![]() |
Cevap: Meşhur Farketmez Bestesine Yeniçerilerden C
[QUOTE=sinan-58;537213]arkadaşlar sivastan arkadaşlarımız uğraşmış belkide sivasta ilk defa düzgün kendimize ait bir beste yazılmış ama siz hiç ilgi göstermiyorsunuz[/QUOTE]
[B]cok haklısın kardeşim hep boyle saten yazan cok ama destekleyen yok [/B] |
[QUOTE=aslanefe58;537496]ben ilgi gösteriyorum!!!
kusura bakmayın ama hayatımda bu kadar saçma ve kötü bi beste!!! duymadım. sonuna kadar zor dinledim. ayrıca sivassporla ve bu siteyle ne alakası var..onu da anlamadım!!![/QUOTE] [B]tabı sen kaç kere beste yaptın soyler mısın anlamamam gayet normal. konunun başlıgını okumadan yorum yapma bızde sıvasspora yazdık demedık saten tam okumadan ıncelemeden konuşma [/B] |
[B]sonsuz teşekkürler kardeşim çok güzel bi çalışma[/B]
|
besteyi yazan herkesin yüreğine sağlık şahane olmuş :) diğer yazı yazanları da pek sallamayın kendilerinin ne kadar taraftar olduklarını zaten belli etmişler.
|
[B]yapanların yüreğine sağlık.Sivasta modern tribünün takipçisi olmayan kişilerin yazdıklarına kulak asmayınız.[/B]
|
beste güzel olmus ağbey basda emeğe saygı
fakat konu ney farkeder farketmez tartısması nasıl cıkdı zeynep avcı kım ne yapmıs bırı bana anlatabılırmı |
biri bana anlatsa bedne karsılık vermek ısterım
DUMAN ın yaptığını bılen varmı ?? bilen yoksa youtube a Akartuna Diss Duman yaazsın hem ögrenır hem benı dınler saygılarımla |
[QUOTE=Akartuna58;537849]beste güzel olmus ağbey basda emeğe saygı
fakat konu ney farkeder farketmez tartısması nasıl cıkdı zeynep avcı kım ne yapmıs bırı bana anlatabılırmı[/QUOTE] [B]mersinli bir arkadaş askere gitmeden önce kız arkadaşına bir beste yapar.beste acaip güzeldir facebbok youtube ve izlesene gibi değişik video paylaşım sitelerinde rağbet görür.izleyenlerin %99 unun hoşuna gider. bir kaç kız da onlara kontra yeni bir beste yazar ve cevap vermiş olur.ardından bizim bir kaç arkadaşımız da güzel bir şekilde bu beste ile karşılık verir .olay budur.[/B] |
[B]helaliniz var gencler zaten bizin sivasin usagi sinirlenmedikce boyle beste yapmaz :d eyce olmus paylastirdim usahlara :)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:17. |