SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   İstifalar Peş Peşe Gelirmi Acaba????????? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27275)

KAOS 20.09.2009 00:10

Cevap: İstifalar Peş Peşe Gelirmi Acaba?????????

Ben bir süre Bülent beye mecbur katlanılması gerektiğini düşünmüştüm, ama artık kesinlikle gitmeli diyorum.. Hemen ayrılmalı bu akşam, kredisi bitmiştir, bide çıkmış bu takımda sezon sonuna kadar kredim var diyor, kredisini her halde takımı düşürerek tamamlayacak.
Bence Ankarasporun teknik heyeti şu an ortada ve o hocaya bakındım biraz gayet kaliteli, bu hoca alınabilir.

pover58 20.09.2009 00:11

bülentle bu iş olmuyor artık başkan gör şunu teknik heyetin acilen degişmesi lazım sivasspora bundan daha kötü hoca bulmak mümkün degil altı maçta bir puan çok feci bir durum bu takım kendi kendine oynasa bundan çok puan alır.hadi başkanım gönder şu hoca ve ekibini olmuyor olmuyor bu sabır nereye kadar.

crons 20.09.2009 00:22

ne olursa olsun hemen istifa diye ortaya çıkmayın yazıktır.Bu takım geçen sene iyi olunca herkes SİVASın yanındaydı şimdi noldu tabiki takım yenilecek ALLAH.CC aşkına biraz sabredin.Diyelimki Hocayı kovdunuz nolcak yeni hoca gelcek takıma uyum sağlıyacak şehre alışcak kadroyu anlamaya çalışcak tek çare BİRAZ ZAMAN

ERMAN 20.09.2009 00:25

[QUOTE=stain;563701]acilen yapılması gerekenler:

yasin, ersen, hayrettin kadro dışı bırakılmalı...

aptallık yapan futbolculara para cezası verilmeli, örneğin geçen hafta kadirin yaptığı kırmızı kart aptallığı...

bülent hocayla ciddi ciddi konuşulmalı, eğer gözü dışardaysa biran evvel def edilmeli...

transfer faciasının sorumlusu olan kimlerse teknik heyet veya yöneticiler, bunlardan ciddi ciddi hesap sorulmalı

yoksa bankasya yolları taşlı....[/QUOTE]

aynen katılıorum sana yonetım cesartemı edemeıyor baska nedenlermi bilmiyorum radıkal kararlar alınmassa ısımız cok zor yasın hayrettın ersen kadro dısı bırakılmalı.bu dıger futbolcularada bı uyarı olur.

crons 20.09.2009 00:26

yapmayın hocayı göndermek çare deil hocayı göndersen nolurki yeni hoca gelcek şehre alışcak takımı anlamaya çalışcak önceden alınan futbolcuların çoğu boşa gitcek yepyeni bir sistem gelcek ve futbolcuların bunlara alışması bırakın bu işleri geçen sene SİVAS iyiyken herkes destekliyodu yanındaydı şimdi noldu sahte sevgiye yer yok

alperen2009 20.09.2009 00:35

ARKADASLAR BU YASIN CAKMAK TAKIMA UGURSUZLUK GETIRDI
BENCE ONUN BIR AN ONCE APS ILE AZIZ YILDIRIMA GERI GONDERILMESI LAZIM ZATEN BLICAYI DA SIVASI BITIRMEK ICIN ALDI, BAKSANIZA DAUM DOGRU DURUST OYNATMIYOR, MEMMET TOPUZUDA OYLE YAPTI
COK UYANIK BIR ADAM, BAKIYORKI ANDOLUDA FUTBOL BIRAZ YKARILARDA HEMEN KANCAYI ATIYOR NE OLDU NERDE MEHMET TOPUZ NERDE BILICA BUNLAR HIKAYE GEC ONLARI KARDES KLUPMUS BILMEM NEYMIS
AZIZ YILDIRIMA DIGER ISTANBUL TAKIMLARINA MILYON DOLARLAR VERSELER BILE FOTBOLCU VERMEYECEKSIN VERENLERIN SONLARI MALUM
ANADOLU TAKIMLARI ISTE BU YUZDEN HEP GERIDE PARAYI GORUNCE
CANIM NE OLACAK BIZ DAHA IYILERI BULURUZ DIYEREK ONLARA KANIYORLER

oquzh4n58 20.09.2009 00:37

[QUOTE=beytullah gök;563712]yönetim ve teknik kadro kesinlikle istifa etmeli[/QUOTE]

kımı Getırcen Sole Kac para Varda Sıvasın Borcu Yok ama Sıvasa Kım borc Verıpde unlu bırı gelcek Sole bakalım hadııa ?

yigido Atilla 20.09.2009 00:52

Artik Bülent uygun takima zarar veriyor. Sivassporun haftaya Istanbul BB yi yense bile hic bir sey degismeyecek ayni tas ayni hamam...

kasko 20.09.2009 01:25

Takımı bu hale getiren tek sorumlu Bülent Hoca'dır.Zaten her hafta demeçlerinde de söylüyor olanlardan ben sorumluyum diye.O zaman istifa etmesi gereken tek kişi de Bülent Uygun.Mecnun Başkan Bülent Hoca'dan önce de vardı sonra da olmalı.

Bizim hıncımız Mecnun Başkan'a değil kraldan daha kralcı olan Bülent Uygunadır.Herkes yerini ve konumunu bilecek ve ona göre hareket edecek.Burası kimsenin babasının çiftliği değil koskoca sivasspor klubu.Bu klupte hakeden kalır haketmeyene de güle güle denilir...

tekdoktirin 20.09.2009 01:43

NE İSTİFASI KARDEŞİMYA ALLAHAŞKINAYA İYİ MİSİNİZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:38.