![]() |
Cevap: Alkışlar Abdurrahman'a
ABDURAHAM VE MUSA AYDIN GERÇEKTEN GÜZEL OYNADILAR. ONLARIN TARAFTAN GELİŞTİ GENELDE ATAKLAR FAKAT SON VURUŞLARIMIZ İYİ DEGİLDİ İNŞALLAH BUNDAN SONRADA BU OYUNCULARIMIZIN BAŞARILARI DEVAMEDER. DARISI BÜTÜN OYUNCULARIMIZA:rolleyes:
|
[B]çok güzel ve başarılı idi ben çok beğendim [/B]
|
inş bu performans sürekli olur apo bu takımda mutlaka olmalı
|
helal olsun sana..............
|
[QUOTE=yigidoilyas;551750]ABDURAHAM VE MUSA AYDIN GERÇEKTEN GÜZEL OYNADILAR. ONLARIN TARAFTAN GELİŞTİ GENELDE ATAKLAR FAKAT SON VURUŞLARIMIZ İYİ DEGİLDİ İNŞALLAH BUNDAN SONRADA BU OYUNCULARIMIZIN BAŞARILARI DEVAMEDER. DARISI BÜTÜN OYUNCULARIMIZA:rolleyes:[/QUOTE]
musa güzel mi oynadı boş kaleye atacağı topu ıskaladı yaw göz var nizam war ama abdurrahman süper bi oyuncu geçen senekş oyununu oynuyan takımda tek futbolcu kesinlikle |
musa aydın aynı musa..........
kazmalığı devam ediyor...... |
aslanım benim be fb macında murata sans veren bülo utansın ne diyelim zaten seneye veya devre arasında 3 büyüklerde görürürüz
|
artik bülent uygun görmüstür abdurrahman nasil oyuncu oldunu yedek tutmaz daha abdurrahman ugur daha yii bence
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;551376][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.a.dereli.jpg[/IMG]
Shakhtar Donetsk karşısında Sivassporlu futbolcuların neredeyse tamamı vasatı aşamazken, aralarından bir isim göze battı: Abdurrahman Dereli. Savunmanın sağında görev yapan başarılı futbolcu, 90 dakika görev alırken oynadığı futbolla alkış aldı. Uzun zamandır hasret kaldığı Kırmızı - Beyazlı formasını tekrar sırtına geciren Abdurrahman DERELİ ortaya oyduğu muhteşem futbol ile adeta hocasına beni neden bu kadar uzun süre yedek kulubesinde beklettin diye haykırdı. Ayağına topu aldığı her pozisyonda tehlikeler yaratıp rakiplerini hallaç pamuğu gibi dağıttı. Abdurrahman DERELİ'nin ortaya koyduğu başarılı performans türübünlerde ki ve ekran başındaki Sivasspor taraftarlarını oldukça memnun etti. Özellikle yaptığı güzel ortalarla beğeni toplayan Abdurrahman, “Tüm takım elinden geleni yaptı, ancak ilk gol bizi dağıttı. Kısa sürede toparlanacağız” dedi.[/QUOTE] VARIMIZ YAGUMUZ BI ABDURRAHMAN KALDI ELIMIZDE BULENT HOCA NE HAS ONU BASKA KLUBE VERMEMIS HAYRET |
abdurrahman 90 dakika boyunca kanatta iyi işler yaptı zaten takımın en iyisiydi.ersen martinin hayal kırıklıgı ise devam ediyor.bu ersen martin iyi bir golcü olsa ispanyada en azından bir kaç gol atardı :) mehmet yıldız dönsede şu talihsizlikleri bitirsek çok iyi olacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:36. |