SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hoca İstesin Alalım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27028)

aldair 30.08.2009 02:44

Cevap: Hoca İstesin Alalım

transfer yapmıycaz desenize şuna,e hani iki hafta önce 3 yabancı alacağız diyordunuz?valla bu işi nasıl toparlaycaksınız siz düşünün kadro ve takım ortada...

yavuzbery 30.08.2009 02:46

[B]Bu saatten sonra aceleyle yapilacak bir transferden ne hayir gelecek,Ati alan Uskudari gecmis, ortada kalmis ya kalitesiz yada sakat futbolcu alacaksiniz, hic transfer yapmayin daha iyi.[/B]

yavuzbery 30.08.2009 02:50

Ayrica ayaginiza kadar gelmis tam ihtiyacimiz olan mevkinin oyuncusu Stepjan Tomasi bile pintiliginiz yuzunden alamadiniz.Hic olmazsa boyle hocamiz istesin hemen alalim gibi agiz yapmayin.yapmadiklariniz yaptiklarinizi gecmeye basladi.Sivas taraftarinin suskunluguna aldanip onlari cahil zannetmeyin..Suskunlugu tevazusundandir.

subasi29 30.08.2009 03:18

hocam ne o yoksa istemiyormusun transfer felan!!!

musti1 30.08.2009 03:56

kimi nasil ve ne zaman alacaklar bunlar ???????

takima takviye gerekmiyor sadece iki kazma var onlari at gitsin geri kalanada duzgun motivasyonu ver tamam

sivaslihakan 30.08.2009 04:32

son dakika bombalarini bekleyin transferler geliyor habere yönetimden aldim

58ÖREN58 30.08.2009 07:55

[QUOTE=sivaslihakan;554952]son dakika bombalarini bekleyin transferler geliyor habere yönetimden aldim[/QUOTE]

sendemı yonetımdesın yoksa hadı hayırlısı

izecson_ea 30.08.2009 09:37

Ben su anda Kİmi aldık bilmiyorum kafam karıstı alıyozmu almıyozmu belli değil temelli tüm oyuncularıı satın NE De Olsa Bülentin dedigi Gibi Ben de Dahil Herkez satılıktır SatIlık Sİvas İstemiyorumm PETkoVİÇsiz İSvas İStiyorUm Transferede 2 gün kalmıs zaten bu sene İLk 10 a girersek iyi yokhsa Faso fiso. Gönderdiklerimizi arar olduk her maçta Hala gönderiyoruzz ayıp BÜlent İnşallah Sivasa YAmuk yapmazsın

ercan_dpinar 30.08.2009 10:04

takımı dağıttılar şimdide transfer yapmaya çalışıyorlar yazık

fahrenayt 30.08.2009 10:18

Ben tranfer yapılmadan yazmıştım iyi futbolcuları satmayın diye.Ligden düşen takımlardan oyuncu topladılar elle tutulur bir oyuncu almadılar.Yönetim ve hoca macera peşinde koşuyorlar.Sivası rezil ettiler herkese karşı yüzümüzü kara ettiler.millete alay konusu olduk.Lütfen dikkatli olsunlar tranfer şart ama az ama iyi oyuncu alsınlar.Şampiyonlar ligine ersen martin gibi tranferler yapmak akıllıca değil takımda gol atacak oyuncu yok.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03.