![]() |
Cevap: Ölüm Kalım Maçımız
Sapına Kadar SıvasLı SOnuna Kadar SıvassporLuyum Haydı yensende Yenılsende SıvassporLuyum Arkanızdayım Galıbıyet Beklıyorm
|
[B]bu maci yenmemiz lazim baska care yokk !![/B]
|
bence yencez bu macı allahın ıznıyle
|
[B]KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK KİMİ DER MORUZ KİMİ DER TOPUZ BİZ SİVASLIYIZ ALAYINA KORUZ !!![/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]SİVASSPOR'umuz her zaman bizim kalbimizde.3-5 maç kaybetmeyle sarsılmayız.Onlar hiçbir takıma nasip olmayan başarılara imza attılar.Allah'ın izniyle en kısa zamanda da çıkışa geçecekler.[/B][/COLOR][/FONT]
|
[B]19 Mayıs gibi güzel bir günde doğmuşum. Ama artık şu ilk galibiyetimizi alalım benim için 2. doğum günüm 3 Ekim olacak..[/B]
|
İKİ YIL ÖNCESİNDE SİVAS EGEMEN GAZETESİNDE YAZMIŞ OLDUĞUM YAZIM GÜNCELLİĞİNİ KORUDUĞUNDAN HATIRLATMAK İSTEDİM.
"UYGUNCA NASİHAT Şimdi bu yazılarımdan dolayı bazıları bozuluyorlar biliyorum. Çünkü onlara göre Sivasspor sevgisinin tek ölçütü para. Birde her ne yaparsa yapsınlar hep öveceksin. Hiç eleştirmeyeceksin. Yani kalkıp birisi Trabzon spordan aldığımız puanları geri vereceğiz diyecek. Sonra tepkileri görünce yok öyle demedik, Biz karanfillerle karşılayacağız diyecekler. Bu zikzaklı tavırlara sesini çıkarmak yok. Bir şampiyon olmayacağız. Bir olacağız. Bir hedefimiz UEFA Hani Sivas’ta bahar ayında sitte-i Sevir denilen günler için söylenir. Bir söz vardır. Her saati bir devir. Aynen öyle. Borsa gibi her saat başı farklı bir demeç sallayacaksın. Sonrasında taktik için yaptım diyeceksin. Bu nasıl taktikse. Bizim bildiğimiz alenen taktik olmaz ya. Herkeste inandı. Eleştiri alınca adı taktiğe döndü. Hakan Şükür’ü Sivaspor’a almaya yeltenecek sözler edeceksin, Sonrasında kibarca reddedilince başlayacaksın. Hakan Şükür takımımda olsa Şampiyon olurum diyeceksin. Ya da kendini affettirmek adına Hakan Şükür’e söz söyleyenleri çapulcu ilan edeceksin. Para para dedin. Yerim dar dedin. Otobüste alındı. Para da olacak. Mehmet Yıldızı alan Şampiyon olur diyordun. Sivaslı almış kabul et. Göreceğiz. Şampiyon olacak mısın olmayacak mısın? Sayın Bülent Uygun. İyi adamsın. Başarılı olmayı beceriyorsun. Ancak unutma ki başarı bumerang gibidir. Gidişi kadar dönüşü de vardır. Çok büyük laflar ettin. Belki başarılı olmanın verdiği bir sarhoşluk olabilir. Ama sana şunu söylemek istiyorum. Yanındaki üç beş kuş kaldırana bakma. Biraz az söz çok iş mantığı ile biraz medyadan uzak kalsan iyi olacaktır. Gazeteci ile dostluk ısırgan otu ile yıkanmaya benzer. Birden seni ters düz ederler. Ne olduğunu anlayamazsın. Bir güzel halk türkümüz var. Şaşkınlaşanlar için söylenmiş olsa gerektir. Bu türkünün bir dizesini nasihat amacı ile hatırlatmak istiyorum. El Ariftir Yoklar Senin Fendini Dağıtırlar Tuzağını Bendini Alçaklarda Otur Gözet Kendini Kat-İ Yükseklerden Uçucu Olma Bu sözlerden çıkan iki anlam var sizin için. Kendini sadece akıllı sanma. Birde öyle çok havalarda uçma. Birde Sivas’ta bir söz vardır.”çücüğü güzün sayarlar “diye. Anlamı şudur. Tavuğun altındaki yumurtalardan çıkan civcivlere bakıp tavuğun başarılı olduğuna bakılmaz. Ancak güze kadar ne kadar yavruya sahip oldu ona bakmak gerekir. Atalar bir söz söylemişse elbet bir hikmeti vardır." |
[B]Bu sefer kazanacağız artık,şeytanın bacağını kıracağız eminim.[/B]
|
önemli olan tam destekkkk ilk önce
|
SİVASLI DOGDUKK SİVASLI ÖLÜRÜZ VARMI ÖTESİİİ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:39. |