SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ve Ersen İmzaladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26190)

serhatcan 02.07.2009 00:20

Cevap: Ve Ersen İmzaladı

[QUOTE=SivasSpor.Com;532231][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/ersenimza.jpg[/IMG]

İspanya´nın Recreativo Huelva takımında sözleşmesi sona eren Ersen Martin, Sivasspor ile sözleşme imzaladı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın İstanbul Kozyatağı’nda bulunan ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde Ersen Martin, kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Mecnun Otyakmaz, Şampiyonlar Ligi’ne ön eleme turundan başlayacak takımlarını güçlendirmek için çaba sarf ettiklerini belirtirken, "Pivot santrfor olarak eksikliğimiz olduğunu düşünüyorduk ve bu mevkide kendisini ispat etmiş Ersen Martin’i kadromuza kattık. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi. Sivasspor olarak önlerindeki bir kaç gün içinde transferi tamamlayacaklarını ve görüştükleri bazı oyuncular bulunduğunu vurgulayan Otyakmaz, Hollanda kampında tam takım olarak yer almayı planladıklarını ifade etti.

[B]Ersen: "Başarılı olacağıma inanıyorum"[/B]

İspanya’da 2 yıl süren deneyiminin ardından, hedefleri olan ve zirveyi zorlayan Sivasspor’a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Ersen Martin ise başarılı olacağına inancını dile getirdi. Ersen Martin, başka teklifler olmasına karşın tercihini Sivasspor’dan yana kullandığını aktararak, "Sivasspor’un Avrupa kupalarında mücadele etmesi ve teknik direktör Bülent Uygun faktörü benim bu yönde karar almama yardımcı oldu. Sivasspor’da başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu. Sözleşmeye imza atan Mecnun Otyakmaz ve Ersen Martin, basın mensuplarına da birlikte poz verdiler.

[B]Fanatik[/B][/QUOTE]
imzaladı ve iyi haklt etti. yine 30 yaşında yerlerde sürünen futbolcu aluındı. şampiyonlar ligine yakışacak birtane futbolcu alınmadı. amacın başka olduğunu düşünmeye başladım artık. kimin cebi dolacak yine.

58ÖREN58 02.07.2009 00:21

GEREKSIZ BI TIRANSFEDI BENCE TUM DAHA IYIYDI ONDANNNNN

serhatcan 02.07.2009 00:31

yav bülent hoca futboldan anlıyorsa ortasahaya 2 adam yajkviye yepardı.ortasahası olmayan bir takım sivasspor. oynadığı oyundan belli. defanstan hooooop uzun top mehmet kontrol etsişn balili kovalasın gol olsun. avrupada yedirtmezler. benim korkum avaraj takımı olacağımızdan.ortasahaya 2 yakviye,yop tutan ayağa pas yapan toğp dağıtan mücadeleci adam alımnnmazsa sivasspor bu sene dürünür.

58_güzelyurt_58 02.07.2009 01:22

[QUOTE=serhatcan;532341]imzaladı ve iyi haklt etti. yine 30 yaşında yerlerde sürünen futbolcu aluındı. şampiyonlar ligine yakışacak birtane futbolcu alınmadı. amacın başka olduğunu düşünmeye başladım artık. kimin cebi dolacak yine.[/QUOTE]

abartma 30 yasinda cok mi yasli...
bizede zaten tecrübeli oyuncu avrupada lazim degilmi ?

subasi29 02.07.2009 01:34

sivasa sivasliya hayirli olsun bol gol atar insalah tabi kafasinin yamuk tarafiyla vurmazssa:D

omercoskun 02.07.2009 01:54

bu kadar karamsar yoruma rağmen ben inşallah fayadalı olacağını düşünüyorum.

umutcan5858 02.07.2009 11:57

bencede iyi bir transfer olmuş

Metal Gear 02.07.2009 12:03

Forvette hava toplarından sıkıntı yaşıyorduk..Zaman zaman Sedat ve Bilica gidiyordu forvete hatta..Bu eksikliği Ersen'le kapatacak bence Bülent Uygun!

shang 02.07.2009 12:04

takimimiza hayırlı olsun faydalı işler yapacağına inanıyorum inş güzel bi yıl olur

sivastatlıbelam 02.07.2009 15:54

fırsatçı bi oyuncuya benziyo hani karambol anlarında falan topu ağlarla buluşturur.inşallah mücadeleci bir tarafıda vardır.

trabzondan niye ayrılmıştı,zavallı trabzonlular hala 3-0 ın acısını unutamıyorlarda bizim artığımız falan diyorlar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:08.