![]() |
Cevap: Uygun'a İhtar, Kulübe Ceza
[B]İNŞALLAH HER ŞEY YOLUNA GİRECEK GALİBİYET SERİMİZE DEVAM EDİCEZ.....[/B]
|
ooooooffffffffffffffff..................
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]ne alaka simdi bu ceza?? hoca ve baskan gecen sene konustu diye ceza aldi, simdi konusmuyor diyemi ceza aliyor?? millet delirmis yaa, cirkef emre'nin aldigi cezaya bir bakin, bence iyi siyirmis, iste 4 buyuk olunce ucuz kurtariyorsun, ama anadolu kuluplerine gelince basin cezayi :S:S tuhaf dogrusu[/B][/FONT][/COLOR]
|
Bir sinirle yapması ama hükümlülükler gereği kurala uymamış
|
manisa denizli iki maç daha ne olursa razıyız...bakalım onlardada çökersek nolacak
|
ben bülent uyguna güveniyorum...daha ligde sadece 3 maç oynadık...manisa ve denizliden 6 puan alırsak herşey düzelir...
|
ceza verıyosanız hocaya verın kulube neden verıyosunuz:((( bız para dıye ıt kırkıyoz zaten:(((
|
gidecekse gitsin yok gitmiyecekse adamgibi işini yapsın kimsenin özel hesaplarıyla sivasspor a zaman kayıpettirmeye hakkı yok takımın durumu ortada.acilen çözüm bulunmalı.cezaya gelince böyle bir aptal kural başka yerde yoktur sanırım.
|
[B]CC[FONT="Comic Sans MS"]ALLAH SONUMUZU HAYRA EYLESİN SAKATLIKLAR CEZALAR FORMSUZ FUTBOLCULAR BAŞIMIZDA Bİ MÜSİBETLİK VAR TAKIMIZA NAZAR DEYDİ KISKANANLAR ÇATLASIN İNŞ.
ELEM TEREFİŞ KEM GÖZLERİ ŞİŞ.[/FONT][/B] |
[QUOTE=yigido_sampiyon;558028]ben bülent uyguna güveniyorum...daha ligde sadece 3 maç oynadık...manisa ve denizliden 6 puan alırsak herşey düzelir...[/QUOTE]
Haklısın ihtiyacımız olan biran önce puan yada puanlar almak..yoksa burada birbirimizi yiyip duracağız :))..ha birde diğerleri,özellikle fb,gs,ve jk liler resmen zevk alıyor durumumuzdan:mad:..sizi bilmem bende 12 hafta falan bekleyecek sabır kalmadı.birşeyler yoluna girsin artıkk.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:08. |