SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Atlıkarınca Dönüyor Dönüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25190)

noname87 29.04.2009 19:52

Cevap: Atlıkarınca Dönüyor Dönüyor

tezgah uzmanı adnan polat tezgah var dediyse bildiği bir şey var demektir:mad:

carizma0658 29.04.2009 20:12

atlı karıncalar dönerken ÇOK GÜZEL ORYANTAL ŞOWW DA VARDI :D

SEVDAMSIN58 29.04.2009 20:18

HEMSERIM BIZ KENDIMIZE BAKALIM SON TRABZON MACINDAKI GIBI OYNAYALIM KIM NE CEVIRIRSE CEVIRSIN ALLAH TUZAK KURANLARIN TUZAGINI BASINA CEVIRIR YETERKI BIZ ELIMIZDEN GELENI YAPIP MACI HAK EDELIM
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Del Piero 29.04.2009 20:20

[B]cem.kurel@ligtv.com.tr [email]cem.kurel@ligtv.com.tr[/email] sayın cem kurelin mail adresi arkadaşlar böylesine yürekli bir yazı yazdığı için bu arkadaşımıza teşekkür mailleri gönderelim.[/B]

abircan 29.04.2009 20:46

5 HAFTA SONRA GÖRÜRÜZ KİM ŞAMPİYON KİM KUPALI, SİVASSPOR OYUNU BOZAR BUNU HERKES BİLSİN
O DÜZENİ BAŞLARIN AYIKMAYA GELDİK ZATEN
HARAMİRELERİN SALTANATINI YIKMAYA GELDİK YIKACAĞIZ

burak_baykal 29.04.2009 21:28

[B][COLOR="Sienna"]ne olursa olsun isterse sabahtan akşama kadar birlikte olsunlar lig maçında beşiktaş bu maçda beraberlik ile çıkacak ve sivasda galbiyet için hırslanıp kazanacak.tüm taraftarlarımız g.antep maçında sivasspor için orada olup 3 puan ile geri dönecektir.[/COLOR][/B]

kangallı58 29.04.2009 21:54

Yazıklar olsun Aziz YILDIRIM sana.Acizliğinizden utanın ULAN..!!

vedat58 29.04.2009 22:33

[QUOTE=MERİTHAN58;510568]arkadaşlar bunlar varya bu 3 büyük denilen şereften yoksun takımlar. hiç bir zaman birbirlerinin kuyruklarına basmaz. hangisinin puana veya kupaya ihtiyacı varsa diğerleri hiç düşünmeden söz konusu takıma yatar. bunlar alışmışlar al gülüm ver gülüme. zaten ben Eziktaşın f5 ve gayseye puan kaybedeceğini düşünmüyorum. beşiktaş hem Ankaraspor'a hemde Ankaragücü'ne puan kaybedecek. bu şereften yoksun mahluklar istedikleri kadar döndürsün dönme dolaplarını kendileri gibi dönme olan dolaplarını[/QUOTE]

helal olsun sana kardesim cok iyi yorum yapmissin yüregine saglik , bende bu üc büyük denen ........ takimlar ne kadarda rakip olsalar birbirlerine isleri düsünce yatiyorlar ,Allah bize yardim etsin , Allahin izniyle insallah sampiyon oluruz

konartr58 30.04.2009 00:05

evet gerçekleri belirtmiş.dile getirmesi bile güzel.dilerim bu örtünün kaldırılmış olması oyunlarını bozar.

yigido Atilla 30.04.2009 01:28

Sivasspor fenerbahceyi ilk yarim satte 5 lerdi isteseydi FB yi biz neden yenmek istemedik ????? Sivasspor isteseydi fenerbahceyi hayatinda görmedigi skorla istanbula gönderirdi ama yapmadi sebebini Lig ve Kupa BJK - FB maclarindan sonra daha net görecegiz.???? ama ben uyutuldugumuza inaniyorum, gecen sezon Trabzon -FB macini cok cabuk unuttu bizim yönetim.!!!!.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:05.