SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   2009-2010 Yeni Transferler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26145)

yigidomurat 29.06.2009 23:13

Cevap: 4 yabancı gündemde...

kardeşim bizde bu geveze bülent olduktan sonra biz kimseyi alamayız,ulan engini alacaz dedi trabzon kaptı,fatih ceylanı alacaz dedi antalyayla anlaştı,civelliyi alacaz dedi oda fos çıktı,namouchi benim yeni prensim dedi tam bir fiyasko oldu,omotoyossi dedi adamla daha görüşmemişler bile....vs yani bu sene bizden bi cacık olmaz akadaşlar üzgünüm ama benim pek ümidim kalmadı

kadir20 29.06.2009 23:16

[QUOTE=SS'li;531573]Transfer felan yapacakları yok bunların boşyere gündemi meşgul etmesinler. Şimdiye kadar aldıkları oyuncularla hiçbir yere varamayız gibi geliyor.

Uygun yine orda burda konuşmaya başladı. Şok konuşacağına işini yap be adam. İş yapmış gibi görünüyorsun ama bir halt karıştırdığın yok. İsmi gecenlerin hiçbirisni alamadın. Nemize lazım bizim doğunun sahte hakan şükürü, orjinalını alda görelim.[/QUOTE]

cok biliyosun madem burda nutuk atacagina git kendin yap kolaysa!takima bes kurus katkin olmaz ama ileri geri konusursun,bos konusupta bari milletin moralini bozma!...

yazini alinti yapcaktim yanlislikla tesekkür etmisim,yazdiklarin tesekküre layik degil kusura bakma!.

eyuphulagu 29.06.2009 23:57

Arkadaşlar lütfen gereksiz yere birbirimizi kırmayalım...Sivasspor daha transferi bitirmedi:Bir futbolcuya 10 kulüp talip olur ,futbolcu sadece 1 kulüple anlaşır..Durun bakalım gün doğmadan neler doğar...Sivassporda en iyi oyuncuyu almak istiyordur mutlaka;ama hem kaliteli oyuncu bulacaksın hem de fiyatı kulübün bütçesine uygun olacak.Bu o kadar kolay değil...Hem Bülent Hoca nın menecerlik yaptığını ve piyasayı da iyi bildiğini unutmayalım.Bize çok fazla yıldız oyuncu lazım değil;bize takım için 90 dak. mücadele edecek ,tekmeye kafa sokacak,sivasspor için adeta savaşacak,karekteri düzgün oyuncular lazım..Mutlaka şamp.ligi için 1-2 tane yıldız oyuncu gerekecektir ama onun dışındaki oyuncular 90 dak.savaşan oyuncular olmalıdır..Bence Sivasspor birkaç gün içinde bombayı patlatıp iyi oyuncular transfer edecedktir...LÜTFEN BİRAZ DAHA SABIR...AZ KALDI...her şey sivas için...

vahapkeskek 30.06.2009 14:31

Cevap: 2009-2010 Yeni Transferler

Karşıyakalı Cihan Yılmaz artık sivassporlu hayırlı uğurlu olsun

bybora058 30.06.2009 14:38

[B][LEFT]omotoyossi sivasta gol kralı olur .[/LEFT][/B]

izmirliyigido 30.06.2009 21:35

[QUOTE=vahapkeskek;531934]Karşıyakalı Cihan Yılmaz artık sivassporlu hayırlı uğurlu olsun[/QUOTE]

Haberin kaynağı neresi? Eğer doğruysa iyi bir transfer. Yıldız futbolcu olmasa da Sezer Badur gibi faydalı olacak bir futbolcu.

AYK

GokhanTurna 30.06.2009 22:09

[QUOTE=izmirliyigido;532019]Haberin kaynağı neresi? Eğer doğruysa iyi bir transfer. Yıldız futbolcu olmasa da Sezer Badur gibi faydalı olacak bir futbolcu.

AYK[/QUOTE]

Radyospordamı ne sölemişler abi. Bide sivasın sesi adlı gazete verdi bu haberi

ilker_8787 30.06.2009 22:14

dayro morenoyu geçen sene steaua - gs maçlarında izledim.Türkiyede çok can yakar.Bir de agbetu sağ açık oynayabilme özelliğine sahipmi bileniniz varmı?

buraks58 01.07.2009 08:54

Gündemde Öne Çıkanlar...

Arkadaşlar bu konu ile her gün sivassporumuz ile ilgili spor medyasında öne çıkan transfer haberlerini toparlayabiliriz.bugün spor basınında sivasspor ile ilgili öne çıkan bazı transfer haberlerimiz şöyle;

[B]Ersen Martin yiğido oldu[/B]. Her konuda anlaşma sağlandığı ifade edilen golcü oyuncu 6 temmuzda hollanda kampına katılacağı belirtildi.Ersen Martin'in bugün 14de başkanın ofisinde resmi imzayı atacağı da resmi sitede duyuruldu.
[B]Moreno Sivas'ta![/B] Romanya'nın Steaua Bükreş takımında forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun, dün sivasa geldiği ve akşam yapılan antrenmana katıldığı belirtildi.Resmi sözleşmeyi imzalaması için sylla ve sergioda çıkan pürüzlerin giderilmesi bekleniyor.
[B]Omotoyossi bugün geliyor.[/B]Transfer listemizdeki bir başka isim Razak Omotoyossi'nin bugün istanbula geleceği başkan Mecnun Otyakmaz'la masaya oturacağı, anlaşılması halinde bu futbolcunun da bugün uçakla Sivas'a gideceği açıklandı.
[B]Mustafa Turgun Sivasspor'da.[/B]Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray’da görev yapan Mustafa Turgun’u genel menacerlik görevine getirdi. Turgun, “2 sezondur ortaya koyduğu performans ile yurt dışında da adını duyurdu. Öncelikli hedef Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek. O arenayı da oldukça iyi biliyorum” diye konuştu.
[B]Gurbetçi Onur'dan mesaj var.[/B]Sivasspor’a daha önce temasa geçtiği Belçika pasaportlu Türk futbolcu Onur Kaya’dan mesaj var.Kırmızı-Beyazlı kulüple görüştüğünü ifade eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Ülkemin önemli kulüplerinden olan Sivasspor’da oynamayı çok istiyorum” dedi.Kaya, Hollanda 1. Ligi takımlarından Vitesse’de forma giyiyor.

furkancfc 01.07.2009 09:23

Agbetu,Yasin ÇAKMAK ve Erman KILIÇ çok yararlı olacağına inanıyorum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:20.