrana uğrattın.Yinede umutlarımız sönmedi....EN BÜYÜK SİVAS BAŞKA BÜYÜK YOK...
|
BENCE ÖNÜMÜZDEKI EVIMIZDE OYNUYACAGIMIZ MACDA BÜLENT UYGUN ICIN TEZAHURAT YAPMALIYIZ MISAL HOCAM HEP ARKANDAYIZ DIYE ARKADASLAR TAKIM 1. BÜLENT HOCA SINIRLI !!! TAKIMA VE BÜLENT HOCAYA DESTEK CIKMALIYIZ
|
Burda yönetimin iki secenek den baska secenegi yoktu!!
1.Ya Bülent hocaya yaptiklarin dan dolayi tesekür edilip yollar ayrilacakti. Suan TD degisimi faydali olmayacagina göre gerekeni yapmis yönetim cünkü yeni gelecek biri takima ne faydasi olabilirki.?? 2. Ya da suan yaptigi gibi Bülent hocanin arkasin da duracakti gereken yapilmistir bence . Ben sahsen Bülent hocayi bu sezon hic olumlu bulasamda alinan karari dogru buluyorum.(Tebrikler yönetim) Aslin sorun simdi Bülent hocaya verilen ceza takima faydasimi yoksa cok büyük zararimi olur?? Zaten yine taktik ve gereken seyleri Bülent hoca verecek belki Trübinde olmasi daha hayirli olur diye düsünüyorum cünkü son zamanlar Bülent hoca kendisine hic sahip cikamiyordu yaptigi hareketler ile ister istemez bu da sahadaki Futbolcularin futbol oynamasina engel oluyordu belki. Diger yandan verilen bu ceza Bülent hocaya iyi bir ders olmus olur belki . Sayet gelecek sezon da bizde kalacaksa kafasini tama olarak Sivasspor icin calistiriri .Baska seyler icin zaman kayip etmesine gerek kalmaz(Fener,Medya vs) Sivasspor icin hayirlisi neyse Allah Onu versin demekten baska bir sey bulamiyorum. |
biz yiğidolarız 2 maçımızda puan kaybettik die bjk gibi adam gibi adamı atmayız
biz yiğidoyuz biz sivassporuz:) |
bundan sonraki hakemler erkekse aleyhimizde karar versinler.bülent abi az bile yaptı o çobanı yerle bir edecekti de 4.hakem sağduyulu davrandı.ah o çoban elime geçecekti ki....yönetim daima askerin arkasındadır zaten bundan hiç şüphemiz yok.
|
[QUOTE=üçyıldız58;489518]burda klavye başında taraftarlık çok kolayy yaz iki süslü laf lay lay lomm
ben burda hataları eleştiririm taraftarlığında kralını yaparımm çok konuşup hiçbirşey yapmayanları ankaragücü deplasmanına bekliyorumm[/QUOTE] malesef hic kendimize donup bakmıyoruz ewet bu mac hakem cok kotuydu belki hakkimiz yendi ama hakem hatalariyla biz hak yedigimizde niye kimse birsey demiyor yada niye rakip takım antrenorleri boyle tepkiler wermiyor bulent hoca getirdi takimi buralara bu seviyeye o cıkardi ama yanlısada dogru demek yakismaz bize yanlis yapti macta ayrıca yine bulent hocamız surekli ezilmis gibi dawranıyor ben bunu sindiremiyorum sivasli olarak bu kadar basarili bir hocaya |
biz neden site ana sayfasına bi bildiri eklemiyoruz, eyyy SİVASSPOR.COM ailesi??
biz de bir bildiri yayınlayalım! basında bi yer tutalım! duruşumuz ve sesimiz belli olsun!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:55. |