SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27048)

cengiz gültürk 30.08.2009 23:48

Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB

bu sene takımı sabote etti yönetim yazıklar olsun

kakikli 30.08.2009 23:48

MARURLANMA BÜLENT EFENDİ SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR, ANLADIN DİMİ...
ARTIK FB GÜDÜMLÜ İNSANLARI İSTEMİYORUM TAKIMDA, BAŞKANDA DAHİL YA SİVASSPOR YADA ÇEK GİTTT...
TARAFTAR DAHA NAPCAK, SAHAYA İNDİRMEYİN BİZİİ...

Yadigar Barcin 30.08.2009 23:48

Yorum yapmiyorum, yorumu Yöneticilerle ve teknik kadroya birakiyorum, eger onlar gidisattan memnunsa, bende memnunum...
Ya Takima eski Ruhunun gelmesini sagliyacaklar, motive ederek yada artik belli birseylerin degismesi icin ceza yagdiracak Yürekli bir Yönetim karari cikacak..
Ücte sifir yaptik, puana ihtiyaci olan takimlara sesleniyorum, buyurun Sivasa gelin veya biz size gelelim, bedava puan bulunur Sivasimizda, acik DUYURU.......

57 Mehmet 30.08.2009 23:50

suan kötü günler geciriyoruz,bize 3 yilda zirveye tasiyan bu takimin yönetimi ve teknik direktörü 5 mac kaybetdikten sonra yerden yere vuruyoruz,sanki yeni gelecek bir teknikdirektörü bu kaosdan bizi kurturacakmis gibi onlari istifaya davet ediyoruz.bize 3 yil basari yasatan kisileri hatalarindan dolayi kredilerini kesiyorsak ya yeni gelen birine kac mac kaybetme hakki verecegiz???
eger sabir etmezsek takimi desteklemezsek bu kaosdan ozaman hic cikamayiz takimi küme düsürürüz,simdi zaman birlik ve beraberlik zamani basarili zamaninda bu takimla nasil gurur duyduysak simdi kötü gününde gercek taraftarlar gibi takimimizin arkasinda durmaliyiz.hatal olmayan yerde basarida olmaz

kızılova 30.08.2009 23:50

Başarı elde edene kadar sabredeceğiz başka yolu yok.
takımımız yensede yenilse de biz sonuna kadar sivassporluyuz.
Sivasspora başarılar diliyorum. KIZILOVA

tuzlugollu 30.08.2009 23:50

SIVASSPOR DEGIL BULENT UYGUN BUYUK OLMAYA OYNAMAYA BASLADI VE SIVASSPOR GERILEMEYE BASLADI BUNUN TEK SEBEBİ KİBİRLİ RİYAKAR VE KENDİNŞ HİZMET ETTİGİ SİVASTAN YUKARDA GÖRMESİDİR NE ZAMANKİ BULENT UYGUN ESKI MUTEVAZİLİGİNE GERI DÖNER OZAMAN BU TAKIMDAM BIŞEYLER OLUR AMMA HOCAMIZ BU EMRI VAKI ASTIGIM ASTIK KESTIGIM KESTIK TAVIRLARI DEVAM ETTIRIRSE KENDINEDE SIVASSPORADA YAZIK EDER

58ÖREN58 30.08.2009 23:50

macın neyını degerlendırelımkı macın kahramanı bulent hoca macın adamıda bulent hoca artık bende ısyan edıyorum yeterrrrrrrrr bbbbbbbeeeeeeeee yeterrrrrrrr boyle futbolmu oynanır yav gıt artık bulent uygun gıttttttttt

meftunsahin 30.08.2009 23:52

bülent uygun ve mecnun başkan eserinizle iftihar edin yok pahasına oyuncuları satın ve beleşe oyuncu alın geçen sene gelen 10.000.000 euro nun üstüne yatın hiç transfer yapmayın yaptığınız en iyi iş fenere eyyam yapmak

canımözsivaslım 30.08.2009 23:53

[QUOTE=PRIMERA_58;555267][B][FONT="Arial Black"]BÜLENT EFENDİ FB'YE YALAKALIK YAPACAM DİYE TAKIMIN İÇİNE ETTİN KAZANDIRDIĞIN BAŞARILAR YAPMAN GEREKEN ŞEYDİ KARŞILIĞINI MADDİ MANEVİ SENDE ALDIN SİVASLI SANA BORÇLU DEĞİL....
GETİRDİĞİN SÜPERSTARLARIN ERSEN VE YASİN İDE AL GİT ARTIK....TERBİYE SINIRLARI İÇİNDE DUYGULARIMI YAZIYORUM.
BURDA YORUM YAZAN HİÇ KİMSEYE KIZMA HAKKIN YOK O TARAFTAR SENİ HEP SIRTINDA TAŞIDI YETER ARTIK HERKESİN KAMBURU ÇIKTI....
ARTIK SENİN SÖYLEMLERİNİ DUYMAK İSTEMİYORUZ...
BİR TAKIMIN İÇİNE ANCAK BU KADAR EDİLİR, NEYE HİZMET ETTİĞİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİM....BUNA ANCAK HARAKİRİ DENİR[/FONT][/B][/QUOTE]

kardeşim yüreğine sağlık ALLAH RAZI OLSUN VALLA BÜTÜN TARAFTARIN SÖYLEYECEĞİ TÜM ŞEYLERİ DİLE GETİRMİŞSSİN ARTIK DOLDUK YETER.ESKİ SİVASIM NERDESİN..

YLERİ

anarsist_yigido 30.08.2009 23:53

şampiyonluğa oynayan bi takım neden dağıtılır anlamam. belediyeye ilk 11imizden 2 adam verip bi tane adam alıyoruz ne iş anlamadım. thumu kanfory sylla yı veriyoz erman kılıç alıyoz.
maçın basında komedi bi gol yedik. adamların son dakkadaki pozisyona kadar kalemize gelemediler 3 puan aldılar. bu sene sivas daha cok sac bas yoldurur. ligten denizli kasımpasa duser. umarım 3uncu biz olmayız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:12.