SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetim Başarıdan Emin (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26828)

fatihada58 17.08.2009 18:22

Cevap: Yönetim Başarıdan Emin

[QUOTE=kangalliahmet;548884]sizden bi halt olmaz siz taraftarmısınız üç beş çapulcu çıkmış ahkam kesiyosunuz siz ne işe yararsınız? kimi adamın siyasi kimliğini karalıyo kimi ne dese laf olsun diye beğenmiyo siz nesiniz taraftarmı? sizlerin her yaptığı ne iş olursa olsun dört dörtlükmü çıkıp ne deseydi durumumuz içler acısı kesinlikle küme düşecez falanmı 4 sene içinde 2. ligden alıp getirende bu yönetim daha 2 maçta yönetinicize atacak kadar cahilsiniz bari susunda adam sansınlar sizi! uğur kavuğu oynatması hataydı dedi ki çok haklıydı eleştirdiniz şimdi kimseyi eleştirmedi yine eleştirdiniz , en iyisi fazla konuşmayın yada tribünlerde gittiyseniz tabi! çekişrdek yemeye devam edin...[/QUOTE]

yahu 2. ligden bizi kim süper lige (o zamanlar 1. lige) kimler çıkardı bi tekrar bakın. Birilerini överken diğerlerini atmayın.

rubik 17.08.2009 19:06

sivasspor ne kadar profesyonel olsa da fikret ünsal gibi amatör insanların yüzünden geriye çekiliyor maalesef.ah bülent uygun ah fikret ünsal biraz şu dillerinize hakim olsaydınız da düşmandan çok dost kazansaydınız.hiç kimsenin düşünmediği şeyleri dile getirip kendimizi komik duruma düşürmekten başka bir görünüm sergilemiyoruz.daha profesyonel bir basın sözcüsü istiyoruz..!

bykara5835 17.08.2009 19:14

sivassporun çıkışa geçecene inanıyorumda bu fikrete kıl oluyorum adamın her konuşması ofsayt:mad:

SEVDAMSIN58 17.08.2009 19:43

ne desin adam yenilecegizmi desin yokda seyirciyi nereden bulacak elbet yenecegiz diyecek seyirciyi cekmenin en iyi yolu yalan soylemek inanmadigini soylemek uc buyuklerin yoneticileride aynisini yapmadimi gecen sezon

gül5858 17.08.2009 20:21

[B] Fikret Ünsal beye katılıyorum yenildik iki maç diye bittikmi daha iyi bir sezon olucak görcez ben sonuna kadar Sivas sopr'umuzun yanındayım.[/B]

BataNay 17.08.2009 20:30

Size yemin ederim Sayın ÜNSAL'ın demecini okuyup cevap yazmaya geldim Allah biliyor ya içimi,içimden geleni yazıp çıkcaktım,gördümki ünsalı bir ben değil herkes sevmiyormuş.Şimdi ben yazıyorum,300.000 nüfuslu şehirde bu işi yapacak başka bir kişi yokmu Allahaşkına.

sevda58 17.08.2009 20:31

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Her durumda, sizlere inaniyoruz, sizlere guveniyoruz, duzelecegiz, cikip catir catir oynayacagiz, gecen seneki gibi kafa tutacagiz...!!! [/B][/FONT][/COLOR]

58 MeRt 58 17.08.2009 21:55

hala konusuyolar iş yapan yok:mad::mad:

furkanyamak58 17.08.2009 22:07

arkadaşlar destek olacağız başka yolu yok bu takım bu sene ligden düşsede desteğe devam yoksa nasıl büyük klüp oluruz taraftar olmak bunu gerektirir bugün büyük klüplerin hepsinin taraftarı hep destek tam destek inancıyla devam ediyorlar biz bunu eminim onlardan daha iyi yaparız bu yönetime güvenmek zorundayız..Allah'ın izniyle çok da iyi olacak inş.

H_Turan 17.08.2009 22:29

Lafla peynir gemisi yürümez................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:29.