SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kadro Yetersiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26727)

Yadigar Barcin 10.08.2009 12:16

Cevap: Kadro Yetersiz

Aslinda Defansa biri var ama bütcemize heralde hic uymuyo, hirsiyla, mücadelesiyle ve her zaman karta yakin bir oyuncu..
Her mac öncesi konusacan, Hakemlerle diyaloga girmiyecen deyip, Sahaya salacagin bir oyuncu...
Su an takimi yok ve ortalarda dolasiyo ve Türkiyemizi iyi Taniyo!!!
Lugano ( Fener ) eski takimi artik kapidan bile iceri almayin demis, ama dedigim gibi, Defansimiza uyarda, ne yazikki bütcemize uymaz...

sivassporummm58 10.08.2009 12:21

Arkadaşlar bu takım bu haliyle en kötü ilk beşe girer.Sadece yeni transferlerin biraz zamana ihtiyacı var.Bu sene transfer politikasında çok yanlışlar yaptık orası ayrı bir konu ama biz orta sahaya ve defansa takımın kimyasına uyacak futbolcu alırsak yine şampiyonluğa oynarız.

Sivas'taki Anderletch maçı ve Trabzon maçının ilk yarısı bana bu umudu verdi...

Yadigar Barcin 10.08.2009 12:31

[QUOTE=sivassporummm58;545963]Arkadaşlar bu takım bu haliyle en kötü ilk beşe girer.Sadece yeni transferlerin biraz zamana ihtiyacı var.Bu sene transfer politikasında çok yanlışlar yaptık orası ayrı bir konu ama biz orta sahaya ve defansa takımın kimyasına uyacak futbolcu alırsak yine şampiyonluğa oynarız.

Sivas'taki Anderletch maçı ve Trabzon maçının ilk yarısı bana bu umudu verdi...[/QUOTE]

Arkadasim, Futbol 90 dakika oynanan bir Spor, Anderlecht macinda oynamisiz 20 dakika, Trabzon macinda sinifta kalmisiz, senin görüsüne maalesef katilmiyorum.
Bu Futbolla ilk 10 a giremeyiz, nedenine gelince haftasonu oynanan maclara dikkatini cekerim, senin kadar ümitli olmak isterdim ama olamiyorum, cünkü mücadele az ve Kadro bu Lig icin yetersiz..

yiğidohalit58 10.08.2009 12:32

bence de kadro yetersiz ama sivas spor bunun üstünden geleceğine inanıyoruz

ASKİN58 10.08.2009 12:41

Oyuncu alacalarmış :)) gülünür yaa buna.Atı alan Üsküdarı geçti arkadaşalr hala ne oyuncusu ne transferi yaaa.Bundan sonra Ronaldinyoyu bile getirsen bir halt yiyemez.

sivassporummm58 10.08.2009 12:43

[QUOTE=Yadigar Barcin;545964]Arkadasim, Futbol 90 dakika oynanan bir Spor, Anderlecht macinda oynamisiz 20 dakika, Trabzon macinda sinifta kalmisiz, senin görüsüne maalesef katilmiyorum.
Bu Futbolla ilk 10 a giremeyiz, nedenine gelince haftasonu oynanan maclara dikkatini cekerim, senin kadar ümitli olmak isterdim ama olamiyorum, cünkü mücadele az ve Kadro bu Lig icin yetersiz..[/QUOTE]

Kardeş Anderletch maçını 3-1 aldık dikkatini çekerim.Bu skor 90 dakkanın sonucudur.Trabzon maçında ilk yarıda başa baş top oynadık, ikinci yarıda döküldük.Bunda Musa'nın oyundan çıkmasının Ersen Martin'in ve Ugur'un oyunda kalmasının önemli bir etkisi vardı.Çünkü ikisi de kondisyon olarak bitmiş vaziyetteydiler çok büyük hatalar yaptılar.

Orta sahaya bir oyun kurucu ve stoper mevkine(adam gibi) oyuncu alırsak bu takım inanki yine zirveyi kovalar sonuna kadar.Ayrıca Sezer Badur topla çalışmalara başlamış.Sezer ile Mehmetin de bu takıma katılmasıyla sivasspor şu anki durumdan çok iyi yerlere geleceğine eminim.

