SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   TEZAHURAT (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26)

eker 17.12.2004 09:47

Bunu kesin yapalım ilk maçta :lol:

serhankaburcuk 17.12.2004 10:14

[quote=eker]Bunu kesin yapalım ilk maçta :lol:[/quote]

Evet bencede mükemmel bir beste olmuş...Daha önce hiç duymamıştım... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ForzaSivas 17.12.2004 10:43

son yılların an baba bestesi benimde emeğim olsun sıkı durun

ya ya ya
şa şa şa
sivasspor sivaspor
çok yaşa
8) 8) 8)

unifeb 21.12.2004 15:43

bi tanede benden oooooo ooooo sivas spor gol sivas spor gol haydi bastır sivas spor gol ooooo oooooooooo

cem_yesilova 22.12.2004 17:22

[quote=eker]Bunu kesin yapalım ilk maçta :lol:[/quote]
[b] kesinnnn[/b]

mericcas 23.12.2004 11:07

Tutmaz bu abi... Bence klasik tezahuratlardan gidelim macera aramayalım.... bunu nasıl ezberlettirecende yaptıracan... olmaz başka tezahurat bulun :lol:

CARSIuniversite 23.12.2004 21:24

bu tezahürat konusuna bi gün sivas yerel tv de değinmişlerdi ve SS amigou olan sebahattin abi nin bi cümlesi wardı.aynen şunları söledi:'Sivasta bağıran taraftar çok az çoğunluk çekirdekçi..bizim tezahüratta yapabildiğimiz en iyi şey kırmızı-beyaz-şampiyon-Sivas..başka bi şey yapamıyoruz olmuyor demişti.'abi biz sağlam bi kaçtane beste yapalım bize özgü çalıntısız taklitsiz hiç duyulmamış yapabilen arkadaşlar iyi kötü demeden yazsın arkadaşlar değerlendirir.ortaya çıkan sağlam bi tezahüratta öle bi bağırılırki Sivastaki herkes şaşırır derim.çalışalım abi çıkar bişe.... :D
[b]kırmızı beyaz şampiyon Sivasss[/b]

eker 24.12.2004 09:37

Şampiyon olunca 40 gün 40 gece
İnleyecek her yer Şanlı Sivas diye
Bir elde biramız bir elde rakımız
Kıyak olacak o gece kafamız

byoruk 24.12.2004 13:05

ya arkadaşlar bence tezahürattan önce taraftarı nasıl bağırtırız onu bulmamız lazım bence.senede sivasa geldikçe 2-3 maça geliyorum çılgınlarla yeniçeriler hariç kimse bağırmıyor.onlarda toplasan 100-200 kişiyi geçmez.ayrıca kimse kızmasın ama postacıylada bu iş olmuyo.adamın bi ağırlığı kalmamış.hiç kimse onun lafıyla hareket etmiyo.bunlara çözüm getirelim bence.

serhankaburcuk 28.12.2004 07:59

[quote=byoruk]ya arkadaşlar bence tezahürattan önce taraftarı nasıl bağırtırız onu bulmamız lazım bence.senede sivasa geldikçe 2-3 maça geliyorum çılgınlarla yeniçeriler hariç kimse bağırmıyor.onlarda toplasan 100-200 kişiyi geçmez.ayrıca kimse kızmasın ama postacıylada bu iş olmuyo.adamın bi ağırlığı kalmamış.hiç kimse onun lafıyla hareket etmiyo.bunlara çözüm getirelim bence.[/quote]

Çok güzel söylemişsin arkadaşım senin koyduğun bu teşhisi biz yıllar öncesinden koyduk....Biz yıllardır herkesin desteğini alan bir Sivasspor için uğraşıyoruz ama Sivaslıdaki zihniyet şu;ben paramı veriyorum ben bağırmam diyorlar....seboda yıllardır uğraşıyor admcağız belki işini tam yapamıyor ama onun yaptığı bu işide başkası yapmaz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:39.