![]() |
Cevap: El Ele Şampiyonlar Ligine
Boyle Sivasli olmaz olsun, bence butun mac surekli isliklanmali
|
..Doğduğun yermi doyduğun yermi,'' Evet doyduğu yerdir.'' Tabiki''! böyle kendi toprağına ağresif tavırlarla yalakalık yaparak değil.
Havası sert insanı mert toprağın evladıyız hiç bir çıkarı olmadan Sivas'ın ve S.spor'un sevdalısıyız. |
[B]Bakalım bu hafta yenilince arkadaşların seni yine tebrik edecekler mi? Şampiyonlar liğine elele gitme düşünceni saygıyla karşılıyorum,ama şampiyon biz olalım siz ikinci olarak gidin,olmaz mı?[/B]
|
toraman bıle bırıncılıgı yakıstıramamıs bize gurur duy be kardesım memleketıyın takımı sampıyonluga oynuyor destek olmasanızda kostek barı olmayın ıyı dıleklerınızı ıletın o bıze yeter haydı yıgıdolar safak bize cok yakın şampiyonluk gelıyorum diyor taraftarımız cekırdek yıyor lutfen bu hafta çekirdeklerı bı kenara bırakıp şampiyonumuza destek gunu hepsı 90 dakka zorlu 90 dakıkadan sonra gonullerın şampıyonu sıvasspor olacak anadolu şampiyonu liğ sampıyonu varmı otesı kıskandıralım tum anadoluyu olalım sampiyon ama destek vererek cekırdek yıyerek kos kos oturarak şampiyonluk vermezler kolay kolay lutfen bu hafta desteklerınızı esırgemeyın 12 cı kısı olalım 4 eylulde bu fırsatı kacırmayalım ŞAMPİYON SİVASSPOR gelıyor haydı yıgıdolar ALLAH yardımcınız olsun
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]ArkadasLar ßence YanLıs Yapıyoruz Adam Beşiktasın Ekmegini Yiyor eger Sivas Şampiyon Olsun Dese KulupTen KovarLar Bnce Yine NazikLik Etmiş ßen ßeşiktasLı diqilim sivaslıyım ama Yinede gurur duyması cok iyi bişey
[B][FONT="Comic Sans MS"]ßence Tekrar Düşünün ! [/FONT][/B][/FONT][/B] |
BU mac BIZIM OLACAK ------------------
|
Böyle bir aciklama yakistiramadim. Insan hak eden Sampiyon olsun der. Ama neyse cevabini sahada verecez
|
58 in yakışmadıgı tek oyuncusun unutmadık cirkefliğini.
|
[QUOTE=Buraq58;493612][B][FONT="Comic Sans MS"]ArkadasLar ßence YanLıs Yapıyoruz Adam Beşiktasın Ekmegini Yiyor eger Sivas Şampiyon Olsun Dese KulupTen KovarLar Bnce Yine NazikLik Etmiş ßen ßeşiktasLı diqilim sivaslıyım ama Yinede gurur duyması cok iyi bişey
[B][FONT="Comic Sans MS"]ßence Tekrar Düşünün ! [/FONT][/B][/FONT][/B][/QUOTE] Bir Sivasli olarak ben de Senin dediklerine katiliyotum....... Toraman yillardir bjk da Futbol oynuyor ve ekmegini orda kazaniyor ne demesini beklerdik(siniz). |
SIVASIN SAMPIYON OLMASINI ISTEMEYEN SIVASLI OLAMAZ ,BU NE LAA, yaziklar olsun sizin gibi sivaslilara , BESIKTAS KIM LAAA, SIMDIYE KADAR 3 veya 4 TAKIMLA LIGIMIZ FUTBOL OYNAMIS TABI BEDAVADAN SAMPIYONLUKLAR ALMISSINIZ ADINIZ OLMUS BÜYÜK KLUP , o büyüklünüzü avrupada yapin öyle kolaysa ,TÜRKIYEDE BÜYÜK KLUP YOK ZENGIN KLUP VAR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:27. |