![]() |
Cevap: İY Konyaspor maçına gidiyoruz
YETISEBILECEGIMIZ SEKILDE OLURSA AYARLAMA ILLAKI YAPILIR AMA BAKMAK LAZIM ARABA ISI NE OLACAK KAC SAAT SURECEK.HICBIRI OLMAZSA FEDERASYONA YAZI YAZARIZ ANILIN SINAVI VAR MACI AKSAMA ALIN DIYE:D
|
ooo dediğin süper olur işte :D burak abi piyasada yok o olsa hallederiz hemen derdi :D gerçi sana da güvenimiz sonsuz halledersin sen de:D ben yatıyorum kardeşim iyi geceler bu arada güven sensin değil mi abi bu nick senindi :D
|
[QUOTE=anilolcay;500439]ooo dediğin süper olur işte :D burak abi piyasada yok o olsa hallederiz hemen derdi :D gerçi sana da güvenimiz sonsuz halledersin sen de:D ben yatıyorum kardeşim iyi geceler bu arada güven sensin değil mi abi bu nick senindi :D[/QUOTE]
İYİ GECELER KARDEŞ.. OLMADI BOMBA İHBARI YAPARIZ:p |
tamam o da iyi fikir bu saatte iyi fikiler geliyor valla:D
|
HALLEDERİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ;)))))))))))
|
Daha 2 hafta var belki bir değişiklik felan olur maçta, belki senin sınavda olur... Hem neyi hallederiz dedikte halletmedik olm :) Birde bir sponsor felan aramak lazım hakkaten bir tane 40 kişilik araba kaldırabilirsek çabukta gideriz...
|
CUMARTESI OLMASI YUZUNDEN 40 YALAN..:D NIYE PAZARA VERMIYOLAR BU ADAMLAR BIZIM MACLARI..EN IYISI YALCIN ABININ DEDIGI GIBI..ORGANIZASYON BEDAVA BEYLER DIYECEKSIN:D GELENDEN TOPLAYACAKSIN..
|
[QUOTE=anilolcay;500428]ya yalçın abi bu organizasyona gelmeyi gerçekten çok istiyorum ama o gün motor ehliyeti sınavım var sınav en geç 11 de biter izmirde nerde olur bilmiyorum daha belli değil ...ama sizin çıkış saatiniz 11 den sonra olursa ben kesin varım bu organizasyonda abi...[/QUOTE]
Eğer gidilirse gece yola çıkmak lazım. Benim aklıma en uygunu, şehirlerarası bir firma ile gitmek geliyor (Kontur, Kontaş, Özkaymak, Metro vs.). Bastıralım paramızı atlayıp gidelim. Grup halinde alırsak grup indirimi yaptırırız belki. Gece de uyuruz hemde. Buradan Konya'ya, Denizli'ye gittimiz arabayla gidilmez, öldürür. Yoksa sponsor bulmak falan hikaye bu ekonomik kriz ortamında kimse destek vermez ki. Kendi sponsorumuz kendimiz olalım. Herşey Sivasspor için...Biraz daha düşünelim konu üzerinde. AYK |
[B]helal olsun izmirli yiğidolara..... [/B]
|
[QUOTE=izmirliyigido;500513]Eğer gidilirse gece yola çıkmak lazım. Benim aklıma en uygunu, şehirlerarası bir firma ile gitmek geliyor (Kontur, Kontaş, Özkaymak, Metro vs.). Bastıralım paramızı atlayıp gidelim. Grup halinde alırsak grup indirimi yaptırırız belki. Gece de uyuruz hemde. Buradan Konya'ya, Denizli'ye gittimiz arabayla gidilmez, öldürür.
Yoksa sponsor bulmak falan hikaye bu ekonomik kriz ortamında kimse destek vermez ki. Kendi sponsorumuz kendimiz olalım. Herşey Sivasspor için...Biraz daha düşünelim konu üzerinde. AYK[/QUOTE] off ya ben gelemicem ulen denizli başkanı bütün paralarımızı yedin para bırakmadın biz öğrencilerde:mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:27. |