![]() |
Cevap: Yıldız'dan Taraftara Mesaj
Ah be Mehmet YILDIZ!!
Sakatlanmanın... Takımı böyle Yalnız ve Kaptansız bırakmanın... Zamanımıydı !! Dosta düşmana Madara olduk... Medya maymunlarına sakız olduk.. Diğer YİGİDOLAR seni ve hırsını görünce cesaret kazanıyorlardı.. Sen Olsaydın "Chelsea de Gelirdi Sivas'aa, BİZ'dee.... |
DÖN KAPTAN BİRAN ÖNCE DÖN SENİ ARIYORUZ
|
Boşuna konuşma mehmet Bu seyirciden BİR CACIK OLMAZ (bir kaç gerçek taraftar alınmasın )
|
SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE BU BİR DUYRUDUR arkadaşlar fotomacı protosto ediyorum takım iyiken traj için tam sayfa yaptılar 2 mac kaybedince son 2 gündür sivassporla ilgili bir Haber yoktur ve ben bunlara hiç inanmıyordum haklı cıktım ben bu gazeteyi almıyorum artık yorumu size bırakıyorum FOTA MACA HAYIR
|
seni çok aradık kaptan dön artık bitsin bu devran
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]sana güveniyoruz Büyük kaptan......[/B][/FONT]
|
[B]Hadi bakalım Mehmet Ersenle bir olup saç baş yoldurmayın da. Seni çok eleştiriyorduk (ben de dahil) sana muhtaç kaldık. Değerini bilememişiz.[/B]
|
hersey cok guzel olacak seninde katilmanla
|
hocaniza,teknik kadrosuna,SANAve senin tüm sporcu arkadaşlarına güvenimiz tam.bu güne kadar yaptığınız başarıları gelceğin teminatı sayarak,sağlık, sihhat ve başrılar dileğiyle SEVGİLER_saygılar.......
|
DON ARTIK BE YIGIDO DON TOPARLA SU TAKIMI BIRAN ONCE TOPARLAKI SU TARAFTARINDA YUZU GULSUN ARTIK
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:45. |