SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kolombiyalı Geliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26153)

nightmare58 29.06.2009 15:52

Cevap: Kolombiyalı Geliyor

[QUOTE=Ahwettt;531554]Resmi ağızlardan şu kadar futbolcu ile anlaştık diyorlar, sonra olmadı diyorlar nasıl oluyor anlamıyorum, yoksa gündemi doldurmak ve milleti oylamak içinmi böyle yapıyorlarr, Engin öyle tunuslu öyle ve Antalya sporlu fatih öyle 12 tane transefr yapıldı diyorlar henüz bir kaç kişi hariç resmi imza attırdıkları yok.[/QUOTE]

Antalyasporlu fatih kayseriden kiralık gelmişti antalyaya tekrar anlaşmış kayseriyle

nightmare58 29.06.2009 15:55

Antalyasporlu fatih kayseriden kiralık gelmişti antalyaya tekrar anlaşmış antalyayla

sivaslimete 29.06.2009 16:02

[QUOTE=cabuker;531650]Agbetu idmana çıkktı yaw yoksa oda mı yalan haber?

kardeşim bu transferler konusunda doğru bişeyler bilen yok mu neden açıklama gelmiyor?[/QUOTE]

Kardes Agbetunun durumu biraz degisik.Agbetu bizimle anlasti ve antremanlara cikti ama bonservisini kulubünden kocaeli aldi.Eger Kocaeli ile anlasilirsa gelir oynar.

sivaslimete 29.06.2009 16:04

[QUOTE=namouchi;531643][B]agbetu yatmadı beyler.agbetu için kocaeliyle anlaşıldı bile[/B][/QUOTE]

Kardesim sen nerden biliyorsun??Ben bütün gazetelere baktim öyle birsey göremedim eger kaynak varsa gönder de bizde bakalim.

cabuker 29.06.2009 16:41

walla bu iş böyle uzar gider. sonra demedi deme ibrahim...

geçen senede aynısı oldu orta sahada adam yok diye parçaladık kendimizi bir tane takbviye yapılmadı ortasahaya doğru dürüst.
şimdi yine aynı alınan topçulara bakın bir orta sahada iş yapacak erman var.

eeee? bu kadroyla mı ŞL nde mücadele edecez? yoksa bizim amacımız ŞL mücadele değil de fransız klüpleri gibi genç topçuları ucuz paraya toplayıp birazcık karla satmak mı?

bence ikinci seçenek daha ağır basıyor.

sivaslimete 29.06.2009 16:53

Cabuker kardesim bu oyuncu sl de oynamis bir futbolcu ve namouchinin alternativi olarak aliniyor.Bu futbolcuda namouchi gibi ofansin heryerinde oynayabiliyor.

cabuker 29.06.2009 16:55

[QUOTE=sivaslimete;531670]Cabuker kardesim bu oyuncu sl de oynamis bir futbolcu ve namouchinin alternativi olarak aliniyor.Bu futbolcuda namouchi gibi ofansin heryerinde oynayabiliyor.[/QUOTE]

eyvallah kardeş ben adamın yedi sülalesini araştırdfım bu gün adamda problem yok ta alınıp alınmadığı meçhül daha bu gün konuşacaklar mış?
yani ortada çok bir şey yok

sivaslimete 29.06.2009 17:01

[QUOTE=cabuker;531673]eyvallah kardeş ben adamın yedi sülalesini araştırdfım bu gün adamda problem yok ta alınıp alınmadığı meçhül daha bu gün konuşacaklar mış?
yani ortada çok bir şey yok[/QUOTE]

Insallah alinir Faydali olucandan süphem yok.

rebelife58 29.06.2009 17:24

ya artık defans alalım adam gbi omotoyossi bize yeter onu getirin

burakplt 29.06.2009 18:30

defans ve arta sahnın göbeğine bence gerek şimdi sezer sakat gibi bizim bildiğimiz kadar onur da pek yeterli bir isim değil namouchi krizi çıkmasaydı belki iyi olurdu ama ibrahim göbekte tek kaldı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00.