![]() |
Cevap: Fikstür Belli Oldu
bu durumu 1 kilo hamsi yiyerek kutluyacağım. buda benim zevkim...
sivasspor: 4 trabzonspor:1 (ofsayttan) |
aslında çokk üzüldüm bende ilk hafta başka bi takımla oynarız diye düşündüm olmadı saglık olsun ilk hafta golbastı yapcaaz artık neyse bakalım ŞAMPIYON SİVAS
|
[FONT="System"]Niye lige trabzon ve fenerle basliyoruz !! Hiç boyle bisey olurmu ?[/FONT] :mad::confused:
|
KİM NE DERSE DESIN BU SENE SİVAS ÇOK DAHA SERT VE TEHLIKELI OLACAKTIR ISTAYISTIKLERE BAKILSIN SİVAS GELDİGİNDEN BU YANA HİÇ AŞAGI GÖRMEDİ HEP YUKARILARA OYNADI VE RESMEN İKİ SENEDİR ŞAMPIYONLUU KIL PAYI ELINDEN KAÇIRDI VE BU SENE SİVAS ÇOK DAHA BAŞARILI OLACAKTIR BEN BUNA EMINIM
|
ilk maçlar da iyi neticeler alırsak sonraki haftalar için güzel moral olur..inşallah bu sezondada iyi bir yerde bitiririz...yeni sezon hayırlı uğurlu olsun
|
[B]ya arkadaşlar bence çok güzel bir fikstürümüz var ikinici yarı zor maç olarak sadece beşiktaş deplasmanımız var diğer zor maçlarımız içeride ve son haftlarda bu sefer daha kolay maçlarımız var bence fikstürümüz iyi bir tek ilk iki maç zorlu hayırlı olsun[/B]
|
[QUOTE=Metal Gear;533717]3.hafta
DENİZLİSPOR SİVASSPOR [B]4.hafta sivas-diyarbakır[/B]........... 5.hafta Manisa-Sivas 6.hafta Sivas-Bursa 7-Belediye-Sivas 8.Sivas-Antalya 9.Gençler-Sivas 10-Sivas-Antep 11-GAlata-Sivas 12-Sivas -Kayseri 13-Ankara-Sİvas 14-Sivas-Beşiktaş 15-KAsımpaşa-Sivas 16-Sivas-ESES 17-Ankaragücü-Sivas Fikstürde Fenerbahçeyi takip ediyoruz..:)[/QUOTE] Bizide geçen sene olduğu gibi Kayseri takip ediyor. |
sivaslı kardeşler trabzon maçn çantada keklik görüyosunuz ama
bilmiyorum artık :D herkez çok emin galiyetten şok olmayın yani |
ilk hafta ts ile maç olması bence pek iyi degil yensek onlar bize düşman kesilecek yenilsek bizim moralimiz bozulacak bu maçta beraberlik kokuyor,galibiyete yakın olan takım elbet sivasspor bence bu maç (2 -1) veya (3 -1) olur. 2. haftada Fb deplasmanı var oda elbet çok zor bir maç ancak ben bu maçtanda puan bekliyorum.
|
[QUOTE=yeniceri_can;533731][B]gol bastı şova kaldığımız yerden devam etmeye hazırmıyız yiğidolarr.[/B][/QUOTE]
ben şimdiden hazırlandım bile........... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:23. |