![]() |
Cevap: Yılın Mucizesi
[COLOR="DarkRed"][B]yavaş yavaş btn dünyaya yayılacak sivasımın şanı...[/B][/COLOR]
|
Yavaş yavaş kerkez bu başarının tesadüf Olmadıgını anlayacak..
ayrıca, bu başarıda başta. Başkana yönetim kuruluna,sevgili hocamıza ve o kar,kış demeden bu takıma destek veren taraftara teşekkürler bu gururu bizlere yaşattıkları için...... |
valla pek de mucize değil aslında bence mucize deyince işin içine biraz da "tesadüf" lafı karışıyo:D bülent hoca nın 3 sene önceki laflarını hatırlarım, mehmet yıldız ve daha birçok oyuncusunu türk futboluna kazandıracağını iddia etmişti, bugün mehmet i, sezer i oldukça iyi yerlerde görüyoruz. sonra chelsea yi sivas a getireceğiz demişti mecnun başkanla beraber, ne yalan söyliyim nasıl olcak o iş demiştim kendi kendime ama şaka maka chelsea, olmazsa 1.torbadan dev bir takım sivas topraklarına ayak basacak:D ayrıca planlanmış bir yükseliş olduğunu görmek için şuna bakmak da yeterli diye düşünüyorum, 1.lige çıkınca kadroyu reset leyen, baştan aşağı değiştiren takımlara karşın, sivasspor un 2. lig kadrosundan birçok ismin bu 4 yıllık hikayede de en önemli rolleri üstlendiğini görüyoruz. yani tüm 2.lig takımları "çıkalım da gerisi kolay" mantığı güderken, sivasspor yönetimi 1.ligde de tutunacak, başarılı olacak bir kadroyu o zamandan kurmuştu. helal bee:D:D
|
el oglu daha iyi kıymet bilir. bizimkilerde nerde hata yapacaklar nerde tökezlıycekler dıye pusuda beklerler.ben buna mucize degil azmin hırsın zaferi derim.
|
wolfsburg un kadrosu iyi bide koskoca volkswagen i arkasina almis!bence onlarinki normal!ayni basariyi bizimki dar bi kadro ve dar bi kaynakla yapsinlar o zaman mucize derim!asil mucize bizimki
|
[B]Wolfsburg sponsoru bırakıp sadece yayın gelirleriyle başarı yakalasınlarda görelim!!!Ki yayın gelirleri gene bizden cok daha fazladır.[/B]
|
yabancı basın bile bizi göklere çıkarıyor bizim bağzı basınlarda bizim başarımıza gölge düşürüyor fırsat buldumu bizi hertürlü oyunu yapıyor
|
SIVAS CUMHURIYET KURULDUGUNDAN BERI HER ZAMAN HEDEF OLMUSTUR:CÜNKI MUSTAFA KEMAL SIVASA SIVASLILARA GÜVENMISTIR VE MILLI MÜCADELEYI SIVASTAN ATESLEMISTIR.TÜRKIYE CUMHURIYETININ TEMELLERINI SIVAS ATMISTIR.BU FESATLIK YILLARDAN BERI GELEN BIR KONUDUR SIVAS BU ÜLKEYE SAMPIYONLAR LIGI KUPASIDA GETIRSE BU CUMHURIYET DÜSMANLARI ONU BILE GÖRMEZDEN GELIRLER.BU ÜLKEDE NEFES HUZURLA NEFES ALIP VEREN HERKESIN ÜSTÜNDE BU SIVASIN HAKKI VARDIR.KIMSEYE HOSGÖRÜNME CABASI ICINDE DEGILIZ KIMSEDEN ÖVGÜ BEKLEMIYORUZ:EGER AVRUPALILARDA BILSE BU GERCEKLERI ONLARDA ADINI AGZINA ALAMAZ SIVASIN. (* CÜNKI ASIL SIVAS TÜRKIYEDIR * )
|
sponsora gerek yok dağ gibi bi başkanımız var arkamızda helel olsun sana başkanm yürekli yiğit mert doğru dürüst adam gibi adam MECNUN OTYAKMAZ
|
bu sayede sivassspor güzel mı güzel tanın mıs oldu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50. |