SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Store Kime Hizmet Ediyor ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26912)

MURAT SARI 23.08.2009 16:31

Cevap: Store Kime Hizmet Ediyor ?

store ilgili yazıları buradan okuyunca inanın şaşırıdım burada çalışan arkadaşlar kulubümüzün maaşlı elemanı degilmi bu magzanın müdürü yokmu başkan ve yönetim oraları hiç denetmemezmi nasıl olurya taraftar magzaya forma almaya gidecek hemde maç günü sen forma yok diyeceksin ya sen nasıl magza müdürüsün maçın oldugunu biliyorsunda bu taraftarların forma alacagı hiç aklınıza gelmiyormu ne demek ya bir aysonra gelir bende bu işi yapıyorum en fazla bir hafta içinde o magzayı forma ile doldururum neyse bunda başka işler dönüyor ama yakında kokusu çıkar.

SAYGILARIMLA MURAT SARI

sivastatlıbelam 23.08.2009 16:36

insanın aklına şu soru geliyor acaba sivasspor ufaktan ufaktan satılıyor mu?

emre41 23.08.2009 17:18

Kime hizmet ediyor bilmiyorum lakin gerçek Sivasspor taraftarına hizmet etmediği kesin.
Daha çok fırın ekmek yememiz gerek.

Cem-Can 23.08.2009 17:34

Benim anlamadığım bizim Sivas' taki yöneticiler ne iş yapıyor? Ne işle uğraşıyorlar?Sadece yönetimde olmak içinmi yönetimdeler.Başkan hangi birisiyle uğraşsın,bu Sivastaki yöneticilerin işi,inanın başkanın bir çok şeyden haberi yokturdur.Başkan ancak böyle bir yerlerde yazdığında haberdar oluyor bu tür şeylerden,buda tabiiki çok geç kaldığı zaman oluyor.
Mademki bir yönetim var,onlarda biraz uğraşsınlar bu işlerle,sadece ben yönetimdeyim diyerek övünmekle olmuyor bu işler.Madem yönetimdesin o zaman uğraşman gerek kardeşim,mademki orda koltukta oturuyorsun o zaman hakkını vereceksin,öyle yan gelip yatmakla olmaz bu işler!!!!
Gerçi onlarda haklılar,Bülent tek başına kimseye bişey yaptırtmıyorki,sadece ben ben .....

58zarali 23.08.2009 20:04

kimse demesinki talep olmuyor diye her arz kendi talebini yaratır.
sen satta alan olur elbet

üçyıldız58 23.08.2009 20:32

[QUOTE=MURAT SARI;551988]store ilgili yazıları buradan okuyunca inanın şaşırıdım burada çalışan arkadaşlar kulubümüzün maaşlı melamanı degilmi bu magzanın müdürü yokmu başkan ve yönetim oraları hiç denetmemezmi nasıl olurya taraftar magzaya forma almaya gidecek hemde maç günü sen forma yok diyeceksin ya sen nasıl magza müdürüsün maçın oldugunu biliyorsunda bu taraftarların forma alacagı hiç aklınıza gelmiyormu ne demek ya bir aysonra gelir bende bu işi yapıyorum en fazla bir hafta içinde o magzayı forma ile doldururum neyse bunda başka işler dönüyor ama yakında kokusu çıkar.

SAYGILARIMLA MURAT SARI[/QUOTE]

şimdi murat abi siz istanbuldasın sivassporun iç yüzünü pek bilmiyorsunuz ben anlatayım storenin durumunu
mağazadaki duran bu arkadaşdan hemen hemen herkes şikayetci sanki millete babasının hayrına forma dağıtıyor
sonra birgün forma almaya almanyadan gelen bir arkadaşımın yeğenlerini gönderdim
bunlarda birkaç forma değiştirince çocuklara sert çıkmış çocuklar forma almadan çıkmış gelmişler bana böyle böyle oldu dediler hemen fikret ünsala haber verdim durum böyle böyle diye
sonradan öğrendikki ordaki çalışan bir yöneticinin akrabasıymış
evet bende Shakter maçında forma almaya girdim forma yok demezmi açtım ağzımı yumdum gözümü o zaman sen burda ne duruyon kapat git dedim yazık sen bu kulupden ekmek yiyorsun dedimb suratını astı birşey demedi
eğer magazaya önem verilsin bir yıllık taraftar hasılatı kadar ciro çekmesse ben birşeyy bilmiyorum
senin anlayacağın sivasspor mağazada değil her alanda yöneticilerin akrabalarının çiftliği gibi olmaya başladı
mecnun başkanımızında hiçbirşeyden haberi yok zaten bu sitede gerçekleri konuşanlarıda sivasspor düşmanı lanse ediyorlar konu açıldı yazdım

GurbetciYigidom 24.08.2009 00:17

kurban Bayramina geliyoz iNsallah Sivasimiza Insallah ozamana kadar yeni Ürünler gelir...

subasi29 24.08.2009 01:59

[B]Valla isportacilar kendine hizmet ediyor, storede sineklere :D[/B]

Cem-Can 24.08.2009 02:01

[QUOTE=üçyıldız58;552121]şimdi murat abi siz istanbuldasın sivassporun iç yüzünü pek bilmiyorsunuz ben anlatayım storenin durumunu
mağazadaki duran bu arkadaşdan hemen hemen herkes şikayetci sanki millete babasının hayrına forma dağıtıyor
sonra birgün forma almaya almanyadan gelen bir arkadaşımın yeğenlerini gönderdim
bunlarda birkaç forma değiştirince çocuklara sert çıkmış çocuklar forma almadan çıkmış gelmişler bana böyle böyle oldu dediler hemen fikret ünsala haber verdim durum böyle böyle diye
sonradan öğrendikki ordaki çalışan bir yöneticinin akrabasıymış
evet bende Shakter maçında forma almaya girdim forma yok demezmi açtım ağzımı yumdum gözümü o zaman sen burda ne duruyon kapat git dedim yazık sen bu kulupden ekmek yiyorsun dedimb suratını astı birşey demedi
eğer magazaya önem verilsin bir yıllık taraftar hasılatı kadar ciro çekmesse ben birşeyy bilmiyorum
senin anlayacağın sivasspor mağazada değil her alanda yöneticilerin akrabalarının çiftliği gibi olmaya başladı
mecnun başkanımızında hiçbirşeyden haberi yok zaten bu sitede gerçekleri konuşanlarıda sivasspor düşmanı lanse ediyorlar konu açıldı yazdım[/QUOTE]

Bir akrabamın oğlu gitmiş oda maalesef istediği formayı bulamamış.Kupa almak istemiş sıcak olduğunda sivasspor logosu gözüken,oda yok gelecek demişler.Demekki herkese bunları anlatıyorlar.Allahtan burda böyle bir konu açıldıda gerçekler ortaya çıktı,demekki böyle bir konu açılmasa,kimsenin birbirinden habersiz ordakiler babalarının çiftliği gibi yan gelip yatacaklar.Böyle bir konu açtığınız için sizlere teşekkür ediyorum.

hiko58 24.08.2009 08:30

demekki bu yıl sivası ve sivassporu gerçekten gözden çıkardılar ve kendi haline bıraktılar.üzücü. allah yardımcuımız olsun.mecnun başkanın haberi olmayabilir ama sivastaki yöneticiler ne yapıyor. abuk subuk demeçler veröeye gelince veriyorlar. yada tv lere beyanat vermeye gelince veriyorlarda bu konuyla neden ilgilenmiyorlar anlamak güç.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:10.