SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu Kadarını Hak Etmedim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24321)

mustafa116 13.03.2009 16:15

Cevap: Bu Kadarını Hak Etmedim

hiç birşey değişmeyecek sivas yine lider

PirO58 13.03.2009 17:19

[B][FONT="Book Antiqua"]Bülent Uygun'un yüzünden güzel Sivasimiz antipatik oldu. Ruh falan hikaye, kabadayilik sahane. Allah askina söyleyin, hiç gerek varmiydi o tekmelere? Hadi bir kere attin, neden kiriyorsun?

Bence 4 maç az bile. Böyle insanlari futboldan men etmeleri gerek. Yazik oluyor Sivasimiza.[/FONT][/B]

Del Piero 13.03.2009 17:30

Bencede hakmetdin ama birileri düğmeye basmış bizi engellemeye çalışıyor...

bu hafta şu iki maçı çok iyi takip edin

ankaragücü - sivassporumuz.. Cüneyt çakır

beşiktaş - gençlerbirliği .. deniz çoban

Bu iki hakeme dikkat.

biyolog4 13.03.2009 17:38

[QUOTE=PirO58;491133][B][FONT="Book Antiqua"]Bülent Uygun'un yüzünden güzel Sivasimiz antipatik oldu. Ruh falan hikaye, kabadayilik sahane. Allah askina söyleyin, hiç gerek varmiydi o tekmelere? Hadi bir kere attin, neden kiriyorsun?

Bence 4 maç az bile. Böyle insanlari futboldan men etmeleri gerek. Yazik oluyor Sivasimiza.[/FONT][/B][/QUOTE]

bülent uygunun hareketiyle alakası yok sivasın antipatik olmasının,sebep arıyorsanız sivassporun şampiyonluğa oynaması yeterli bir sebep,başka sebebe gerek yok...
ayrıca formu okuyunca sivassporun düşmana ihtiyacı olmadığını görüyorum!!!

PirO58 13.03.2009 17:49

[QUOTE=biyolog4;491150]bülent uygunun hareketiyle alakası yok sivasın antipatik olmasının,sebep arıyorsanız sivassporun şampiyonluğa oynaması yeterli bir sebep,başka sebebe gerek yok...
ayrıca formu okuyunca sivassporun düşmana ihtiyacı olmadığını görüyorum!!![/QUOTE]

Bence Sivasspor'u antipatik yapan Bülent Uygun, yoksa takim bir muhtesem. Hele hele Bilica gibi adamlara bakmak futbolun en güzel yanlarindan biri.

Bir Avrupali Ankaraspor maçini izlese ve ardindan o Bülent Uygun'un yaptigi hareketi görse, çeker gider. Bence yapilan rezalet.

Ayrica o dug-out paralarini kim ödüyor? Sivas halki ödüyor! Madem o kadar milliyetçi, neden halka saygi duymuyor?

bekiro0758 13.03.2009 18:05

4 maç çok fazla bi ceza zaten kaç. hafta kalmışki ligin bitmesine:mad:

talipmercan 13.03.2009 18:13

[QUOTE=PRIMERA_58;490847][B]BENCE AZ BİLE !!!!! SEZON SONUNA KADAR CEZA VERSELERDİ.
AMA BİRŞEYİ UNUTTULAR, BU FUTBOLCULAR İÇİN BÜLENT UYGUN SADECE TEKNİKDİREKTÖR DEĞİL, BU OLAY İNANIYORUMKİ EN BÜYÜKTEŞVİK OLACAK VE 4 MAÇ 12 PUAN OLACAK.

TEŞEKKÜRLER TFF, TEŞEKKÜRLER DİSİPLİN KURULU; SEZON SONUNDA KEŞKE BU CEZAYI VERMESEYDİK DİYECEKSİNİZ.[/B][/QUOTE]

Arkadaşa aynen katılıyorum vede bu ceza futbolculara doping etkisi yapacak.Göreceksiniz!!!

Mursallı yiğido 13.03.2009 20:45

Bülen Hoca öfkeyle kalktı Sivasspor zararla oturdu.

serhatcan 14.03.2009 13:14

HOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMM(YAV ARTIK BİZİDE İSYAN NOKTASINA GETİRDİN BAK HARFLERİ KIZGINLIKTAN UZATTIM )YAV GÖZÜNÜ SEVEYİM SEN ASIL İŞİNDEN BAŞKA HERŞEYİ YAPMAYA ÇALIŞTIN. YANİ EMEKLEMEDEN KOŞMAYA ÇALIŞTIN. LÜTFEN ARTIK SEN DEMEÇ VERME SENİN İŞİN FENERBAHÇE DEĞİL SİVASSPOR OLMALI,SEN YİĞİDO DURUŞU SERGİLEMELİSİN. HAKEMLER HAKKINDADA OLUMSUZ KONUŞMAA,MAÇLARI AÇ İZLE BU LİGDE SİVASSPORUN NE KADAR HAKKI YENMİŞ ,NE KADAR KORUNMUŞ. ARTIK İNSANLAR KÖR DEĞİL GÖRÜYORLAR.SANA DÜŞEN KABULLENMEK BU CEZAYI ÇÜNKÜ GERÇEKTEN HAKETTİN. SANA DÜŞEN TAKIMA ODAKLANMAK.ANADOLU TAKIMLARININDA SEMPATİSİNİ KAYBEDİYOR SİVASSPOR ,BUNUN FARKINA VARIRSAN BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ HEM SENİN GELECEĞİN İÇİN HEMDE SİVASSPOR İÇİN DAHADA İYİ OLACAK.

yigidomustafa58 14.03.2009 13:24

[B]nedir bu ya 4 maç ceza off off hocam çok büyük geçmiş olsun...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:48.