İlk on diyorsun; biz gençlerbirliği,kayseri veya ne bilim bursadan daha iyi top oynayamaz mıyız.Oynarız tabiki bu kadar karamsar olmayalım.Bu takım sonuçta bazı sorunları aşmış, idari ve mali sistemini oturtmuş bir takım.Son iki senedir zirveye oynamamız da bunun kanıtı.Bu yüzden en kötü ilk beş diyorum...

Kizilirmak58 10.08.2009 12:45

bu takım artık fark takımı oldu . bülent hoca gör artık .... bırak artık anadolu edebiyatlarınıda takıma bak . gönderirsen 7 as topcuyu olursun böle fark takımı..

alperen2009 10.08.2009 12:47

[QUOTE=SivasSpor.Com;545604][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulentmecnun.jpg[/IMG]

Uygun, birçok bölgede eksikleri olduğunu belirterek, "Transfer yapmamız şart" dedi.

Trabzon yenilgisiyle şimşekleri iyice üzerine çeken Bülent Uygun, kendini savundu. Kırmızı-beyazlı teknik adam, her mevkide sorun yaşadıklarını ve takıma mutlaka takviye yapmak zorunda olduklarını söyledi. Uygun, şu açıklamayı yaptı: "4 transferimizi okul ve şehirden dolayı getirtemedik. Ana kadroyu oluşturacak transferler yapamadık. Yeni transferler yaparak kadro alternatiflerimizi oluşturmalıyız. Şu aşamada transfer yapmamız kaçınılmaz görünüyor."

Bu gelişmeler üzerine yönetim alarm verip acilen toplanırken, teknik direktör Bülent Uygun da bu görüşmeye çağırıldı. Tesislerde yapılan toplantı 3 saat sürerken, Başkan Mecnun Odyakmaz’ın, gelecek haftalar öncesi Uygun’dan futbolcularla konuşup, uyarılarda bulunmasını istediği öğrenildi. Ayrıca, görüşmede iki orta saha, bir de savunma için transfer yapılmasına karar verildiği kaydedildi. Toplantıyla ilgili dün açıklama yapan basın sözcüsü Fikret Ünsal, “Takımda düşüşün nedenleri konuşuldu. Görüşme sonucunda da takıma acil olarak takviye yapılması gerektiği konusunda birleştik. Önümüzdeki hafta transferleri noktalamaya çalışacağız” dedi. Ayrıca Ünsal ''hakem bu havada 2 kere su molası verip uzatmaları az oynattı'' diye sözlerini tamamladı.[/QUOTE]

BIZE 4 TANE YABANCI LAZIM 2 STOPER 2 DE ORTA ONDAN SONRA GOR SIVASI
MEHMET YILDIZ VE SEZERDE IYILESIRSE SUPER OLUR YOKSA bank asya ligine dogru yol aliriz ALLAH KORUSUN

Yadigar Barcin 10.08.2009 12:48

[QUOTE=sivassporummm58;545972]Kardeş Anderletch maçını 3-1 aldık dikkatini çekerim.Bu skor 90 dakkanın sonucudur.Trabzon maçında ilk yarıda başa baş top oynadık, ikinci yarıda döküldük.Bunda Musa'nın oyundan çıkmasının Ersen Martin'in ve Ugur'un oyunda kalmasının önemli bir etkisi vardı.Çünkü ikisi de kondisyon olarak bitmiş vaziyetteydiler çok büyük hatalar yaptılar.

Orta sahaya bir oyun kurucu ve stoper mevkine(adam gibi) oyuncu alırsak bu takım inanki yine zirveyi kovalar sonuna kadar.Ayrıca Sezer Badur topla çalışmalara başlamış.Sezer ile Mehmetin de bu takıma katılmasıyla sivasspor şu anki durumdan çok iyi yerlere geleceğine eminim.

İlk on diyorsun; biz gençlerbirliği,kayseri veya ne bilim bursadan daha iyi top oynayamaz mıyız.Oynarız tabiki bu kadar karamsar olmayalım.Bu takım sonuçta bazı sorunları aşmış, idari ve mali sistemini oturtmuş bir takım.Son iki senedir zirveye oynamamız da bunun kanıtı.Bu yüzden en kötü ilk beş diyorum...[/QUOTE]

Insallah sen hakli cikarsin ve ben yanilirim, görüsüne saygi duyuyorum..

ofgurleyuk78 10.08.2009 12:49

Ana kadroyu bu kadar dağıtırsan olacağı bu elbette. Artık bizden kimse korkmuyor...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:13.