SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Gökçek : 'Güçleri yetiyorsa düşürsünler' (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27159)

yigidomurat 09.09.2009 17:12

Cevap: Gökçek : 'Güçleri yetiyorsa düşürsünler'

ankarada 1 yıl öğrencilik yaptım yanılmıyosam 2001 olacak evet krizin başladığı yıl.bu melih gökçekin parti yüzünden seçildiğini söyleyen arkadaşa biey söyleme ihtiyacı hissettim.o günlerde ülkeyi kim yönetiyodu anils...a partileri b partileri önemli değil ama bu iktidar partisi değil orası kesin.en son bir hafta önce gittim ankaraya,ve inanın bana ankarayı tanıyamadım sana şunuda söyleyim anils türkiye avrupa birliğine giremedi ama(İNŞALLAH hiç girmeyiz) ankara çoktaaaaan avrupa başkentlerinden biri haline geldi ve bu resmen gerçekleşti.yani artık ankara resmi olarak bir avrupa başkentidir.SANA SON BİR SÖZÜM OLACAK ANİLS BİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZI PARTİSİNE BAKARAK MI SEÇTİK???yazdıklarını biraz düşün istersen ve elinde kanıt olmadan kimsenin arkasından konuşma arkadaşım

balmandol 09.09.2009 18:01

Şu yazıların çoğunda Melih Gökçek'e hakaret var..Adam spora yatırım yapmasa vay niye yapmıyon diyecekler..Osman Seçilmiş bey şimdi bize başkan oldu şampiyon yaptı emeğini,hakettiği değerini vermeyecekmiyiz..Belediye Başkanı şehrine ve şehir halkına hizmet eder..Gençlerine sahip çıkar onları spora yönlendirir..Şimdi Melih Gökçek ve Osman Seçilmiş'te öyle yaptı..EEEE NE DEMİŞLER MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR...FEDERASYON SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKMI..ANADOLU KULÜPLERİ BİRBİRLERİNE SAHİP ÇIKSIN..MELİH GÖKÇEK SENİ SEVİYORUZ..YOLA DEVAM...ÇEKEMEYENLER ZATEN ÇATLARLAR MERAK ETME :)

Turan 59 09.09.2009 18:31

Belediyecilikte yaptığın gibi,her işi yüzüne gözüne bulaştırdın.Sayaç paraları nerede.Cevap ver.

balmandol 09.09.2009 18:34

TOKUŞ'lu ...Siyasete bozmayın işi..Sayaç parası alacağınmı var adamdan..Sporu konuşuyoruz biz burda..

balmandol 09.09.2009 18:34

En iyisi bu konuyu kapamak..Şimdi SOLCU...SAĞCI derdi başlayıp herkesi gerecek..Herkes kendi takımına baksın :D

Turan 59 09.09.2009 18:35

Sen Melih GÖKÇEK'in avukatımısın.Böyle bir adama iltifatmı yazsaydım.İş kişinin aynasıdır.

ilteriş58 09.09.2009 18:46

melih gökçek kalitesiz bi adam futbolada bulaşmasıyla keyfimizi kaçırdı. Allah ankaragücü taraftarına yardım etsin

Turan 59 09.09.2009 18:59

İ.Melih GÖKÇEK,spor dan elini çek.Spor dostluk,kardeşliktir.Spor'u kötü emellerine alet etme.

Turan 59 09.09.2009 19:00

İ.Melih GÖKÇEK sen önce Ankara halkına hesap ver.

subasi29 09.09.2009 19:38

hayret yahu melih gokcegi nerden taniyorsunuzda acimasizca elestiri yapiyorsunuz hersey tv den izlediginiz gibimi saniyorsunuz?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:45.