SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Anadolu Bütünleşmesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24345)

SEVDAMSIN58 14.03.2009 22:20

Cevap: Anadolu Bütünleşmesi

ANKARAGUCU CAMIASINA,FUTBOLCULARINA VE YUREKLI TARAFTARINA GONULDEN TESEKKUR EDIYORUZ AMA SADECE HATIRLATMA ADINA SOYLUYORUM ANKARAGUCU VE DIGER ANKARA TAKIMLARINDAN BEKLEDIGIMIZ BIR DAVRANISTI BU CUNKU SIVASSPOR SUPER LIGDE YOKKEN HERZAMAN BASTA ANKARA TAKIMLARI OLMAK UZERE TUM ANADOLU TAKIMLARI ICIN CARPTI KALBIMIZ OZELLIKLE BEN KENDI SAHSIMA BUNU NET SOYLEYEBILIRIM
INSALLAH YILLARDIR ANADOLU NUN SEMBOLLESMIS KULUBU ANKARAGUCU LIGDE KALIR VE SENEYE COK DAHA IYI YERLERDE OLUR BIR ANADOLU INSANI OLARAK ANKARAGUCU CAMIASININ CENTILMEN VE YUREKLI INSANLARINI SUPERLIGDE GORMEYI ARZU EDIYOR DUALARIMIZ SIZINLE DIYORUM

velibircan 14.03.2009 22:39

[B]Hem Sivas'da Hem Ankarada Yapmış Oldukları Bu Olumlu Yaklaşımdan Dolayı AnkaraGücü Taraftarına Saygı Ve Sevgilerimi İletiyorum...

Anadolu Dayanışmasının En Büyük Örneğini Gösterdiniz...Darısı Diğer Anadolu Klüplerinin Başına

Forza Anadolu...[/B]

mnt3 14.03.2009 23:12

umarım ki ankaragücü bu sezon ligde kalır.ankaragücü taraftarına takımıza ve taraftarımıza göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkürler

fatihtuztas 14.03.2009 23:14

inşallah her gittiğimiz deplasmanda böyle anadolu bütünleşmesi olur.ankaragücüne de çok teşekkür ederiz ligde kalırlar inşallah.yüz yıllık kulübe düşmek yakışmaz.

candayanmaz58 14.03.2009 23:19

ankaragücümüz haftaya gayseriyi kesinlikle malup edecektir
istiyoruz şampiyonluğu bu ligde istediğimiz kadar ankaragücümüzü

yigidomurat 14.03.2009 23:20

ah ah şöyle bi taraftarımız yokki.bide olsa şampiyonluk kendiliğinden gelecek.ankaragücü taraftarının göstermiş olduğu misafirperverlik ve centilmenliklerinden dolayı kutluyorum.İNŞALLAH kümede kalırlar ve hakettikleri yeri bulurlar

GuNaY 14.03.2009 23:30

[B]Maçı canlı izledim. Takımına destek nasıl olunur ekran başındaki herkese gösterdiler. Maç sonrasında da insanlık anadoluluk nasıl olur onuda göstermeyi ihmal etmediler. Kendilerini tebrik ediyorum...[/B]

memet24 14.03.2009 23:37

teşekürler ankaragücü bu sene biz şampıyon olalım seniyede 100 yılınızda siz olursunuz inşallah.

rebelife58 14.03.2009 23:52

adamlar kaç yıldır boşuna ligde kalmıyolarmış demekki helal olsun

muco5806 14.03.2009 23:54

[B]İnşallah Ankaragücü düşmez mükemmel taraftarları var bu sene biz şampiyon olalım seneyede 100 yıllarında Ankaragücü inşallah...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:49.