![]() |
Cevap: Yiğido Devler Liginde
Şimdi hatırladım Ümit Aktan adam tam bir Sivas düşmanı acaba şimdi bir yeri şişmişmidir dananın..
|
Sivasspora yapacagi ilk elemeler icin simdiden basrilar dierim.Eger yoluna devam edebilrise avrupeda yanliz kalmiyacagina eminim burada Sivaslilar cok.
|
SİVASSPORUMUZA VE TÜRK MİLLETİNE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.BİR DESTANDA BELKİ SİVASIMIZ YAZAR ALLAHIN İZNİYLE.....
|
bilica'da gitti.. çooookkk pisman olacak Bulent hocamiz
|
ZOR DİYE BİR OLAY YOKK BEN BUNA İNANMIYORUM TEK SORUN TECRÜBE GS FB ŞAMPIYONLAR LİGİ OYNAYAN TAKIMLAR DEGILMİ SİVASIN BU TAKIMLAR KARSISINDAKI BAŞARISI BÜYÜK DEGİLMİ İSTERSE SİVAS BU İŞİ DE ÇOK RAHAT ÇÖZEBİLİR BEN BUNA İNANIYORUM VE ARTIK HER SENE AVRUPAYA GİDECEK BİR SİVAS VAR ARTIK GÖZDE BÜYÜTMENIN Bİ MANASI YOK AVRUPA SİVASIN ADINI EZBERLEYECEKTIR [FONT="Impact"][SIZE="6"][/SIZE][/FONT]AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ BU SESLER SİVASIN AYAK SESLERİİİİİ:D:D
|
Zor dostum zor....Umarım ilk elemeyi geçeriz;geçemezsek Avrupa ligi için 2 ön eleme oynamamız gerekir diye biliyorum...Geçersek 2. elemede Arsenal,Lyon gibi çok iyi takımlarla eşleşme durumumuz var...Burası gerçekten çok zor...Biraz da gerçekçi olmak lazım...Bize Ş. Ligi bir numara büyük gelebilir.BJK nın Liverpool maçını da unutmamak gerekir.Onun için şu anda Avrupa ligi bizim gibi düşük bütçeli takımlar için daha gerçekçi görünüyor.Bu ligde gruplara bile kalmak o kadar kolay değil artık.2 ön eleme oynamak zorunda bile kalabiliriz.Umarım zoru başarırız.HER ŞEY SİVAS İÇİN....
|
ISIMIZ ZOR AMA NEDEN OLMASIN DIYEDE DUSUNMEK LAZIM ZAMAN ZAMAN KIZDIK ZAMAN ZAMAN ELESTIRDIK AMA SUDA VARKI AVRUPADA MUCADELE ETMEK BELKI BIZE EXTRA MOTIVASYON OLARAK DONERDE FORMSUZ OLAN OYUNCULARIMIZ KENDINE GELIR YOKSA BU YORGUN KADROYLA BASARILI OLMAMIZ ZOR TAKIMA TAZE KAN GEREKIYO UMARIM YETKILILER ONA GORE TEDBIR ALIRLARDA ONA BUNA SAKIZ OLMAYIZ
|
Akşam TRT de Bülent Hoca 4 yabancı ve 9 yerli oyuncu alacağız dedi.İyi takviyelerle ben turu geçeceğimize inanıyorum.Bu takıma güveniyorum.Çünki bu takım bizim hayal bile edemediğimiz birçok şeyi inandırdı bize.
|
[B][COLOR="Blue"]Takım'a sağlam bir kaç transfer yapılabilirse neden olmasın?[/COLOR][/B]
|
zor zor diyen papağan kardeşlerime , inanmayan yeteneksizlere, kendine güvenmeyen sahte kişiliksizlere inat sivas olmazları başarıp buralara geldi, daha dönüşü yok bunun yönetim istikrarı sağladığı sürece bu başarı devam edecektir,inanamak başarmanın yarısıdır, başarılı oluruz merak etmeyin bu sen eolmazsa seneye başarırız bu potansiyel bizde var, silik tiplerden iddaasız insanlardan nefret ederim, amaçsız hedefsiz insanları sevmem
yiğitlik yiğitçe davranarak düşünerek yaşayarak olunur korkarak değil, daha sahaya çıkmadan avrupadan men edecek akılsızlarla dolu köşeler programlar, bunlara kulak asan bu saçmalaıkları vesvese edenlerle dolu bu site, hepsine tokat atıp uyandırmak istiyorum, SİVASSPOR ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜCADELESİ VERİYOR HEY DENSİZ,uyanda formanı giy , bayrağını as |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:43. |