![]() |
Cevap: Balili, Antalyaspor'a gitti
Yolun açık olsun Balili.
Seni çok seviyorduk Gitmene çok üzüldük. Hep yedek kulübesinde beklemene dayanamıyordum, inşallah Antalyasporda hep ilk 11 de oynarsın. Bize verdiğin emekler için teşekkürler. |
Balili'nin emegi cokdur tamimimizda. Cok beyendigim bir oyuncuydu; icimizden biriydi, tam bir sivasliydi. Kiemet yolu acik olsun, ben sahsan ozliyecegim kendisini.
|
GÖZÜN AYDIN BÜLENT UYGUN. IRKÇILIK YAPTIN ADAMI SIĞDIRMADIN. OYNATMADIN. ŞİMDİ BALİLİ GİTTİ RAHATLA. BALİLİNİN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM. SİVAS VEFAKAR BİR İNSANI KAYBETTİ.
|
[QUOTE=hiko58;529972]GÖZÜN AYDIN BÜLENT UYGUN. IRKÇILIK YAPTIN ADAMI SIĞDIRMADIN. OYNATMADIN. ŞİMDİ BALİLİ GİTTİ RAHATLA. BALİLİNİN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM. SİVAS VEFAKAR BİR İNSANI KAYBETTİ.[/QUOTE]
Çok haklısın o kadar haklısın ki sana söylenecek söz yok. Mükemmel insan ancak böyle bir mükemmel yorum yapar. |
[B][FONT="Century Gothic"][QUOTE=hiko58;529972]GÖZÜN AYDIN BÜLENT UYGUN. IRKÇILIK YAPTIN ADAMI SIĞDIRMADIN. OYNATMADIN. ŞİMDİ BALİLİ GİTTİ RAHATLA. BALİLİNİN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM. SİVAS VEFAKAR BİR İNSANI KAYBETTİ.[/QUOTE]
Nede oLsa o ßizim Hocamız Herşeyin en GuzeLini o biLir;) yanLıslık oLmasın baLiliyi Bende cok severdim ama Kısmet deqiLmis Balilide gitmek istiyordu sanırım Bulent uygun " Balili Benim Çocugum Gibi açıklamasını Duymadın sanırım.... antaLyada BasarıLar Balili`ime[/B] |
[QUOTE=hiko58;529972]GÖZÜN AYDIN BÜLENT UYGUN. IRKÇILIK YAPTIN ADAMI SIĞDIRMADIN. OYNATMADIN. ŞİMDİ BALİLİ GİTTİ RAHATLA. BALİLİNİN GİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM. SİVAS VEFAKAR BİR İNSANI KAYBETTİ.[/QUOTE]
Bu ne demek şimdi.Bülent Hoca önceki 2 sezon oynatırken ırkçı değildide şimdimi ırkçı oldu. Balili misyonunu tamamladı Sivasta.Kamanan varken birde Agbetu alınmışken kalsa bile 18 e giremezdi.Talibi varken gönderilmesi yerinde oldu. Emeklerine teşekkürler yolun açık olsun başarılar balili. |
Balili yolun acik olsun sivaslilar seni unutmayacak, cok faydali oldun.Sivasspora katkilarindan dolayi sana tesekkur ediyoruz.
|
balili yolun açık olsun ..... Gereksiz tartışmalar yapmayın agbetunun geldiği falan yok 2- ırkçılık falan da yok
|
balılı ıyı ısler yaptı ama artık gıtme zamanı gelmıstı.gecen sezon gs macında sakatlandıktan sonra yarın sezon oyle bıde bu sezon 1.5 yıldır yararlanamıyoruz. artık avrupadayız daha kalıtelısı lazım lıgte yeter ama avrupada yetmez yolun acık olsun Balılı. ve cok gereksız tartısmaya gerek yok
|
inş bizim için en hayırlısını yaparlar başkanımıza çok güveniyoruz ama gene hatalı transferler yaptığını düşünüyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:19. |