SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kamanan Kesik Yedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27370)

noname87 29.09.2009 19:11

Cevap: Kamanan Kesik Yedi

Ersen martin de maçta koşmuyor ama ne hikmetse hep oynuyor

ready 29.09.2009 19:24

[QUOTE=noname87;567850]Ersen martin de maçta koşmuyor ama ne hikmetse hep oynuyor[/QUOTE]

[B]hadi koşmasından vazgeçtik gol atsın da tek koşmasın sahada gezinsin[/B]

noname87 29.09.2009 19:36

[QUOTE=ready;567854][B]hadi koşmasından vazgeçtik gol atsın da tek koşmasın sahada gezinsin[/B][/QUOTE]
ben tam tersi düşünüyorum Ersen ilerde koşmadığı rakibi rahatsız etmediği için rakip defans oyuncuları çok kolay ileri çıkıyor pas yapıyorlar denizli maçında 10 kişi kalınca iyice belli olmuştu artık tanju çolak tarzı forvet kalmadı ibrahim şahin de hoca ısrar etmeli 90 dakika adam yılmadan mücadele ediyor bize böyle adamlar lazım

sivastatlıbelam 29.09.2009 19:48

sylla ne demişti:bülent hoca yabancıları elden çıkarmaya çalışıyor dememişmiydi.
işte son kurban kamanan.
ne yapmaya çalışıyor bu adam.

futbolcu oynamıyorsa git sebebini öğren...
ceza vermek çözüm mü...

ikisid3e artist olunca olan biz taraftara oluor arada.

efendigardaş 29.09.2009 20:07

DAHA ÖNCEDE YAZDIM BÜTÜN TOPÇULARLA BÜLENTİN ARASINDA SORUNLAR VAR YA BU KADAR MEGALOMANLIK NEDİR ALLAHAŞKINA FUTBOLCULAR HOCAYI PROVEKE EDİYORLAR ACISINI SİVASSPOR ÇEKİYOR ACİLEN BUNUN ÇÖZÜLMESİ LAZIM...***:rolleyes:

sivastatlıbelam 29.09.2009 20:22

bülent hoca olgun bir insan değil.

yani daha kişiliği oturmamış.tüm futbolcularla kavgalı nerdeyse.
durum böyle olunca da olan takıma ve bizlere oluyor.

ve hatta belki kamananı kıskanıyordur.

adam tam bir egosantrik tip.

Murat ARICI 29.09.2009 20:48

ERSEN MARTİN OYNUYORSA KAMANAN TEK BAŞINA BİLE OYNAR BU SİVASSPORDA BE..

giants 29.09.2009 20:49

[B]Kamanan Konusun da Hoca kosmuyorsa kosmuyordur diyenler Bu konuda hocaya hak verenler var.

Bu arkadaslara sunu sormak istiyorum 5 hazirlik 2 kupa ve ilk 2 lig macinda Kamanan dan baska kosan oyuncu varmiydi.Trabzon,Fener maclarinda herkes yerlerde sürünürken insan üstü gayretle sahanin heryerinde kosan defansdan top cikaran gol atan pozisyon bulmaya calisan kamanan degilmiydi.. Simdi bu kadar vicdansizlik olurmu adma kosmuyormus. Geldigi günün haftasinda bu takima giren Ibrahim Sahin ayakta bir türülü duramayan düstügünde yerinden bile kalkamayan Ersan mi daha iyi kosuyormus. Bazi seyler artik vicdan meselesi bir Takima Taraftarlik diye bir sey kalmadi isi yandaslik karsitlik boyutuna getirdiniz elbirligi ile. Bari Bu takimda faydali olacak insanlarin harcanmasina göz yumulacagini sananlar cok yanildiklarini günü geldiginde anlayacaklar. [/B]

FANATIK YIGIDO 29.09.2009 20:53

kamananin kalitesinden hickimsenin supesiyok iyibir oyuncu ama hocaninda birmildiyivardir hicbir hoca iyi oyuncusunu kenarda bekletmez demekki hocanin istediyi performans yok yoksa bu kisitli kadroda formasansi kesin bulurdu

carizma0658 29.09.2009 21:54

YORUMUM SADECE SADECE ŞU OLUR GECEN GÜN İSTANBULDAYDIM VE KOYU GALATASARAYLI BIRI AYNEN ŞUNU SÖYLEDI KAMANAN BİZDE OLSA NE ŞEKIL OLUR ÇOK TEHLIKELI BİR TOPCU BAŞKA BİRŞEY SÖYLEMIYORUM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:23.