![]() |
Cevap: Sözleşmemi Uzattım
Çokmu lazımdın senin yüzünden bağıra bağıra şampiyonluk gitti sen o takımda olduğun sürece biz şampiyonluğu sadece hayal ederiz.
|
Su elestirileri yazarken elinizi vicdaniniza koyun ve allahtan korkun baska bisey demiyorum
|
Sivas spor bu hale geldiyse Mehmet YILDIZ ve bir kaç kişi tarafından geldi onların seneye sivasta olması sivası bitirir çünkü mehmet yıldız sadece ilk yarı futbol oynar iki yarı sahada gördünüzmü resmen saç baş yoldurdu yalanmı?
|
MEHMET IN SIVASSPORA OLAN KATKISI TARTISILMAZ AMA KENDI SI ICIN KESKE BIR TRANSFER YAPSAYDI COK IYI OLURDU BIR DEGISIKLIK BIR YENILIK BIR HEYECAN URETECEK BIR TAKIMA GITSE IYI OLURDU HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DIYORUM YINEDE AMA TEKRAR ETMEK GEREKIRSE MEHMETE BIR YENILIK GEREKIYORDU DIYE DUSUNUYORUM
|
Bir sivaslı olarak bu futbolcularımıza yapılan ağır eleştirileri haksız buluyorum bu gençlerdi bizi bugünlere taşıyanlar sivas insanı vefalıdır MEHMETİN EMEĞİNİ KİMSE İNKAR EDEMEZ BAŞARILAR DİLİYORUM KAPTANIMIZA
[B][CENTER][/CENTER][/B] |
[QUOTE=ferhat_58_oğuz;523935]musa ve mehmeti eleştiren arkadaşları hiç anlayamıyorum sivassporumuz ligi 2.bitirdiise bunda musa ve mehmetin çok katkıları var biraz eleştirirken elinizi vicdanınıza koyun musa ve mehmet bukadar ağır eleştirileri hakketmiyor tamam 2, yarı bariz bir form düşüklüğü var ama şampiyonluğun kaybedilmesini gelipte musa ve mehmete bağlamak çok yanlış olur bu futbolcularda sonuçta insan robot değil ben tüm futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyor ve alkışlıyorum mehmet seneye eğer sivasımızda oynarsa performansının çok daha üst düzeyde olacağına inanalardan biriyim tek tek birkez daha tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum[/QUOTE]
Bak kardeşim futbolcu değil insan robot değildir.Lakin herhangi bir başkan hata yaptığında gitsin, banka memuru laf edince ne biçim adam, doktor hata yapınca diplomasına el koy, mühendis hata yapınca hapse vs vs vs. Ki bu yapılan işlerin hepsi futbolculuktan daha zordur.Sen ben futbol oynamak için para verirken onlar zevkine para alıyor.Ve inan işleri bir maden ocağında çalışan işçinin işinden zor değil. O yüzden evet musanın kaçırdığı goller yüzünden şampiyon olamadık evet mehmetin rakip ceza sahasına sofra bezi serip piknik yapması yüzünden şampiyon olamadık.(kaç kere ofsaytta kaldığına bak. Kimse benim babamın oğlu değil. Yapamıyorsan YAPMIYORSAN gideceksin. Benim hemşehrilerimin umutları senin ayaklarındaysa ve sen o ayaklarını kullanamıyorsan lütfen git. Sonuç ne mi kimseye minnet etmek zorunda değilim eğer birine minnet edilecekse blicaya minnet ederim ki ona bile tenezzül etmem. Bırakın minnet etmeyi artık. Sivasspor küme düşsede yanındayım ama gerçekten canla başla çalışan kazandığını hak eden insanlar olduğu sürece. |
[QUOTE=06SİVASLIM58;524198]Bir sivaslı olarak bu futbolcularımıza yapılan ağır eleştirileri haksız buluyorum bu gençlerdi bizi bugünlere taşıyanlar sivas insanı vefalıdır MEHMETİN EMEĞİNİ KİMSE İNKAR EDEMEZ BAŞARILAR DİLİYORUM KAPTANIMIZA
[B][CENTER][/CENTER][/B][/QUOTE] Yahu yaptıkları geçti gitti yapamadıklarına niye bakmıyorsunuz? Analamıyorum gerçekten diğer mesleklerde yapamadıklarınıza bakılırken burda yaptıklarına bakıyorsunuz ki? Düşünsene bi öğretmen evladını adam gibi yetişrimiş herşeyi öğretmiş ama üçgenin iç açılarını öğretmemiş.Walla herkes söver ama kimsede bak bunlarıda öğretmiş demez. Yaptılar ellerine sağlık ama bide yapmadıklarına bakın. Minnetle bi yere varamayız inşallah 10 yıl sonrada süper ligde oluruz ve o zamanda daha biz 15 yıllık takımız mı diyeceğiz merak ediyorum. |
[QUOTE=FatihCan;524096][B]Mehmet Yıldızı eleştirenler zerre kadar futboldan anlamıyorsunuz.. sizler...
mehmet yıldız sen bizim herşeyimizsin !!![/B][/QUOTE] Yapma abi gözünü seveyim yaptığın çoğu yorumu beğeniyorum destekliyorum ama buna kesinlikle katılmıyorum.forvet ofsaytta tabi kalacak ama ofsaytta kalma rekoru kalarak lig bitirilirmi? Resmen geziniyor sahada ona buna bağırıyor başka bişey yapmıyor. Haaa öncede gerçekten canla başla oynuyordu ama bu şuanki halini değiştirmez. |
[QUOTE=KaRiZmA YiĞiDo;524166]Çokmu lazımdın senin yüzünden bağıra bağıra şampiyonluk gitti sen o takımda olduğun sürece biz şampiyonluğu sadece hayal ederiz.[/QUOTE]
komiksiniz sanki 10 defa şampiyon olmussunuzda mehmet yüzünden şampiyonlugu kaybetmiş gibi tavır yapıyorsunuz bırakın bu işleri. adnan polat mehmetin kafasını karıştırdı mehmet te gaza geldi. en basit dünkü hal ve hareketlerine dikkat etmedinizmi |
bilica, ibrahim dağaşan gidiyo mehmet kalıyo işe bak...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:29. |