![]() |
Cevap: BİR MAĞLUBİYETLE NELER KAYBETTİK?
Hiçbirşey zor değil.Beşiktaşın geriye kalan 3 maçınıda kazanabileceğine nasıl inanabiliyorsunuz.Unutmayın ki 2 maçı düşme hattındaki takımlarla 1 maçıda derbi...Beşiktaş bu sene hiçbir derbiyi alamadı.Hiç kimse boş yere üzülmesin [B]son gülen iyi güler [/B]sene sonunda göreceğiz ve bu yorumlara sizlerde gülüp geçeceksiniz!
|
encokta belediye gibi capsiz bır takima yenilip evımızdeki krallık gıttı ya buna uzuldum.sampıyon bellı bıze hersey mustehap
|
[QUOTE=tekdoktirin;516530]ARTIK BUSAATTAN SONRA SIVAS RÜYASIN DA GÖRÜR ŞAMPIYONLU HEMDE HİÇBİR ZAMAN GÖREMEZ[/QUOTE]
arkadaş sen sivaslı degilsin neden böyle konuşuyorsun bu takım teknik heyet ve yönetim bizlere neler yaşatmadı ki sen saglıklı düşünemiyorsun yeter artık bu takımla gurur duyun 5 sezondur bizlere hiç bir takımın yaşatamadıgı şeyleri yaşatttı İTAAT ET YOKSA TERK ET |
[QUOTE=osmanlisivas;516658]Hiçbirşey zor değil.Beşiktaşın geriye kalan 3 maçınıda kazanabileceğine nasıl inanabiliyorsunuz.Unutmayın ki 2 maçı düşme hattındaki takımlarla 1 maçıda derbi...Beşiktaş bu sene hiçbir derbiyi alamadı.Hiç kimse boş yere üzülmesin [B]son gülen iyi güler [/B]sene sonunda göreceğiz ve bu yorumlara sizlerde gülüp geçeceksiniz![/QUOTE]
HELAL olsun kardeşim sana senin gibi inançlı kardeşlerimiz olduktan saonra başaramayacagımız hiç bir şey yok |
Evet çok şey kaybettik.. Birincisi Sivas düşmanlarına unutulmaz bir akşam yaşattık.. Salyaları 10 metre ileriye fırlıyordu.. İkincisi BJK moral oldu maçlarına daha fazla asılacaklar.. Eğer dün akşam belediye değilde Sivas 2-0 önde olsa idi BJK o 1-1 maçı zor çevirirdi.. Bu bir psikolojik savaş arkadaşlar maalesef başarılı olamadık.. Ha herşey bitmiş değil daha üç maç var normalde bakınca Sivasın zor maçı birtek GS ama Antep maçındaki skoru kim umuyordu.. Ben en fazla berabee kalırız diyordum korkuyordum ama yenileceğimizi tahmin etmiyordum.. Ya İstanbul maçına ne demeli.. Bülent hoca trabzon maçından sonra üç galibiyet bir beraberlik yeter diyordu.. Haklıydı ve Antep maçına beraberlik GS mağlubiyet veriyordu herhalde.. Ama beş maçın ikisini kaybettik.. Artık kaybetmeye tahammülümüz yok.. Şimdi bunu en başta Bülent hoca ve futbolcuların düşünmesi lazım.. 240 dakika abi ya tırnaklarınla kazıyarakta olsa bu üç maçı almak zorundasın.. Eğer şampiyon olmak ve bu eleştirenlere ağzının payını vermek istiyorsan bu üç maçı alıp şampiyon olacaksın.. Yoksa taraftarı daha da fazla strese sokmanın bir anlamı yok.. Hacettepe maçını da kaybedip sezonu kapatacaksın..
|
şampiyon olamazsak bile en azından geride kalan üç maçı dokuz punala ligi bitirip gene gönüllerin şampiyonluğuyla avunuruz.
|
beyler hesaba falan gerek yok artık. elimizdekini pisi pisine teptik işte bu kadar. yok efendim sivas 3 maçı kazanacak, beşiktaş iki beraberlik alacak falan filan hikaye. 2 haftadır kazanıyor olsaydık şu an 5 puanlık bir fark vardı. beşiktaş elinden geleni yaptı sivasspor u şampiyon yapmak için. atamayana atarlar hesabı bundan sonra şampiyonluk beklemeyin. sağolsun varolsunlar iki senedir hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar futbolcu arkadaşlar.
|
arkadaslar,bu hafta bjk ankaragücüyle oynuyo!hafta arasi bide kupa mesaisi var,ankaraya yorgun döncek,ankaragücüde ates hattinda cok büyük bi ihtimalle puan kaybetcek,berabere kaldigi takdirde biz hacettepeyi yenersek avarajla liderligi geri alabiliriz!ama takimin düzelmesiz sart.
|
[B]Mehmet yıldızı kenara alırsa hoca kalan 3 maçıda kazanırız....[/B]
|
[I][I][B]oLabilecekler üstüne plan yapıLmaz.Evimizde oLan macı Kazanmalıydık ama oLmadı.!!
Bjk ve Gs macına nasıl guvenıyorsunuz anlamadım futbol bu bizim ibb ye yenılmemız gibi bjk te gs yı yenebılır.. Evimizde bütün Büyük takımları yenip İbb ye yeniliyorsak Sampıyonluk yarısındada yara aLmamız KacınıLmaz Ama Ne oLursa oLsun ßen İnanıyorum İmkansız değiL Sadece Zor!..[/B][/I][/I] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:08. |