SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yeni Transferler Yolda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26753)

Alperen58 12.08.2009 15:01

Cevap: Yeni Transferler Yolda

[QUOTE=karakocyakup58;546549]aha buruyada yazıyorum 4 maçın 2. bizim bakın baskanımız ne demiiş (Dostu, düşmanı görmek için her zaman böyle şeyler lazımdır) msn bile yazdım ne doru bi soz harbi sivassporlular gerçekten belli oldu günlerce sivasspor sitelerini takipediyorum son 1 aydır takıma ve hocaya etmedikleri küfür kalmadı bunlar sivassporlu degil sivaslı geri zekalılar dır... artık onlar kendilerini biliyorlar[/QUOTE]
Hakkaten baskan kitabin ortasindan konusmus,bu siteye ilk üye oldugumda 20-30 kisi ya vardi ya yoktu simdi masaallah cogaldik ama nerde cokluk orda ..... lafi bosa söylenmemis tabiiki.Allah tan korkun be yillarca köy takimlariyla oynadik hatta birara güneydogu grubuna veriyorlardi bizi nerdeyse,millet simdi avrupada fark yedin süper ligde sampiyonlugu kacirdin diye baskana hocaya laf ediyor.Tamam tabiiki daha basarili olmayi istiyoruz,hata yapanida elestirecegiz dogruyu bulmak icin gereklidir bu, ama elestiride ölcüyü kacirmayalim,vur deyince öldürmeyelim selam olsun kötü gün dostlarina selam gercek yigidolara ,selam olsun takim küme düsse bile bu sitede kalacak olanlara.

babayavuz 12.08.2009 15:09

ya beyler nedir bu bülent hoca ile elıp veremediğiniz anlayamadım başarılı olunca iyi iki maç kaybedince neredeyse istenmeyeyn adam ilan edildi sizleri anlamak o kadar zorki ya bikere başkanımıla teknik direktörümüzün şu sivasa yaptıklarını millet vekillerimiz dahi yapmamıştır lütfen aklımızı başımıza alalım ve sivassporumuza başkanımıza ve hocamıza sonuna kadar destek olalım

kupecikli58 12.08.2009 16:16

KADİR PEKMEZCİ için birşey söylemiyorum kapalı kutu ama İBRAHİM ŞAHİN gerçekten hırsı hızı ve oyuna katkısıyla begeniyordum devamlılıgı olursa gelecekte çok iyi bir ibo seyrederiz. bu oyunculara sahip çıkmalıyız çünkü İBO vede KADİR seyircisi az olan takımlarda rahat oynadılar pekala seyirciyle nasıl olurlar soru işareti o yüzden bizimde sahip çıkmamız lazım biz SİVASLILAR yıldız alalım diyiyor ama bütçe meselesi bütçe iyi olsa zaten başkan bizden önce o topcuyu getirir.biz ise yıldız almayacagız yıldız yapacagız bu mantelitede gitmezsek yakında korkulu rüya görürüz size şöyle bir örnek vereyim bursaspor,adana,vede istanbulspor.daha önce yıldız tabir edecegimiz topçuları getirdiler sonrası ne oldu mali kriz!sonraki senelerdede verecek para bulamadılar daha sonrada hiç para kalmadı vede KÖTÜ SON bank asyaya düştüler normal olarak bu yüzden bizim daha akıllı olmamız lazım yoksa biz para kazandık harçayalım dersek o zaman bizimde sonumuz diyerleri gibi olur biz ise kendi yagımızla kavrulacagız.bu demek degilki iyi topcular transfer etmeyecegiz yeri geldimi bizlerde iyi topcu getirecegiz ama şimdi zamanı ve sırası degil.artı AVRUPADA isim yapmak lazım yoksa avrupa sivası tanımaz türkiye liginde şampiyonda olsan avrupa tanımaz ama avrupada bir kaç iyi takımı devir o zaman neler oluyor bak o yüzden luceskunun takımını elemek zorundayız biz SİVASSPOR neyse hepiniz ALLAHA EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN BU ALEMDE KRAL SİVASSPOR

eyuphulagu 12.08.2009 18:03

Bakalım sivasspor kaç transfer yapacak;hep beraber göreceğiz..EĞER ORTA SAHAYA VE DEFANSA ALINACAK OYUNCU ŞU ANDA TAKIMDA BULUNAN OYUNCULARDAN İYİ DEĞİLSE B.UYGUN VE EKİBİ ÇOK ELEŞTİRİ ALIR...Ama şu bir gerçekki DAHA ÖNCE YAPILAN TRANSFERLERE GÖRE KONUŞURSAK hocanın bu işi iyi bildiği bir gerçek..Zaman zaman tabiki hatalar olabiliyor..Bu saatten sonra hocanın takımda direkt oynamayacak bir oyuncuyu transfer edeceğini de düşünmüyorum..Bekleyip göreceğiz...

hunter 12.08.2009 18:42

inşallah kalitel,i adı duyulsun duyulmasın önemli değil , ortasa saha ve stoper alırız, çok lazım çok

bonuce123 13.08.2009 16:21

[U]Insallah Transferler Takıma Cabuk Uyum Sağlar [/U]

yigidinho 13.08.2009 16:24

Çok geç kaldık transferlerde.Şimdiye kadar bitmesi lazımdı transferlerin.
Ben buna karşıyım.Takımın ilk etap kampından önce transferin bitirilmesi lazımdı.
Programlama yok.Disiplin yok.
Bundan sonra gelecek oyuncudan ancak 7 8.haftada adam gibi yararlanırız.

sivastatlıbelam 13.08.2009 16:27

HADİ MÜJDEYİ BEN VEREYİM KONU AÇMA YETKİM YOK BURDAN YAZIYORUM:

SİVASSPOR KAMERUNLU BİR FUTBOLCUYU TESİSLERDE DENEMEK İÇİN GETİRMİŞ BULUNMAKTA.
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH.TAHMİNİM ORTA SAHA VEYA FORVET.

KAYNAK:[url]www.ajansspor.com.tr[/url]

skep06 13.08.2009 16:32

[QUOTE=sivastatlıbelam;547195]HADİ MÜJDEYİ BEN VEREYİM KONU AÇMA YETKİM YOK BURDAN YAZIYORUM:

SİVASSPOR KAMERUNLU BİR FUTBOLCUYU TESİSLERDE DENEMEK İÇİN GETİRMİŞ BULUNMAKTA.
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH.TAHMİNİM ORTA SAHA VEYA FORVET.

KAYNAK:[url]www.ajansspor.com.tr[/url][/QUOTE]

Müjde mi ?

Kendini denettiren futbolcunun ne kalitesi olacak.Olsa olsa mbomba gibi bir adamdır.

sivastatlıbelam 13.08.2009 16:34

MEHMET VE SEZER İDMANDA-
Sakatlıkları nedeniyle uzun bir süredir tedavi gören ve bu nedenle takımdan ayrı kalan kaptan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur da idmana çıktı. Takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalışan Mehmet ve Sezer'in kısa süre sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.

İdmanda, denenmek üzere getirilen bir Kamerunlu oyuncu da yer aldı. Sıcak havada gerçekleşen idmanda futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Hacettepe'den transfer edilen Kadir Bekmezci ve İbrahim Şahin, sergiledikleri performansla dikkati çekti.

Sivasspor, yarın yapacağı idmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

evet adam adama markaj üzerine bir maç bizi bekliyor fener maçında.
kamerunlu oyuncudan umutluyum.adını bile duymadım nasıl bir şey olduğunu dahi görmedim,ama KAMERUNLU futbolcular genelde iyi mücadeleci oluyorlar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:20.