![]() |
Cevap: Sivasspor Store İnternette
Hayirli Ugurlu olsun Uzun Zamandir bekliyorduk bu habere cok sevindim ,Insaalah güzel ürünleri satisa korlar.
|
daha site tam bitmemiş arkadaşlar bütün ürünleride koyacaklardır
|
güzel olmusta arkadaslar galiba Yurtdisina göndermiyorlar.Eger yurtdisina gönderilmiyorsa hic isimize yaramaz.üstelikte avrupadan daha cok siparis alacaklari kesin,türkiyede yasayanlar zaten Sivasspor ürünlerini her yerden temin edebilirler.
|
[QUOTE=GurbetciYigidom;561552]güzel olmusta arkadaslar galiba Yurtdisina göndermiyorlar.Eger yurtdisina gönderilmiyorsa hic isimize yaramaz.üstelikte avrupadan daha cok siparis alacaklari kesin,türkiyede yasayanlar zaten Sivasspor ürünlerini her yerden temin edebilirler.[/QUOTE]
Abi orda hata var, yurtdisini en sona yazacaklarina,Yozgat tan sonra yazmislar siralama boyle: Yozgat, Yurt Disi, Zonguldak... Bu arada super bi haber bu Manisa maçini yenseydik bu kadar sevinmezdim. :D |
[B]Tebrikler süper birşey 5 milyon Sivaslı artık istediğini alabilecek....site henüz yapım açamasında zamanla güzelleşir bunu yaptılarya helal olsun....[/B]
|
butun urunlerı bulabılcegımız bı sıte olursa tadından yenmeyecek:)
|
antreman ürünleri diye storedeki ürünler konulmuş,onları kimse almaz ne polar polara benziyor nede eşofmanlar bir şeye benziyor.Murat spora kaldık yine..Umarım bunda da bir düzeltmeye giderler.tek olmayan ordaji şort onu da alalım bakalım heralde 2 sene daha sadece atkı alıp hediye edip duracaz...
|
ürün yelpazesi çok dar ...................
|
[B]Gerçekten muhteşem artık istediğimi alabileceğim......[/B]
|
azönce bende üye oldum ama henüz çok eksiği var.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:47. |