SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   B.UYGUN İSTİFA ETTİ!.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27418)

cesur sivas 04.10.2009 14:50

Cevap: FLAŞ! FLAŞ! Bülent Uygun bırakıyor

bence de hoca ile devam etmeliyiz,, bu maci alirsak (insallah) artik düzelecegimize inaniyorum

G Ü N E R 04.10.2009 14:50

BÜLENT UYGUN GİDER HERŞEY DAHA KÖTÜ OLUR DİYOR HERKES... BUNDAN DAHA KÖTÜ OLAMAZ Kİ... KAÇ HAFTADIR 1 PUANIMIZ VAR... BU HAFTADA BİŞEY OLMAZ....KAN DEĞİŞİMİ BAZEN İŞ YAPAR...[B]BELKİ FUTBOLCULARDA BÜLENT HOCAYI İSTEMİYOR. TAKIM İÇİNDE PROBLEMLER VAR ONDAN OYNAMIYOR, YENİ BİR İSİMLE FORM TUTACAKLAR...[/B]BU TAKIM DÜŞECEKSE EĞER BÜLENT HOCA OLSADA DÜŞER...

KARAMURAD 04.10.2009 14:50

Keskin sirke küpüne zarar... lafına sözüne daha çok dikkat eden birisi gelir umarım...

Shan58 04.10.2009 14:52

[QUOTE=emrekocturk58;569270][B]BÜLENT UYGUN BIRAKIRSA KÜME DÜŞMEMİZ GARANTİLENİR.!![/B][/QUOTE]

Bundan sonra görev yönetime düşüyor.
eğer gerçekten bu başarılar onlara aitse bu durumdan çıkmasını bilip tekrar eski günlere döneceklerdir.

delifisek58 04.10.2009 14:52

yani bizlere müstahak ne yaptınız ettiniz destek yerine köstek oldunuz işte gidiyor imparator artık ilerisini görebiliyorum sivas BU SENE LİGTEN KESİN düşecek BUNUN SUÇLUSUDA SİVASSPOR DEĞİL BÜLENT UYGUN DEĞİL SİVASSPOR TARAFTARIDIR YAZIKLAR OLSUN TARAFTAR OLARAK UTANIYORUM BÖYLE BİR TARAFTAR KİTLESİ MENSUBU OLDUĞUM İÇİN :mad:

Shan58 04.10.2009 14:53

[QUOTE=Borte Tarkan;569261]Bulent Hoca takimi baska bir takimla anlastigi icin birakiyorsa(ki ankaragucuyle anlastigi icin biraktigi soyleniyordu.)sivaslilar tarafindan asla affedilmeyecektir.gozumuzde;kalbimizde kazandigi degeri kaybedecektir.[/QUOTE]

Milli Takım, Beşiktaş ve Trabzon alternatifler arasında.

Ama Milli Takımın yada Beşiktaş'ın başına geçme ihtimali daha yüksekmiş

yiğido881 04.10.2009 14:54

[QUOTE=KARAMURAD;569275]Keskin sirke küpüne zarar... lafına sözüne daha çok dikkat eden birisi gelir umarım...[/QUOTE]

bülent ugunun hic kötü söz kullandıgını görmedim

yiğido881 04.10.2009 14:57

arkadaşlar eger ynei bir teknik direktör gelip bu takımı düşürürse bülent uygunu mumla arıyacaksınız

KARAMURAD 04.10.2009 14:57

[QUOTE=yiğido881;569280]bülent ugunun hic kötü söz kullandıgını görmedim[/QUOTE]

Evet bende görmedim.. bilakis çok komik, neşeli birisi... lakin bazen havalı tavırlar içerisine giriyor, çok bilmiş açıklamalar yapıyor, kısaca hiç sevmediğim Fatih Terim'e özeniyor... kendisine yolunda başarılar diliyorum...

cesur sivas 04.10.2009 14:58

en iyisi sivasspor paf takiminin teknik direktörü gelsin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:12.