![]() |
Cevap: Küfür yemediğim sürece sorun yok.!
[QUOTE=Ayşegül;558103]ben Sivasspor taraftarlarından hiç beklemezdim 3 maçta istifa diye bağırmalarını ve konuk takımın teknikdirektorune küfür etmelerini...hepsini geçtim Ziya Doğan'a neden küfrediliyor :confused:[/QUOTE]
[B] Şimdide bu çıktı.... Ziya hoca macın sonlarına doğru Yılmaz VURAL vari hareketler yapınca hemen arkasındaki VİP türübününden biraz tepki aldı ama tüm stad halinde küfür olmadı. Senelerdir maç izlerim nerdeyse her şehirde bir çok takımın maçını izledım şimdiye kadar küfür edilmeyen bir stad görmedım. Bizim 4 Eylül Stadı küfürün nerdeyse hiç olmadıgı bir stad. Tabi hiç olmazsa daha güzel olacak ki bu da zamanla mutlaka olacaktır.[/B] |
olay sivas olayı olarak görmeyelim. olayı futbolda küfür olarak görelim.malesef tüm stadlarda küfür var.hatta dikkat edin çevrenize adam bir söz söylemeden önce anasının bilmem nesini söyleyerek söz söylemeyi alışkanlık haline getirmiş.böyle küfürcü ve şükürcü bir toplum yapımızla sadece işi sivasa yıkmak doğru değil.
sivassspor yönetiminin en büyük eksikliklerinden birisi de taraftar eğitimi ve disiplini konusunda herhangi bir çalışma yapmamalarıdır. bülent uygun bey efendi.efet sizin konumunumuzu ve yaptıklarını kimse inkar edemez.birkaç haddini bilmezi bahane edipte koskoca camiayı suçlamayınız. ama sizde şu basınla aynaşmayı bırakın.işinize bakın.sivassporada,oyuncularınıza da inanıyoruz.hepsi genç ve inançlı insanlar.bir süre sonra onlar kendilerini gösterecekler.bu 34 haftalık bir süreç. üçbeş çapulcunun cılgınlıkları ile ezilmiş bir topluluğun yaptıklarını önemsemeyiniz.sivasspor sizden iyi hoca bulamaz sizde sivasspordan rahat takım bulamazsınız. bu tür inişler çıkışlar olacaktır.avrupa takımları sivası gördüler.tanıdılar.gönül isterdiki biraz daha yol alabilse idi.daha yolun başındayız.ne derler 49 var ki 50 olalım |
[QUOTE=besyo_cu;558104][B] Şimdide bu çıktı....
Ziya hoca macın sonlarına doğru Yılmaz VURAL vari hareketler yapınca hemen arkasındaki VİP türübününden biraz tepki aldı ama tüm stad halinde küfür olmadı. Senelerdir maç izlerim nerdeyse her şehirde bir çok takımın maçını izledım şimdiye kadar küfür edilmeyen bir stad görmedım. Bizim 4 Eylül Stadı küfürün nerdeyse hiç olmadıgı bir stad. Tabi hiç olmazsa daha güzel olacak ki bu da zamanla mutlaka olacaktır.[/B][/QUOTE] Ziya Doğan hareket yaptıysa o onun terbiyesizliği ayrıca neredeyse hiç küfürün olmadığı stad diyerek diğer stadlarla kıyaslama yapmanıza anlam veremedim...ne demek ne yani kardeşim küfür edilmeyen stad yok diye 4 Eylül'dede küfür olması normal birşeymi...bakın bir çok bayan taraftar bu yüzden maçlara gelemiyor ...en ufak derecede küfür edilse bile biz yerin dibine giriyoruz...hiç olmasa daha güzel olacak diye birşey kabul etmem ben zaten olması gereken budur... |
futboldan anlamıyosunuz bide yorum yazıyosunuz bülent uygun ne yapsın sivassporu sivası sivasyapan adam helal olsun tek kelimeyle onun hakkında kötü söz yazan hakaret eden olmasın lütfen
|
sezon sonu ayrılcağını resmen şimdiden söylüyor.
|
hoca efendşi sivas taraftarı her taraftara benzemez sivasspor taraftarı asla küfür etmez aam sende düzel yoksa küfür yemene gerek kalmaz:D
|
gercek sivasli sana asla kufur etmez hocam seni cok seviyoruz.cunku sen devrim yaptin ve bugun rusyada bile sivaspordan basdiliyo ins ben inaniyorum bu takimi sen yine sahlandiracan RUSYA
|
Bagzi yazilar Sivasliyi SivasSporuluyu tahrik eden yazilar bu yazilari yazanlar Sivas Camiasini Tahrik ederek ve onlari hiclestirilerek yaziliyor.Güya Hocayi destekliyorlar.Sen olmazsan olmaz senden.. Önce hicti...Sen varsin diye hersey var tarzinda yazilar bu camianin cikarina degildir. Bir tarafi Kendini begenmislige Kimseyi takmamaya astigim astik kestigim kestige...Kisacasi kendini camia üzeri görmeye götürür. Bu durumun sonuclari olarak söylenen kelimeleri yazmiyacam sonucta herkes biliyor bu duruma gelenin agzindan cikanlari...Diger tarafi(Taraftar) Hiclestirme adam yerine koymama.Sehri ve takimin sahip oldugu olanaklari kücük görme basarisizliklari buraya baglama bu kesimde tepkileri büyütmekden baska bir ise yaramaz. Bagzilari Hoca seni destekliyoruz derken bile bu tip asalayici yöntemlere bas vurarak güya destekliyoruz dedikleri Hocaya Camiadan tepkiyi cogaltiyorlar.Bu camia icinde Kimsenin haddine olmamali Camianin bir bütününü bir kenear koy kötüle icinden birini al sen her herseysin sen olmazsan olmazde ....Bunu yapanlar bilincli veya bilincsiz en büyük kötülügü bu camiaya yapiyorlar. Ha surdanda su sonuc cikmasin Hocaya sdahip cikmak yanlis mi? hayir sahip cik ama sahip cikarkan camianin diger kesimlerini(Taraftar,Futbolcu,Yönetim) yerin dibine sokma Sehrini kötüleme... Yazilari yazanlar ya bilincli karisiklik olsun tepki cogalsin diye yaziyor.Yada bir akli evvel bu tip yazilari yazarak yada yazdirarak destegin cogalacagini düsünüyor.Sivasliyi SivasSpor Taraftarini ve SivasSpor camiasini asalayarak yazilan her yazi tepki ve nefreti gelistirmekten baska bir ise yaramaz..
[B]O cok destek veriyoruz... Hocamizi seviyoruz diyenler bu tip yazilar yazanlar hocalarina en büyük zarari veren tepkiyi gelistirenlerdir.[/B] |
--------------------------------------------------------------------------------
futboldan anlamıyosunuz bide yorum yazıyosunuz bülent uygun ne yapsın sivassporu sivası sivasyapan adam helal olsun tek kelimeyle onun hakkında kötü söz yazan hakaret eden olmasın lütfen |
[QUOTE=hacialicelik58;558126]--------------------------------------------------------------------------------
futboldan anlamıyosunuz bide yorum yazıyosunuz bülent uygun ne yapsın sivassporu sivası sivasyapan adam helal olsun tek kelimeyle onun hakkında kötü söz yazan hakaret eden olmasın lütfen[/QUOTE] ben bu yaziyi yazan arkadasa tesekkurediyorum |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:38. |