![]() |
Cevap: Sivasspor`a Holding Desteği!
teşekkürler komşu unutmayacağız bunuuuuuuuuu.............
|
ya TÜM TÜRKİYE SAHİP ÇIKTI TAKIMA SİVASLILAR DA ŞU TAKIMA SAHİP ÇIKSA BİZİ KİMSE TUTAMAZ AMA ........
|
Ya boydaktan beklentim Sivasa fabrika kurması.. 70 bin tl çok para değil reklam olsun.. Tabi yinede tşk ama bence fabrika kursun Sivasa o kadar mal satıyor komşu şehir olarak hakkımız var sanırım...
|
Lannn nasıl oldu buuu :):):) Benim bildiğim Kayseririnin adamı cimri olur :) Bu isin altından bisi cıkmasın ...
|
süper gelecekler daha ülker avea danda diger büyük şirketlerdende destek bekliyoruz
|
[QUOTE=ssk58;500375]süper gelecekler daha ülker avea danda diger büyük şirketlerdende destek bekliyoruz[/QUOTE]
sözde 3 büyüklerin gibi olmasın telsim sivasspor filan :D büyüklerya isimlerini satıyorlar reklam uğruna.. Kahrolsun endüstriyel futbol. |
YAPILAN KATKININ DEVAMINI BEKLİYOR YAPTIĞI KATKIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ..
|
Ürünler Teslim Edildi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg[/IMG]
Sivasspor kulübünde yeni yapılan tesisin tefrişatını üstlenen Boydak Holding, 70 bin TL bedelindeki ürünleri kırmızı-beyazlı yönetime teslim etti. Bülent Uygun ve futbolcular, ürünlerin getirildiği tırın önünde basın mensuplarına poz verirken Boydak Holding'ten yapılan yazılı açıklamada ise Turkcell Süper Lig'in lideri, Fortis Türkiye Kupası yarı finalisti Sivasspor'un başarılarının herkesi gururlandırdığı kaydedildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Sivasspor'un bugüne gelmesinde emeği geçen tüm çalışanları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Boydak Holding, sağlıklı yaşam ve spor parolası ile her zaman için spora ve sporcuya destek olmayı kendine ilke edinmiştir. Bu anlamda grubumuz şu ana kadar birçok alanda olduğu gibi bu alanda da sporcularımızın maddi ve manevi olarak yanında olmaktadır. Holdingimiz bu kapsamda Anadolumuzun başarılı takımı Sivasspor'un yeni yapmış olduğu tesisin tefrişatını üstlenmiştir.'' [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Sivassporumuza Bir Yardım Daha
[IMG]http://www.fotomac.com.tr/i2/logo.gif[/IMG]
[B]Bir mobilya firması Sivas'ta yapılan futbolcuların kalacağı yeni tesise 70 bin TL'lik eşya yardımında bulundu.[/B] Futbolcular, Kayseri'de üretim yapan şirketin koltuk, yatak ve mobilya gönderdiği tırın önünde objektiflere poz verirken, teknik direktör Bülent Uygun firma yetkililerine teşekkür etti. . |
Cevap: Sivassporumuza Bir Yardım Daha
helal olsun Allah razı olsun bazıları inanmasada bu sene şampiyon Sivasspor..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:53. |