![]() |
Cevap: Teşekkürler Yiğidolar
Aksine biz sivaslılar olarak sizlere minnet borçluyuz sivas sivassporla sivasspor sizlerle daha güzel
|
Allahın izniyle şampiyon olcagımıza inanıyorum şampiyonlar ligindede yakacaz ortalıgı
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]senin gitigin yer bize memleketimizi hatırlatır sivasım [/FONT][/COLOR] |
BUSENE ŞANPİYON ANADOLUDAN PAROLASIYLA ÇIKTINIZ BUYOLDA DAİMA VE DEVAMLI BAŞARILAR BEKLİYORUZ ARZULUYORUZ. SİZLER SİVASI YÜCELTTİKÇE BİZLER GURUR DUYACAGIZ VEDAİMA SİZLERİ AYAKTA ALKIŞLAYACAGIZ
|
canyiğidolara birkez daha teşekkürler bizleri oynadıkları futbolla gururlandırdıkları için iyiki varsın sivasspor teşekkürler mustafa
|
gaziantepe yenildiğimize cok üzüldüm aman şu kalan 4 maçı yeneriz inşallah.
sivassporu konusmadıkları zaman sin,ir oluyorum hadi yiğidolarım şampiyon olun. istanbulda arabaya bayragı takıp konvoy yapacağız. sivasın şanını sivasspor gösterecek. inşallah eurovizyondada yeneceğiz... bülent uyguna ve sporcularımıza tesekkur ediyorum... |
slm herkese.şampiyonluğa koşuyoruz
|
teşekkürler yigidolarım inşallah bu dort maçımızıda alıp şampiyon olacagız
|
ÖNCELİKLE SİTEMİZİN ÜYE SAYISININ 50000 İ AŞMASINDAN DOLAYI SİTE YÖNETİCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.
VE 50000. ÜYE OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM. BUNU SİTE YÖNETİCİLERİDE TEYİT EDERSE SEVİNİRİM. GURURLUYUM |
[QUOTE=erdalabi58;514468]ÖNCELİKLE SİTEMİZİN ÜYE SAYISININ 50000 İ AŞMASINDAN DOLAYI SİTE YÖNETİCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.
VE 50000. ÜYE OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM. BUNU SİTE YÖNETİCİLERİDE TEYİT EDERSE SEVİNİRİM. GURURLUYUM[/QUOTE] tebrikler kardeşim. yönetimdeki arkadaşlar heralde bu konuya duyarsız kalmazlar. 50000. üye olmak bence gurur verici |
58 bine bu sene sonuna kadar ulaşırız diye düşünüyorum. Sitemizi tercih eden yiğidolara teşekkürler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:16. |