![]() |
--->: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK
sagol tokatlı kardeşim bende çorumda yaşayan bir sivaslı olarak çorum tokat maçınıza tüm çorumda yaşayan sivaslı kardeşlerimizi götürdük ve tokat sporumuzu destekledik sagolun uzun liğ maratonunda tokatsporumuza da başarılar dilerim TÜM İSLAM ALEMİNİN KANDİLİNİ KUTLAR ,YAKLAŞAN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMIMIZIN VATANIMIZA MİLLETİMİZE İNSANLIK ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TOKATLI VE SİVASLI KARDEŞLERİMİNDE BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM TANRI TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN VE YÜCELTSİN
|
[QUOTE=sonperde_60;52009]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE] en samimi duygularımla teşekkürler tokatlı kardeşim,ama şunu da bilki bütün temenni ve dilekler karşılıklı,bizde tokatlıyı ve tokatsporu en az onların bizi sevdiği ve desteklediği kadar seviyoruz ve destekliyoruz,en güzel yarınlar sizlerin olsun! |
BİR TANE DAHA KARDEŞ TAKIM OLDU :D NE GÜZEL YA :d BU TAKIMLAR BİZİ SEVER BİZDE ONLARI
|
-->: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK
hoşgeldin kardeşim.MENDERES HOCAYA BAŞARILAR....
|
bu pazr tokato desteklemeye maça gidioıruz bulancak maçına resimleri gönderirim
|
s.a
yiğodalara tokattan tokatspordan ve 60 genclik ten selam |
TOKAT BİZİM KARDEŞİMİZİDİR, YILDIZELİNDEN DİVRİĞİDEN KANGALDAN FARKI YOKKİ ARKADAŞ İLELEBET DOSTUZ
|
-->: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK
[QUOTE=sonperde_60;52009]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE]ALLAH RAZI OLSUN TOKATSPORA DA BAŞARILAR ONLARIDA ŞAMPİYON GÖRMEK İSTİYORUZ |
sivaslı gardaslarıma besiktaslı olarak sivas besiktas macında basarılar dilerim gonlum gercekten sivasın yenmesinde sivası bu sene sampıyon olarak işalah gorurus olmasadakesinlikle avrupa kupalarına katılan takımm olarak gormek istiyorum
|
[QUOTE=bordobeyaz60;269945]sivaslı gardaslarıma besiktaslı olarak sivas besiktas macında basarılar dilerim gonlum gercekten sivasın yenmesinde sivası bu sene sampıyon olarak işalah gorurus olmasadakesinlikle avrupa kupalarına katılan takımm olarak gormek istiyorum[/QUOTE]
o zaman kardeş sana biri sordumu hangi takımı tutuyorsun diye sende söyersin sivassporluyum diye sende bizim gibi gurur duyarsın... sivasspor sivasın takımı değil kırmızı beyaz ve 3 yıldıza aşık olan herkezin takımı ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:43. |