![]() |
Cevap: Yeni Yiğido Davidas
[QUOTE=noname87;528162]bir de kanatlara adam alınsa hiç gündemde değil bir kanat oyuncumuz var o da musa aydın?(ligtvnin özetlerini izliyorum ya bir adam her maç 3 gol nasıl kaçırır yine de iyi puan toplamışız bir ankaragücü maçı var evlere şenlik)[/QUOTE]
aynen kardeşim musa yetersiz kalıyo kesinlikle bir sag bek ve sag acık oyuncu almamız lazım apo da son maçlarda çöktü oraya bi yedek ii olur yoqsa yine sylla oynar tabii yollamazlarsa syllada giderse apo sakatlansa ortada kalırız :S |
keşke ilk yarıda bu futbolcuyu alsaydık bjk nin aldığı ernts beşiktaşın i,şine yaradı hayırlısı inşallah takıma faydası olur e şampiyonluğu sivasta tadar
|
Sivassporumuza hayırlı olsun. inşallah basarılı olu.r.
|
Fransada kalan kardesimizin yazdiginna ben pek inanamiyorum neden derseniz bizim oyuncuya1 millyon teklif ettimizi yazmis yanliz benim bildigim kadariyla oyuncunun bonseri elinde ve sozlesmesi bu ayin basinda bittti.
|
arkadaşlar davidas sol kanat(LM)oyuncusu.
|
Hayırlı uğurlu olsun inşallah faydalı olur...
|
mecnun başkan olduktan sonra başarı kendiliginden gelecektir takım iyi transferler yapıyor ancak bekliyecek bakacagız uyum sorunu filan olmazsa çok iyi olur.avrupada ses getiririz diye düşünüyorum.bizim ekip bunu başaracak.bakın hep birlikte çok güzen günler bizi bekliyor.bu takım başarıya aç bişeyler yapacak kesinlikle.orta saha baya iyi oldu defansada takfiye yapıldı şimdi birde iyi bir golcü lazım mehmetle bu iş zor gözüküyor.kamanan tum ve balilinin altarnatifi olursa rekabet olur oda başarıyı getirir.
|
[QUOTE=sivaslimete;528327]Fransada kalan kardesimizin yazdiginna ben pek inanamiyorum neden derseniz bizim oyuncuya1 millyon teklif ettimizi yazmis yanliz benim bildigim kadariyla oyuncunun bonseri elinde ve sozlesmesi bu ayin basinda bittti.[/QUOTE]
Kimse bu oyuncuya 1 milyon euro vermez.Yanlis okudun sifirlari, ben yüz bin euro diye yazdim.Valla inanmasan de olur , sonuçta Le Havre taraftar forumunda yaziyor,bundan iyi kaynak olmaz bence. Kaynak : [url]http://hac.infoceane.com/forum/viewtopic.php?t=8785&postdays=0&postorder=asc&start=420[/url] |
Bende Edgar davids sandım .... Davidas mı bızı şampiyonlar ligine götürücek zaten hergün bir isim sallıyolar hepsi yalan suni gündem Bazılarıda bu gazetelere para verıp alıyoo butun haberler yalan .... Hadı bende dıyorumm Messiyle el sıkıştık hadi tartışın şimdi hemde beleşe almışız ...... Hadı yorum yapın 1 hafta :D :D
|
bu sene le hac,yani le havre takimi lig dustu hemde fark yiye yiye adami ben canli izledim millete susleyip pusleyip sunmayin,fransanin kohne mahalle topcularini toplayip sampiyonlar ligi maclari oynayacaginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz, bu adamlardan bi salata olmaz iyi olsa takim lig dusmezdi!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:25. |