![]() |
Cevap: İzmir İftar Organizasyonu
Herkes Manisaspor maçı öncesinde Manisa'da iftar yapmak istiyorsa organizasyonu ona göre engeç Perşembe gününe kadar netleştirmemiz lazım. Ama şunu da söyleyeyim eğer Manisa'da olursa aileleri katılacak olanlar ve maça gitmeyecek olanlar katılamaz. Katılım az oranda olur.
Onun için iyi düşünelim kararımızı acil verelim. Yada en uygunu Cuma akşamı iftar yapıp maç içinde konuşma fırsatı yaratılır. AYK |
arkadaşlar valla bende orda olmayı çok isterdim,keşke imkanlar elversede gelebilsek ve sizlerle tanışabilseydik ama napalım kısmet değilmiş,ALLAH tuttuğunuz oruçları kabul etsin hepinize afiyet olsun.:)
|
[B]Katılacaklar:[/B]
1.izmirliyigido 2.Gökhan Turna 3.NETLOG 4.izmirliyiğido35 + kişiler 5.yigido_sampiyon 6.|By|_SivasLı 7.izmirliyiğido35 8.Nedimunluer 9.izmiriyigidosu + kişiler 10. 11. 12. gelmek isteyenler ismini eklesin |
iftar için tarih ne olarak belirlendi?
|
herkese slm sizlere afiyet olsun inş ben kütahyadayım gelemiyeceğim :((
|
Tarih sanırım 13.Eylül Pazar olarak kaldı değişmedi.
|
Organizasyonu yapan, emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler, afiyet olsun. İftarınız bereketli, Ramazanınız hayırlı,birlikteliğiniz daim olsun. Neşeniz, keyfiniz ve eğlenceniz bol olsun. Manisa maçınız da inşaallah galibiyet olsun. Bu senenin ilk galibiyetini Manisa maçı ile almak dileğiyle, Ege'den bu hafta 2 galibiyet bekliyoruz.
|
listedeki isimden çok katılan olcak diye tahmin ediyorum
|
YALÇIN ABİ ŞU TARİHİ DEĞİŞTİR YAVV...::):):):) 2008 YAZIYO :D:D
|
almanyada oldugumdan dolayi iftar davetiyenize gelemiyecegimden dolayi üzgunüm tesekür ederim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:49. |