SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ÜÇ BÜYÜK YALAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24778)

Del Piero 12.04.2009 13:17

Cevap: ÜÇ BÜYÜK YALAN

[QUOTE=münihliyigido58;501348]bizim insanlarin yürekleri yok. kim basariliysa onu tutmaktan yana bizim halkimiz. kendi memleketini, kendi köklerini tanimaz türk insani, yeterki tuttugu takim sampiyon olsun, mac kazansin.
istanbulu görmemis insanlar, koyu fenerli diyorlar kendilerine... niyemi?

futbol bizim ülkemizde cok önemli ve bünyemizin büyük bir parcasi. bu parca böylece basariyi ve büyüklügü yansitmasi zorunda....
bu büyüklügü dolduracak takim mesela samsunspor degilse, adam gidip üc düdükden birini tutuyor otomatikman. birde marifet saniyor.

halbuki bir insanin öz takimi, dogum yerin takimi, anne ve babasinin memleketi olan takimlar olmasi lazim.
ben münihde dogdum, ben bayern münihlimiyim? hayir 1860 münihliyim. bizim takim pek basarili sayilamaz, ikinci ligde senelerdir geziyor kaliyor. ama bu benim takimim, hic degismem.
aynisi sivasspor icin gecerli. sivas benim memleketim, benim köken, benim yuvam, benim kalbimin yeri.
sivasdan baska olamaz.[/QUOTE]

[B]gurbetçi bir yiğidodan süper bir yorum helal olsun kardeşime... [/B]

altuntas58 12.04.2009 13:26

[QUOTE=club7house;501143]Bunu sadece bu siteye gelen değil tüm türkiyede ist. takımının stadını görmeyen taraftarına okutulmalı..[/QUOTE]

[B] Güzel yorumunuz için sizi yürekten kutlarım bir çok insanın hislerine tercuman oldunuz bu yazıyı Türkiyenin değil Sadece sivaslı olupta üc zavallılarırın peşinden koşanlara okutmak daha isabetli olur diye düşünüyorum [/B]

tanju_58 12.04.2009 13:44

çok yerinde tespitler.altına imzamı atarım.teşekkürler böyle bizimde düşüncelerimiz olan yazıyı yazdığın için.

senelerdir herkes anadoludan niye şampiyon çıkmıyo diyip duruyordu.sivassporumuz süper lige çıktığından beri herkesin bir umudu oldu.herkesde sivassporumuzun şampiyonluğunu istiyoruz diyorlar özellikle büyütülmüş takımın taraftarları bile.ancak baktılarki sivasspor harbi harbi şampiyonluğa koşuyor hemen yan çizdiler ve sivassporumuzun olası bir şampiyonluğunu karalayabilmek için şimdiden çirkin yüzlerini göstermeye başladılar.yok hakemler yardım ediyorda böle gidiyomuş yok anadolu takımları maçlarda sivasspora yatıyomuş.böyle yorumları tüm sitelerde görüyoruz.

böyle yorumları yapanlar ancak kendilerini teselli ederler.

herkese inat şampiyon SİVASSPOR...

Anarchy_35_58 18.04.2009 00:27

Çok güzel paylaşım için kendi adıma şükranlarımı dile getiriyorum. Kahrolsun endüstriyel ÜÇ BÜYÜK YALAN !! Yaşasın emekçi SİVASSPOR mücadelesi..

club7house 18.08.2009 04:07

Bağımsız Sivasspor mücadelesinde inatçıyız...

57 Mehmet 18.08.2009 07:56

[QUOTE=münihliyigido58;501348]bizim insanlarin yürekleri yok. kim basariliysa onu tutmaktan yana bizim halkimiz. kendi memleketini, kendi köklerini tanimaz türk insani, yeterki tuttugu takim sampiyon olsun, mac kazansin.
istanbulu görmemis insanlar, koyu fenerli diyorlar kendilerine... niyemi?

futbol bizim ülkemizde cok önemli ve bünyemizin büyük bir parcasi. bu parca böylece basariyi ve büyüklügü yansitmasi zorunda....
bu büyüklügü dolduracak takim mesela samsunspor degilse, adam gidip üc düdükden birini tutuyor otomatikman. birde marifet saniyor.

halbuki bir insanin öz takimi, dogum yerin takimi, anne ve babasinin memleketi olan takimlar olmasi lazim.
ben münihde dogdum, ben bayern münihlimiyim? hayir 1860 münihliyim. bizim takim pek basarili sayilamaz, ikinci ligde senelerdir geziyor kaliyor. ama bu benim takimim, hic degismem.
aynisi sivasspor icin gecerli. sivas benim memleketim, benim köken, benim yuvam, benim kalbimin yeri.
sivasdan baska olamaz.[/QUOTE]

aynen senin bu dediklerine katiliyorum dostum.bende almanyada mönchengladbach sehiride dogdum ve kücüklüyümden beri borussia mönchengladbachi destekliyorum.calismmadigim zamanlar her firsatta hem evde oynanan maclara hem de deplasman maclarina gidiyorum.paf takimizin maclarini bile gidip seyir ediyorum.ama mönchengladbach basarili bir takim mi?
bunu sende biliyorsun,her sene küme düsmesine oynayan bir klüp.ama saha her zaman tiklim tiklim dolu.2.ligde bile.
dedigin gibi ya türkiyede insanlar yalniz basaridan baska birseye asik degil.avrupada ise bambaska insanlar takimlarini yalniz basarili zamaninda degil kötü gidislerdede takimlarin yalniz birakmiyorlar hatta kötü gidislerde takima dahada fazla destek veriyorlar.
mönchengladbach sehirinin yalnizca yaklasik 260000 nufusu var.ama borussia mönchengladbachin 40000 üzerinden aydat ödeyen kayitli taraftari var.
ya sivassporun nesi var???
cevap:basarisiz zamaninda takimi yerden yere vuran taraftarlari var.kötü gidisinde istanbul takimlarina destek veren taraftari var.iyi ve gercek taraftari ise ne yazikki cok az.
istedigim sey türk futbolunda anadolu takimlarinin sampiyon olmasi ve basarili olmasi.yillardir hep ayni dümenleri tv de izlemekten biktim artik.fedrasyonu ve hakemleri arkalarina alan istanbul takimlari her sene sampiyon oluyor.o yetmemis gibi anadoluda yasayan cogunlukta istanbul takimlarini destekliyor.
ama birgün bu düzenin bozulacagi birgün gelecek elbet.
yine sana tesekür ederim cok güzel bir konuyu actigin icin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:37.